reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wolę na razie nawet o tym nie myśleć ze strachu .......
Jeszcze zapytam czy to na pewno beta hcg ?? czy ja coś pomyliłam?
i czy tylko to badanie robić co 2 dni , czy jakieś jeszcze hormony?

reklama
Jak widzicie nie mogłam spać ze strachu ....
Agulla tak we wtorek zrobię powtórkę razem z progesteronem . We wtorek doktorek kazał mi dzwonić powiedzieć jak się czuję i zastanawiam się czy przyznać do robienia bety... pewnie zależy od wyniku....

Z 22 pobranych komórek 4 były tylko dojrzałe , wszystkie się zapłodniły i przetrwały do stadium blastocysty , ale tylko jedna była mocniejsza , ta która jest u mnie 4 BB.

reklama
hmm Madziulka twoje pytanie jest dość dziwne:-) a jak poszłaś na badania krwi to co powiedziałaś, że chcesz wykonać?
ogólnie to po cichu gratuluje, ale jeszcze powtórz beta hcg. ja chyba robiłam ją ze 4 razy dla pewności czy przyrasta:-) powodzenia i kciukasy za piękny przyrost.

kate za ciebie też mega kciuki za twój przyrost. Koniecznie daj znać jak tylko będziesz mieć już wynik.

Dorotko super, że stymulacja dobrze idzie, teraz tylko trzymamy mocno kciuki za zarodeczek który zostanie z tobą już na 9 miesięcy.

Szkrabek wow super, że masz tyle zapłodnionych zarodków. Teraz tylko trzymamy kciuki za to żeby pięknie się rozwijały.

Sakatynka co u ciebie bardzo dawno Cię nie było? mam nadzieje, że u ciebie wszystko dobrze

Kiki fantastycznie, że dzidziuś rozwija się dobrze. Wow może będzie córka super, u nas lekarz nie chciał powiedzieć żeby nie wprowadzać nas w razie czego w błąd.
Należy wam się jeszcze jedno badanie prenatalne? a w którym tygodniu? szczerze mówiąc pierwszy raz o tym słyszę, że wykonują 2 razy takie badania. Ja mam się stawić na połówkowe i wszystko. Kiki a ty płaciłaś dodatkowo za ten test pappa? U nas w klinice 300 zł kosztuje takie badanie.

Calineczkaaa a czemu miałabyś płakać z rozpaczy? kochana teraz się przygotuj, że każde usg będzie cię kosztować wiele nerw ale i wiele łez szczęścia.

Do góry