reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dużo dobrych wieści ostatnio na forum dziewczyny Gratuję! wybaczcie że z osobna nie wymieniam.

Olusia pewnie dochodzisz do siebie, czekam na wieści i może jakieś zdjęcie ? :tak:

Jak ten czas leci pamiętam jak kasik pisała o swoim teście jak zrobiła niespodziankę mężowi na urodziny, zaraz potem Olusia zaszła, a już będziecie tulić maleństwa. Przeleciało szybko, niedługo sama tu zostanę :-(

reklama
agulla84 kochana ja czekam do przyszłego roku to do tego czasu czasu już nikogo tu nie będzie. Miałam urlop trochę wypoczęłam po nim dużo pracy i dopiero teraz do was zajrzałam. Co u ciebie? kiedy idziesz po mrozaczka?

Byłam u immunologa w provicie i jestem krok do przodu komórki nk mam na granicy normy i ratio cd4/cd8 też więc przed kolejną próbą zalecają wlewy z intralipidu. Może to pomoże. Czy która z was je miała ? Pamiętam ze ktoś pisała o wlewach przy granicznym nk , nie pamiętam nicku, napiszcie coś więcej na ten temat.

kasik lekarka twierdzi że wlewy dają lepsze efektyi tak nie obciążają. No sporo to kosztuje, jeden to 400zł. a podaje się nawet do 25tyg. ciąży co 2tyg. Ty chyba tez miałaś podwyższone nk o ile dobrze pamiętam możesz napisać ile i od kiedy brałaś sterydy.

Chyba Jo.M miała wlewy o ile dobrze pamietam

Pozdrowiam Cię Inka :-)
Jeszcze zostałam tu ja. Także witaj w klubie :tak:

Inka ja bralam encorton 3 miesiace przed ivf, dopiero jak komorki nk spadly podeszlam do stymulacji. Bralam 20 mg dziennie do 22 tc bo w miedzy czasie znowu nk wzrosly. Dopiero po polowkowych moglam pomalu, stopniowo odstawiac.

reklama
agulla84 dopiero w przyszłym roku bo chce jeszcze podejść z rządówki, w tej chwili nowe kwalifikacje w provicie mają wstrzymane ruszą czerwiec/lipiec ale kolejka jest już spora więc Panie z kliniki uprzedziły mnie że szanse żeby załapać się na ten rok są niewielkie.
Coś chyba wspominałaś że też się wybierasz do immunologa tak ?

Do góry