reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny nie ważne co teraz będzie :-p ważne ze możemy zajść w ciaze a skoro możemy z mymy M zajść w ciaze tobedziemy walczyc:-) jeszcze mocniej! czekamna bete następną i niech walczy jeżeli będzie to dziewczynka to będzie to Wiktoria:-p od zwycięstwa:-p

Kate, jakie to piękne;-)
Tak się cieszę, że sobie nie wyobrażasz;-)
Jak Ty to zrobiłaś?Widać, nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba wierzyc ponad wszystkie statystyki!!!!!!
Prześlij mi fluidki ciążowe, chcę być po Tobie!!!!!;-)
Który to Twój transfer?Miałaś jakieś objawy?

Aisa wcześniej ryczałam ze nic z tego nie będzie wręcz poddalam się na chwile, dzisiaj rycze bo jestem w ciąży:-) wiem ze jeszcze tyle się może zdarzyć ze nie ma Boga co rozdaje prezenty, ale może ten jeden raz jedyny będzie piękny prezent:-p A co najlepsze w nocy gadałam do siebie mojego M obudziłam i się facet wsłuchiwal co ja gadam. A ja się modliłam jak na innowiercę szło mi całkiem dobrze:-p

Ostatnia edycja:
reklama
calineczkaa fluidki Ci prześle jak wszystko pójdzie dobrze, bo po co kolejne nieszczęścia :-p
to jest mój drugi transfer, dlatego za wcześnie na sukces...objawow żadnych nie mam piersi nic i w ogole. Mam inny wstydliwy problem może to po hormonach nie mogę wyjść z łazienki i brzuch mnie strasznie boli jak na zatrucie pokarmowe i tak od 3 dni..

Do góry