reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie babeczki
Ale się tu dzieje - maj chyba będzie obfitował w dobre wiadomości:) oby...oby jak najwięcej. Niestety nie udzielam się zbytnio..ponieważ obecnie nic u mnie się nie dzieje ale podczytuje Was i trzymam kciuki za każdą z osobna:-).
ptencer - super że dzieciaczki rosną zdrowo.
Anija - WIELKIE gratulację. To było Twoje pierwsze podejście???
Asiiek - co u Ciebie kochana???
Kasia_30 - trzymam kciuki za betkę
dorocica - jakie masz teraz plany? co postanowiłaś bo masz jeszcze 5 zarodeczków. Myślałaś już co dalej?
czarnykot - pozdrawiam kochana i trzymajcie się zdrowo! ( ale Wam zazdroszcze:( )

reklama
Witajcie babeczki
Ale się tu dzieje - maj chyba będzie obfitował w dobre wiadomości:) oby...oby jak najwięcej. Niestety nie udzielam się zbytnio..ponieważ obecnie nic u mnie się nie dzieje ale podczytuje Was i trzymam kciuki za każdą z osobna:-).
ptencer - super że dzieciaczki rosną zdrowo.
serdecznie dziekuje i za pamiec o nas:-) odzywaj sie do nas, grzejemy juz miejsce w gronie ciezarowek:-)

aniija - jeszcze raz GRATULUJE !!! Super,ze Ci sie udalo za pierwszym razem !!! :-) Dbaj o siebie i nie przemeczaj.

dziekuje wam kochane! trzymajcie kciuki bo czym dalej tym wiekszys stres. sama nie wiem czy radosc czy strach wieksze:-) trzymam za was mocno kciuki zeby wam tez polecialy takei lzy radosci jak mi jak uslyszycie ze sie udalo! Mi za pierwszym razem sie udalo i jeszcze tak do konca do mnie nie dociera. swietnie sie czuje czasami cos tam zakluje i od razu zamieram ze strachu ale wierze ze bedzie dobrze.

Cześć babeczki!!! Ale się dzieje na tym naszym forum! Zapowiada się że maj będzie obfity w ciężaróweczki:-)
Ja już nie mogę się doczekać 16 maja, bo dopiero wtedy mam umówioną wizytę i oczywiście utęsknione usg. Tak bardzo chcę już zobaczyć czy z dzieciaczkami wszystko w porządku:confused:

trochę się martwie, tym bardziej że jakoś bezobjawowo tą ciążę przechodzę...
Nie przytyłam jeszcze ani grama, nie mam mdłości , a tym bardziej porannych pawików;-), w brzuszku tylko czasem zakłuje, ale już nie tak jak na początku... Kurcze, takie usg to powinno być co tydzień robione,wtedy na pewno mniej byśmy się stresowały:tak:

Trzymam mocno za wszystkie dziewczyny które teraz na dniach podchodzą do ivf, lub testują.
Wszystkim nam się musi udać!!!!
Pozdrawiam i miłego weekendu:rofl2:

czy ktos po zabiegu in vitro zgodzilby sie na wypelnienie ankiety? bardzo was prosze odezwijcie sie, chodzi o moja prace magisterska
ja również mogę wypełnić, pytanie tylko czy po udanym zabiegu czy to nie ma znaczenia ?
dorocica - mam nadzieje że uda mi się rozpocząć w tym cyklu, zobaczymy co powie lekarz. Niestety nie mam żadnych mrozaczków więc zaczynam wszystko od nowa. A Ty kiedy planujesz odebrać dzieciaczki z zimowiska ?
Dziewczyny, kiedyś myślałam że jak uda mi się zajść w ciąże to już odetchnę spokojnie ale jak czytam jak żyjecie do kolejnej bety czy usg to wiem że to dopiero początek innej drogi, heh...nie jest nam łatwo bo przecież tylko my wiemy ile nas to wszystko kosztuje przeżyć.
Pozdrawiam!

reklama
czesc dziewczynki
oczywiscie jak zwykle mialam zaleglosci gratuluje zaciazonym i tym po transferkach i tym przed trzymam kciukaski za wysokie betki :)))))))))

konwalia79
kiedys ci sie pytalam kiedy podchodzisz do criotransferku i jak pamietasz to w tym miesiacu tez mialam podchodzic niestety mam przesuniety o nastepny miesiac bo tez zalapalam jakas infekcje i musze ja przeleczyc wiec jestesmy dwie GLOWA DO GORY I DAMY RADY :)))) ja juz niedlugo bedziemy sobie gratulowac :))))

katya1
pisalas ze podchodzisz na cyklu bezowulacyjnym, a jak moge spytac to masz problem z cyklami owulacyjnymi???? ja mam PCO i oczywiscie cylkle bezowulacyjne wiec tez jeden criotransfer mialam na cyklu bezowulacyjnym niestety nieudany

matylda78
powiedz mi jakie leki masz przepisane i jak bedzie wygladac twoje przygotowanie do criotransferu, bo ja mam narazie brac antykoncepcje do 16dc a potem jade na zastrzyk 21dc czekam na @ i co dalej to lekarz bedzie decydowal

Do góry