reklama
Bunieczek cudne wiadomości
gratuluję zdobycia się na odwagę i stworzenie suwaczka.
Szkrabek stymulacja naprawde przebiega super, musza być z tego piękne zarodki? A jaki miałaś dziś estradiol i progesteron?
Dziewczyny dziś usłyszłam smutna historię, mam specyficzną branżę... robimy pochówek dzieciątka które zmarło w brzuchu w 7 miesiącu ciąży, wszytsko było prawidłowo, a na usg okazał się że płód obumarł
kobieta musiała urodzić naturalnie-chłopczyk 1700 gr
straszne
Normalnie miałam łzz w oczach i M też, spotykamy się z podobnymi przypadkami ale teraz jak jestem w ciąży to nas przeraziło. Nawet M dziś powiedział że do końca nic nie jest pewnego, że nie mam bezpiecznego momentu ciąży. Bezpiecznie jest wtedy kiedy dziecko będzię z nami.
Pisałyście dziś o seksiku, ja już mam pozwolenie od dr, ale biorąc tyle luteiny czuję że mam w środku odlew gipsowy i mówię mojemu M że po 12 tyg już będę odstawiała leki a M na to że nie będzie tykał dzieka od środka
nie chce mu zrobić krzywdy itd.... a ja myślałam że to ja jestem przerważliwiona
A aa Daria za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki, z niecierpliowścią czekam na Twoje wiadomości
Calineczka macica ma prawo się rozciągać i pobolewać ale mają to być bóle nie uprzykrzające nam zycia i nospa powinna pomóc, magnez w ciaży jest bardzo wskazany więc go bierz, nawet jak bierzesz garść innych tabletek. Nadmierne skurcze są niedobre dla maluszka. czekaj spokojnie na wizytę, bierz profilaktycznie nospe możesz nawet max 3 razy dziennie, ja tak brałam do 14 dpt a później odstawiłam.

Szkrabek stymulacja naprawde przebiega super, musza być z tego piękne zarodki? A jaki miałaś dziś estradiol i progesteron?
Dziewczyny dziś usłyszłam smutna historię, mam specyficzną branżę... robimy pochówek dzieciątka które zmarło w brzuchu w 7 miesiącu ciąży, wszytsko było prawidłowo, a na usg okazał się że płód obumarł

Normalnie miałam łzz w oczach i M też, spotykamy się z podobnymi przypadkami ale teraz jak jestem w ciąży to nas przeraziło. Nawet M dziś powiedział że do końca nic nie jest pewnego, że nie mam bezpiecznego momentu ciąży. Bezpiecznie jest wtedy kiedy dziecko będzię z nami.
Pisałyście dziś o seksiku, ja już mam pozwolenie od dr, ale biorąc tyle luteiny czuję że mam w środku odlew gipsowy i mówię mojemu M że po 12 tyg już będę odstawiała leki a M na to że nie będzie tykał dzieka od środka

A aa Daria za Ciebie trzymam bardzo mocno kciuki, z niecierpliowścią czekam na Twoje wiadomości

Calineczka macica ma prawo się rozciągać i pobolewać ale mają to być bóle nie uprzykrzające nam zycia i nospa powinna pomóc, magnez w ciaży jest bardzo wskazany więc go bierz, nawet jak bierzesz garść innych tabletek. Nadmierne skurcze są niedobre dla maluszka. czekaj spokojnie na wizytę, bierz profilaktycznie nospe możesz nawet max 3 razy dziennie, ja tak brałam do 14 dpt a później odstawiłam.
blueskye
Fanka BB :)
Ciagniecie itd sppwodowane jest rozciaganiem wiezadel. Calineczka..nie laduj no spy max od razu tylko zwykla zazyj albo pol. Ja od transferu mialam zawsze no spe 2-3razy dziennie i magnez 3razy dziennie.
.szkrabek
Gizas, estradiol dziś maiłam prawie 1600, wczoraj 700 z hakiem - więc podobno "ślicznie" przybywa :-) generalnie podwaja się codziennie. A progesteron to nawet nie wiem, bo nie spojrzałam
jutro zobaczę, bo wszystkie badania mam w karcie i zapomniałam poprosić o ich wydanie.
Tak się bałam, że nie zareaguję na leki, a na małych nawet dawkach ładnie wszystko dojrzewa - byle by tylko komórki jajowe były dojrzałe.. i żeby w ogóle tam były! Na razie jestem zadowolona :-) i rzeczywiście czuję się tu dopieszczona - zajmują się mną super!

Tak się bałam, że nie zareaguję na leki, a na małych nawet dawkach ładnie wszystko dojrzewa - byle by tylko komórki jajowe były dojrzałe.. i żeby w ogóle tam były! Na razie jestem zadowolona :-) i rzeczywiście czuję się tu dopieszczona - zajmują się mną super!

.szkrabek
To jest straszne :-( ale to norma, że każą urodzić naturalnie - tak jest najzdrowiej dla kobiety - najszybciej dojdzie do siebie i będzie mogła ruszyć dalej - w sensie, jak będzie chciała znów zajść w ciążę, to w miarę szybko będzie mogła... ostatnio się dużo o takich przypadkach słyszy - dlatego selektywnie dziewczyny (szczególnie te już w ciąży) czytajcie newsy i inne takie (np. programy tv) - bo łatwo się zestresować, a nie ma po co - bo i tak nie jesteśmy w stanie przewidzieć takiej sytuacji, a stres tylko niepotrzebnie nas obciąża - szczególnie Calineczkaa - powinnaś mieć zakaz używania kompa i tv!Dziewczyny dziś usłyszłam smutna historię, mam specyficzną branżę... robimy pochówek dzieciątka które zmarło w brzuchu w 7 miesiącu ciąży, wszytsko było prawidłowo, a na usg okazał się że płód obumarłkobieta musiała urodzić naturalnie-chłopczyk 1700 gr
straszne

Straszne Gizas, że akurat się z tym zetknęłaś - to musiało być okropne :-(
blueskye
Ja odbieralam porod mojej kolezance siedmiomiesiecznego martwego synusia. Myslalam wtedy ze umre razem z nim...
calineczkaa
Bunieczku, ale fajnie, że już masz to badanie za sobą i że dzieciaczek jest zdrowy;-)Gratuluję z całego serca;-)
Normalnie, tragedia te historie o ciążach zakończonych śmiercią płodu;-(Cóż to może być za trauma;-(
Wzięłam zwykłą nospę i magnez zakupiłam;-)
Normalnie, tragedia te historie o ciążach zakończonych śmiercią płodu;-(Cóż to może być za trauma;-(
Wzięłam zwykłą nospę i magnez zakupiłam;-)
kasik36
Bunieczek ciesze sie, ze mialas taka pozytywna wizyte 
Nawet nie moge czytac o takich tragicznych przypadkach. Niestety zaden etap ciazy nie jest w 100% bezpieczny, zawsze moze sie cos stac. Nie chce sobie nawet wyobrazac co przezywaja rodzice, trauma na cale zycie
Nawet nie moge czytac o takich tragicznych przypadkach. Niestety zaden etap ciazy nie jest w 100% bezpieczny, zawsze moze sie cos stac. Nie chce sobie nawet wyobrazac co przezywaja rodzice, trauma na cale zycie
lilka-1986
Bunieczek gratuluje udanej wizyty super ze wszystko dobrze :-)
reklama
agulla84
Dariaa jak wizyta?
Podziel się: