reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie Nasza Departamentowa Pani kadrowa, jak zanosiłam urlopy i zwolnienia innych osób, powiedziała do mnie śmiejąc się, czy może się mnie o coś spytać:-DW domyśle wiadomo o co chodzi;-)Starałam się trzymać fason i mówię, że jeszcze nie, ale może niedługo się uda być w tej ciąży;-);-)
Zaskoczyła mnie;-)Pisałam Wam, że widać mi podbrzusze, nie jestem jakaś gruba, ale w sukienkach mi się ono odznacza, cholera mam nadzieję, że tak szybko u mnie ten brzuch się nie pokaże:rofl2:

reklama
witam was wszystkich :) w weekend troche odpoczywałam i nie wchodzilam na forum...umnie w sobote pojawila sie @ po 2 dniach od odstawienia lekow... ale masakrycznie bolaca i obfita..:(... no i musialam przelizyc wizyte na środe poniewaz myslalam ze poniej wystapi @ i zapisalam sie na piatek a tak musze jechac 2 dni wczesniej :)

Bunieczku pytałam tak naprawdę z niedowierzania wyniku .... Badanie nie robię pierwszy raz...
Jutro powtórzę wraz z progesteronem dla wiadomości ..
Jutro dam znać trzymajcie kciuki mocno , będą potrzebne ...

Witam się i ja z rana:tak:
Madziulka to wynik ciążowy;-)piękna dwucyfrowa beta i to w 5 dpt, jutro pewnie będzie poniżej 30 lub coś koło tego i to będzie bardzo dobry wynik:tak:
Calineczka za łzy wzruszenia, które na pewno będą:tak:mi dr dał tylko posłuchac na kilka sekund bo podobno na tak wczesnym etapie nie jest wskazane to, ale dla uspokojenia rodziców dają nam usłyszęć ten najpiękniejszy dźwięk;-)

bunieczek- tak sa nazwane na stronie gyncentrum, a inaczej pewnie nazywaja sie połówkowe. ktore sie robi miedzy 20-24 tc.
a za test pappa nic nie płaciłam, ani za badanie prenatalne. niby na nfz.
calineczka kciuki za serducho:-)łezka pocieknie ale szczescia.

reklama
Do góry