reklama
calineczkaa
Fanka BB :)
Kate, super!Matko, gratulacje w takim razie;-):-)
dziewczyny nie ważne co teraz będzie ważne ze możemy zajść w ciaze a skoro możemy z mymy M zajść w ciaze tobedziemy walczyc:-) jeszcze mocniej! czekamna bete następną i niech walczy jeżeli będzie to dziewczynka to będzie to Wiktoria od zwycięstwa
calineczkaa
Fanka BB :)
Kate, jakie to piękne;-)
Tak się cieszę, że sobie nie wyobrażasz;-)
Jak Ty to zrobiłaś?Widać, nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba wierzyc ponad wszystkie statystyki!!!!!!
Prześlij mi fluidki ciążowe, chcę być po Tobie!!!!!;-)
Który to Twój transfer?Miałaś jakieś objawy?
Tak się cieszę, że sobie nie wyobrażasz;-)
Jak Ty to zrobiłaś?Widać, nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba wierzyc ponad wszystkie statystyki!!!!!!
Prześlij mi fluidki ciążowe, chcę być po Tobie!!!!!;-)
Który to Twój transfer?Miałaś jakieś objawy?
Aisa wcześniej ryczałam ze nic z tego nie będzie wręcz poddalam się na chwile, dzisiaj rycze bo jestem w ciąży:-) wiem ze jeszcze tyle się może zdarzyć ze nie ma Boga co rozdaje prezenty, ale może ten jeden raz jedyny będzie piękny prezent A co najlepsze w nocy gadałam do siebie mojego M obudziłam i się facet wsłuchiwal co ja gadam. A ja się modliłam jak na innowiercę szło mi całkiem dobrze
Ostatnia edycja:
reklama
calineczkaa fluidki Ci prześle jak wszystko pójdzie dobrze, bo po co kolejne nieszczęścia
to jest mój drugi transfer, dlatego za wcześnie na sukces...objawow żadnych nie mam piersi nic i w ogole. Mam inny wstydliwy problem może to po hormonach nie mogę wyjść z łazienki i brzuch mnie strasznie boli jak na zatrucie pokarmowe i tak od 3 dni..
to jest mój drugi transfer, dlatego za wcześnie na sukces...objawow żadnych nie mam piersi nic i w ogole. Mam inny wstydliwy problem może to po hormonach nie mogę wyjść z łazienki i brzuch mnie strasznie boli jak na zatrucie pokarmowe i tak od 3 dni..
Podziel się: