reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja mam mutacje a1298c mthfr i biore acidum folikum 2x5 , prewenit i femibion czyli w sumie okolo 12 kwasu foliowego. W zeleceniach od genetyka mam napisane ze powinno sie przyjmowac 5-15. Wit. B6 b12 i acard tez sa wazne.

Co do encortonu biore teraz 2x10 ale nie wiem dlaczego taka dawke teraz dr. mi zalecil

reklama
Inka dzieki za odpowiedz.... czyli moja kolezanka moze brac wiecej tego kwasu tak? bo bierze tylko ten prewenit intesiv? a jaki ty mialas poziom kwasu foliowego? a odnosnie estrofemu ja bralam od 2dc do 6dc po 2x1 od 7dc do 10dc 3x1 i wizyta... i wtedy usg i lekarz decydowal kiedy crio...:tak:

p.s a ty bylas gdzie u genetyka? w GC?

Olusia7982 jeśli koleżanka ma mutacje to powinna brać kwas foliowy, mogę ci przesłać omówienie wyników które dostałam od genetyka. U genetyka byłam w Zabrzu. Nie wiem jaki mam poziom.

Asia_77 ja poprzednim razem brałam 1x esferofem i endo takie że w 12dc miałam transfer blastocysty, myślałam że teraz mi zmniejszy a nie zwiększy dlatego pytam czy jest coś o czym nie wiem :)
Też do crio się przygotowujesz ? pewnie pisałaś ale nie jestem w stanie nadrobić zaległości.

kate_p7 teraz czytam że beta nie urosła dużo :( przykro mi kochana, trzymam kciuki żeby jeszcze ruszyła.

reklama
Asia_77 to trzymam kciuki za piękne jajca :)

Załączniki

• omówienie1.jpg
    omówienie1.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 61
Do góry