reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Buniaczek gratki:-) IVF wam nie wyszło, a naturalnie zachodzisz w ciąże, to pokazuję tylko jak skuteczne jest in vitro...:-(

Migotka bardzo mi przykro
embarrassed.gif.pagespeed.ce.U2gs3C4iui.gif
ale masz po kogo wracac... trzymaj sie!

annemarie po cichu gratuluje... kiedy wybierasz sie na bete?:tak:

Ewciahcg gratuluje serduszka i na pewno bedzie wszystko dobrze z serduszkiem... ktory to twoj tc?

Jo,M a kiedy masz wizyte u lekarza?:tak:

bunieczek29 gratuluje serduszka...:tak:

No pierwszy transfer nam nie wyszedł ale mam jeszcze eskimoska po którego napewno kiedyś wrócę. No tak w swietowalismy w święta że się ciążą skończyło :-)ale powiem wam szczerze ze to dzięki temu ze zmieniłem nastawienie. Tzn zamiast myśleć o ciąży to myślałam o terminie okresu bo w lutym mieliśmy podejść do crio no i chciałam wyjechać na walentynki a tu taka niespodzianka.

Ostatnia edycja:
Hej kurcze nie było mnie jeden a tu tyle postów:blink: Calineczka racja emocje są ogromne, jutro wizyta rejestracyjna, już nie mogę się doczekać! U nas poszło bardzo szybko: jeździłam na oceny owulacji, czasem miałam wpisane endo czasem nie, czasem ze znakiem?. Pewnego dnia przyszła koleżanka z pracy że jest w ciąży... z bliźniakami... za pierwszym razem!. Tego samego dnia przyszłą szefowa że również jest w ciąży...za pierwszym razem. I jeszcze inna koleżanka umieściła wpis na portalu społecznościowym że zostanie mamą. A na następny dzień po raz kolejny dostałam okres... Załamałam się,byłam pewna że to moje endo, mąż by mnie uspokoić zapisał się na badanie. Odbiór wyniku, wiedzieliśmy że jest kiepski, ale słowa gina" ja już wam nic więcej nie mogę pomóc, dla takich par jak wy jest in vitro" były jak cios w twarz. Potem szybko rejestracja w klinice u prof , wizyta, badania, minął miesiąc- jutro ciąg dalszy.Mam nadzieje że w marcu już będę na stymulacji.

Calineczka znajomym udało się właśnie za 2 razem, podobno za pierwszym bardzo rzadko jest pozytyw, na pewno teraz będzie dobrze :)

reklama
zmienilam ze tak powiem podpaske i zobaczymy czy dalej cos bedzie sie dziac....bo w sumie nic mnie nieboli...moze to od acardu??? to wsumie nietaka czysta krew ale z takim brazowym sluzem...tylko duza ilosc jak na 8dc... wczoraj tylko plamilam.
moge wtym samym czasie brac menopur z gonapeptylem czy o innych godzinach?

Do góry