reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja dzis sie spotkalam z kolezanka z pracy i dostalam dla maluszkow ciuszki, chusteczki i paczke duza pampersow !! az bylam zaskoczona.. nie spodziewalam sie tego....a druga troszke smutna wiadomosc mam zle wyniki krwi i moczu... w moczy leukocyty, erytrocyty, liczne bakterie, nablonki plaskie, okrogle, itp.. cukru nie ma.. to o tyle dobrze... no ale musi byc dobrze ! :tak:

ying- przykro mi kochana
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

kiki kciuki :tak:

Asia przykre to co piszesz...:-(

Jo.m kochana to powodzenia ;-)

Niech Rok 2015 obfituje w spełnianie się wszelkich marzeń niech przebiega drogą na której zawsze można spotkać PRZYJAŹŃ, ŻYCZLIWOŚĆ I ZROZUMIENIE...
Niech przyniesie dużo ZDROWIA, wiele RADOŚCI,a przede wszystkim SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!!! oraz tego najwiekszego MARZENIA!!

Zycze Wam kochane zeby nadchodzacy rok byl lepszy od mijajacego, zeby wszystkie troski i zmartwienia poszly precz a kazdy nadchodzacy dzien byl pelen optymizmu, slonca i radosci, zeby usmiech goscil zawsze na Waszych twarzach i zeby spelnily sie wszystkie Wasze marzenia, zwlaszcza te najbardziej skrywane. No i do zobaczenia za rok :)

Najserdeczniejsze życzenia w Nowym 2015 Roku dla Was Kochane

Tym , które noszą w sobie maleństwa lub dwa aby reszta ciązy przebiegała bez problemów , a bobaski urodziły się na 10 pkt
:-)

A tym , które jeszcze czekają na cud , aby w nadchodzącym roku się go doczekały
:-)

agulla84: lekarz powiedział, że ok spada i że mam sobie za tydzień sprawdzić poziom znów. Nie znam niestety bety z dnia krwotoku, mogła być beta przed poronieniem bardzo wysoka i dopiero z tego poziomu spada. Ale szczerze to już nic mnie nie zdziwi - nawet jak beta nie będzie spadać, jak nie dostanę @ lub coś jeszcze zupełnie innego. Życie jest tak wywrócone do góry nogami i daje w twarz z różnych stron... aż zacytuję:
"Życie jest małą ściemniarą,
wróblicą, wygą, cwaniarą.
Plącze nam nogi i mówi idź !
Nie wierz, nie ufaj mi ! "

Życzę nam wszystkim jak najwięcej spokoju, wytrwałości, cierpliwości i spełniania marzeń w Nowym Roku niech 2015r. obfituje w wysokie bety i bezproblemowe ciąże :)

mcmaja, dzięki , spróbuje ! Szkoda ze teraz odczytałam bo w lodówce mam tylko grecki z truskawkami .. ;)

Dziewczyny, nie przejmujcie sie rodzicami. Moj ojciec nic na ten temat nie mówi i nawet może lepiej, mama coś tam wspiera i chce poradzić ale i tak mało kuma z tego całego ivf, kiedyś mi powiedziała, nie wiem może chciała pocieszyć, że nie każdy musi mieć dzieci. No tak, tylko ciekawe jakby ona nie miała dzieci co by wtedy mówiła, dobrze się mówi jak się nie jest w takiej sytuacji jak my. Jeszcze mówią że przecież można adoptować, tak jakby to było wszystko takie proste. Na adopcje trzeba być silnym, nie każdy jest w stanie się zdecydować na taki krok. Mało kto, kto nie ma takiego samego problemu jak my, nas zrozumie i wesprze, niestety ... Dlatego dobrze że jest forum i możemy tutaj się żalić, pocieszać i wspierać . Życze wszystkim aby ten 2015 rok przyniósł mnóstwo pozytywnych bet i ślicznych dzidzisiów, aby każdej z nas było dane być mamą !

ying, najważniejsze w tej sytuacji że beta spada, w jakim tempie to już mniej ważne, u mnie na przykład, w piątek beta była ponad 12 tyś, w poniedziałek dowiedzieliśmy się, że serduszko przestało bić, a w środę w dniu zabiegu w szpitalu beta ponad 25 tyś. Zanim organizm zrozumie co się stało to trochę czasu mija.

W Nowym Roku, życzę Wam Dziewczynki i Lookator zdrowia, spokoju, szczęścia i siły do walki, by ten nachodzący rok był zdecydowanie lepszy od mijającego !! :happy:

reklama
Do góry