My byliśmy w sierpniu - więc pogoda piękna ale turystów ogrom, jestem pewna że nie będziecie żałować- my byliśmy dzisiaj w biurze podróży pytac się o wyjazd w maju- stąd moje pytanie do Ciebie
nam Pani poleciła Egipt żeby było napradwę ciepło- opowiadała że była w maju w Grecji i można się opalić
opowiadała że plecy to nawet spaliło więc uważajcie na siebie
reklama
blueskye
Fanka BB :)
Dziekuje za dodanie mnie do listy. Boje sie...bo znikniecie z niej po porazce jest strasznie przykre...ale dziekuje <3
Agulla ja byłam na Zakyntos 3 lata temu właśnie w maju-chyba od 11 do 25 i pogoda była super, w jeden dzień była tylko przelotna mżawka a wyspa przepiękna, wspominam tą wycieczkę najlepiej ze wszystkich
Szkrabek ja mam 17 spotkanie z maluszkiem czyli usg
ale ja to chyba powinnam już wypaść z kalenadarza
Dziś mi wypięło brzuszek-dziwne że tak z dnia na dzień
jutro jadę wreszcie na te wyniki z krwi które mam zrobić na następną wizytę.

Szkrabek ja mam 17 spotkanie z maluszkiem czyli usg

Dziś mi wypięło brzuszek-dziwne że tak z dnia na dzień

agulla84
Sham lecimy 15 maja :-) w 10 rocznicę naszego ślubu :-) szkoda ze nadal we dwoje :-(
dorotav
cześć Kobietki
co do AMH i FSH do kwalifikacji, to na ten temat pisałam z MZ i mam odpowiedź, że do kwalifikacji wystarczy albo AMH albo FSH w razie czego jeśli któraś jest zainteresowana to mogę wysłać na PW.
Fusun, Calineczka, gratuluję małych gigantów, niech zdrowo rosną
Agulla84, bardzo mi przykro, przytulam ...
co do AMH i FSH do kwalifikacji, to na ten temat pisałam z MZ i mam odpowiedź, że do kwalifikacji wystarczy albo AMH albo FSH w razie czego jeśli któraś jest zainteresowana to mogę wysłać na PW.
Fusun, Calineczka, gratuluję małych gigantów, niech zdrowo rosną
Agulla84, bardzo mi przykro, przytulam ...
agulla trzeba liczyć na cud!! pomimo niepowodzenia wewnętrznie wierzę że musi się udać, muszę trochę ochłonąc poczytać i zasięgnąć naszych ekspertek co jeszcze przebadać! a wktóry rejon jedziecie?? i z jakiego biura?? będziecie coś zwiedzać?? pamiętajcie że na zahynthos jest polskie biuro podróży- zante magic tours
wczoraj mój mąż zapytał gdzie chcesz zjeśc obiad ( tam Cie zabiorę) : podałam dwa miejsca- gdańsk browarnia a drugie to zakynthos- najlepsze owoce morza
niestety nie udało sie dotrzeć do żadnego miejsca 
agulla84
Sham lecimy przez biuro net holiday do Tsilivi
Agulla ja też byłam w Tsivili:-)warto objechać wyspę na własną rękę wypożyczając auto no i wycieczka na zatokę wraku obowiązkowa. Rejs dookoła wyspy też super:-)my byliśmy wtedy ze Sky clubu, wróciliśmy pod koniec maja a oni w czerwcu zbankrutowali.
reklama
agulla84
Kochane skoro byliście tam to może polecicie mi co zwiedzac a co sobie odpuścić
Podziel się: