reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jillka od razu miałas czerwone plamienie zaraz po transferze?

Cześć, czołem :)

Nie nie , 2 dni przed betą, a w 9 dniu po transferze zaczełam brudzić na brązowo, w dniu bety dość intensywnie, więc beta była formalnością.

Oh, muszę się rozejrzec, co tam słychać :)

edit:
Calineczko, wspaniała becisława! :) Gratulejszyn :)
:) :) :)

Fusan : po cichutku gratuluję i kciukuję za dalsze sukcesy!

Dorota Mie - ale pięknie wczoraj wieczorem napisałaś... Po takim zaproszeniu Maluch nie ma wyjścia :) Po prostu MUSi zawitać :) No i ta pozycja .... ICSI HAhahahahahahahaha

Kate, Ty sie nie dołuj, bo jak Ty się zakopiesz, to ja nie wiem...

Mam do Was pytanie branżowe - czy któraś z Was mając robione komórki NK, nadała CRP? Czy jest jakaś zależność między stanami zapalnymi, infekcjami a komórkami NK?
Pytałam o badanie aktywności komórek nk ( tak się to nazywa, prawda? ) I mi zaśpiewali 360 zł... chyba się wstrzymam z badaniem, bo to ciut sporo. Ile płaciłyście/płaciłeś za rzeczone badanie?

A tak z innej beczki - jak przechowujecie muffinki by było dobre na drugi dzien? Bo ja upiekłam na jutrzejsze spotkanie i zależy mi żeby smakowały.....

Pozdrówki dla wszystkich
Niech to bedzie dobry tydzień! W końcu wiosna już za pasem, ponoć bociany już się pojawiają, więc wiecie - bedzie komu bobaski nam przynosić w dziobach !
Znacie ?
https://www.youtube.com/watch?v=-a6Pe1ovKHg

Ostatnia edycja:
reklama
calineczka po cichu gratuluje :tak:

Fusun po cichu gratuluje :tak:

DorotaMie trzymam kciuki za twoj pecherzyk i za ladny zarodek...:tak:

Inka
a ja ostatnio na pelnych obrotach jestem bo troszke moge robic, wiec sprzatac, priore ciuszki, prasuje, szykuje pokoik na maluchow itp.. co prawda tez mnie pobolewa brzuch wiec staram sie tez lezec... wczoraj bylam u tesciowej na urodzinach, i na zakupach;-)

Dorotka looo matko.. mam nadzieje ze juz lepiej sie maz czuje, a faktycznie te terminy do lekarzy specjalistow sa tragiczne, predzej ktos moze wykorkowac niz dotrwa do terminu... moj poszedl w styczniu rejestrowac sie do gastrologa i termin na pazdziernik... to jakas normalnie kpina zeby tyle czekac..!!:no:a odnosnie hiperhomocysteiny bierze jakies leki?

Olusia, folicum i prevenit łyka razem ze mną ( ale to od gina przykaz kiedy jeszcze nie wiedzieliśmy że ma tą hiperhomo...) w szpitalu zalecili acard a inne leki ma mu zapisać hematolog po rozszerzonych badaniach, w piątek dzwoniłam po poradniach i termin jest w marcu ale w 2016 r !! pewnie zapisują ołówkiem by w razie czego łatwo było wymazać :wściekła/y: chyba nic innego nam nie pozostanie jak wybrać się prywatnie ale to najpierw zrobimy badania a potem wizyta by 2 razy nie płacić.
Super, że szykujesz gniazdko dla bąbli, tylko się oszczędzaj.:tak:

DorotaMie, trzymam kciuki za dziką i efektowną randkę ;-)

Witam,
tak sobie dzisiaj rano pomyślałam, że jak Calineczki beta będzie zadowalająca to cały tydzień będzie dobry i widzę, że tak się stanie:-):-)

Calineczka i Fusan po cichutko gratuluję:tak: bardzo się cieszę i wierzę, że dobre fluidki przejdą na resztę ekipy:-)
DorotaMie trzymam kciuki za piękny zarodek:-D
Katep zdrówka i przegoń wszystkie złe myśli;-) od pesymizmu mamy tu inne zawodniczki m.in mnie:-p

Dziewczynki zdrówka i powodzenia na jutrzejszych wizytach:-D:-D:-D niby wszystko przeczytałam, ale mam jakąś demencje i nie chce nikogo pomylić:cool2:

dzisiaj jestem tak zmęczona, że oczy mi się same zamykały:eek: w ogóle to czuję się jak przed @, mam wielkie bolące cycki i bóle w podbrzuszu no jakaś masakra:dry: martwię się jutrzejszym transferem i mam dylemat czy aplikowac sobie rano Lutkę bo tak średnio higienicznie wypadnę jak coś mi będzie wypływać czyt. resztki tabletki:eek: czekam z nieciepliwością na Relanium bo czuję, że powoli się nakręcam:sorry: zmykam się wykąpać, buziaki:-)

przepraszam,czy w tej firmie ;-) jest jeszcze jakas NIE w ciazy oprocz mnie:-):-):-):-) ???? dziewczatka co lykalyscie po porazce transferowej ??? to DHEA ma jakas ludzka nazwe np. "Stymen " czy cos w tym kierunku??? Pisac mi wszystko,prosze :-):-):-) mam w planie 6 tygodni na koksach i 2 udane icsi.:happy2:

kate23, spokojnie zaaplikuj sobie luteinę, doktorek sobie poradzi, zresztą i tak przed transferem zrobi Ci "spa" :-D

annemarie, no ja jeszcze tu jestem tylko siedzę w krzakach :szok:, DHEA, masz w postaci stymen ale on jest 10mg i DHEA eljot 25mg, tego ostatniego zjadłam 3 opakowania ale że zaczęłam przypominać dziką sarnę to szybko go odstawiłam i przerzuciłam się na koenzym Q10 300mg. łykam jeszcze wit.D3 2000mg, wit.E 400mg, femibion, folicum 5mg, prevenit intensiv, a przy ostatnim udanym transferze piłam inofem 2 saszetki dziennie.

kate23, spokojnie zaaplikuj sobie luteinę, doktorek sobie poradzi, zresztą i tak przed transferem zrobi Ci "spa" :-D

annemarie, no ja jeszcze tu jestem tylko siedzę w krzakach :szok:, DHEA, masz w postaci stymen ale on jest 10mg i DHEA eljot 25mg, tego ostatniego zjadłam 3 opakowania ale że zaczęłam przypominać dziką sarnę to szybko go odstawiłam i przerzuciłam się na koenzym Q10 300mg. łykam jeszcze wit.D3 2000mg, wit.E 400mg, femibion, folicum 5mg, prevenit intensiv, a przy ostatnim udanym transferze piłam inofem 2 saszetki dziennie.

to siedzimy w 2 ,zawsze razniej choc polozenie nie ciekawe...dzika sarne...???? heee,o co chodzi?

Dorotav- ty tez Poznanianka,ja z Rataj:-)

szkrabek mówią, ze po dwóch latach leczenia pojawia się depresja i chyba tak jest:-p ostatnio dopada mnie tyle wątpliwości.. A to dopiero początek, za mną dwa transfery i Bóg wie ile jeszcze przede mną. Brakuję mi siły muszę się naładować, bo się chyba nakłady wyczerpały:-D
Co do sprzątania i planów, mamy ze sobą wiele wspólnego, też jestem mistrzynią planów do układania planów:-p

DorotaMie
próbuje namierzyć online, ale jakoś nie mogę... :blink:Jestem ciekawa jak twoja komóra, pewnie teraz wywaliła przedjądrza i ma w d... i odpoczywa:-p

Dorota tak lekarza do lochu na przesłuchanie! niech się ustosunkuje do sprawy, może coś się wyjaśni. Przesyłam dużo zdrowia dal "brzydszej" połówki, bo my oczywiście jesteśmy tą ładniejszą i mądrzejszą :-p

Fusun gratki:-) po cichutku....

reklama
Do góry