reklama
sykatynka
Fanka BB :)
Kate - ja też miałam opóźnioną całą procedurę z powodu torbieli, gdyby nie to, to miałabym transfer miesiąc wcześniej... Lekarz na usg wykrył 4 cm torbiel, dostałam antyki na jeden cykl, po miesiącu śladu po niej nie było i mogłam normalnie rozpocząć stymulację...
Tak więc co się odwlecze, to nie uciecze, odczekasz miesiąc, wchłonie się i będziesz gotowa na przyjęcie swojego maluszka
Dlugowłosa - trzymam kciuki za Twoją kropkę, oby rosła jak na drożdżach
Tak więc co się odwlecze, to nie uciecze, odczekasz miesiąc, wchłonie się i będziesz gotowa na przyjęcie swojego maluszka
Dlugowłosa - trzymam kciuki za Twoją kropkę, oby rosła jak na drożdżach
Ladygodiva
dlugowlosa, migotka - kiedy testujecie?
ja 10ego. chyba pierwsza z nas
ja 10ego. chyba pierwsza z nas
Ladygodiva ja jeszcze nie wiem. Przykaz z kliniki to beta 12 listopada. Wiesz ja mam uraz po ostatnim poronieniu. Beta przyrastała mi prawidłowo... widziałam kropka na usg, krwotok - jedna chwila... Nic nie dało się zrobić. Bardzo się tego wszystkiego boję więc staram się nie odliczać i nie rozmyślać. Biorę leki i czekam.
migotka tym razem wszystko będzie dobrze;-) przecież nie może tak być za każdym razem, jesteś przebadana, tym razem musi być dobrze;-)
sykatynka mam stracha bo w grudniu ma być wizyta kwalifikacyjna do ivf z MZ
i chcieliśmy spróbować z mrożonymi oocytami, a teraz to ja nie wiem czy jakąkolwiek procedurę zacznę;-(
LISTOPAD
07: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków
07: mmm.. - wizyta przed stymulacją
10: Aisa79 - badania prenatalne
10: buniaczek29 - wizyta przed crio
10: gos1512 - kontola
10: calineczkaa - punkcja
10: Ladygodiva - wysoka beta!
12: Luize - podglądanie bliźniaków
12: sykatynka - wizyta serduszkowa
12: migotka25 - wysoka beta!
14: Olusia - podglądanie bliźniaków
14: GizaS - wizyta w trakcie antyków
15: calineczkaa - udany transfer
17: djazzpora - punkcja
17: buniaczek29 - udany criotransfer
17: kasik36 - wizyta u immunologa
19: djazzpora - transfer
19: długowłosa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
27: kasik36 - usg połówkowe
30: Olusia - usg połówkowe
dlugowlosa - criotransfer
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją
inka26 - criotransfer
yplocka1 - criotransfer
mizanka1 - wizyta przed stymulacją
Andziulek - stymulacja
GRUDZIEŃ
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
17: Agulla84 - genetyk
GizaS - udana stymulacja
kikifish87 - udana stymulacja
sykatynka mam stracha bo w grudniu ma być wizyta kwalifikacyjna do ivf z MZ
i chcieliśmy spróbować z mrożonymi oocytami, a teraz to ja nie wiem czy jakąkolwiek procedurę zacznę;-(
LISTOPAD
07: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków
07: mmm.. - wizyta przed stymulacją
10: Aisa79 - badania prenatalne
10: buniaczek29 - wizyta przed crio
10: gos1512 - kontola
10: calineczkaa - punkcja
10: Ladygodiva - wysoka beta!
12: Luize - podglądanie bliźniaków
12: sykatynka - wizyta serduszkowa
12: migotka25 - wysoka beta!
14: Olusia - podglądanie bliźniaków
14: GizaS - wizyta w trakcie antyków
15: calineczkaa - udany transfer
17: djazzpora - punkcja
17: buniaczek29 - udany criotransfer
17: kasik36 - wizyta u immunologa
19: djazzpora - transfer
19: długowłosa - wysoka beta!
25: Asia_77 - wizyta kontrolna
27: kasik36 - usg połówkowe
30: Olusia - usg połówkowe
dlugowlosa - criotransfer
Komóreczka - criotransfer
andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją
inka26 - criotransfer
yplocka1 - criotransfer
mizanka1 - wizyta przed stymulacją
Andziulek - stymulacja
GRUDZIEŃ
02: Kasik36 - wizyta z juniorem
04: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
11: Asia_77 - podglądanie pęcherzyków
16: Asia_77 - punkcja
17: Agulla84 - genetyk
GizaS - udana stymulacja
kikifish87 - udana stymulacja
Ostatnia edycja:
dorotav
cześć Dziewczynki, jestem już w domu, dzięki za Wasze kciuki i wszystkie dobre słowa, wczoraj późnym wieczorem odbył się zabieg, od 10:30 do 23:30 przeżyłam mega koszmar, najgorsze co może przytrafić się kobiecie. Lekarze, położone, pielęgniarki ok ale ból był masakryczny, zastrzyk z dolarganu działał z godzinę. Dzisiaj rano mogłabym już być w domu, ale musiałam czekać pół dnia na zastrzyk z immunoglobuliny. Rano mąż zawiózł materiał do genetyki po czym okazało się, że nie zrobią badania bo materiał źle pobrany, na szczęście byłam jeszcze w szpitalu, więc od razu do położnych a one na to, że muszę jutro rano przyjechać bo pani która robi bad. histopat jest od 8-11, szlag by to trafił. Fizycznie czuję się dobrze, już prawie nie czuję bólu, lekkie ćmienie od czasu do czasu i krwawienie jak okres, ale psychicznie to jest do doopy, wczoraj były 3 przyjęcia na oddział z obumarłą ciążą, nie wiem co się dzieje z tym światem ?! Przeczytałam Wasze posty od wczoraj rana, ale szczerze mówiąc nic nie zapamiętałam, nie potrafię sie na niczym skupić. No nic więcej nie będę smucić i zadręczać swoimi przeżyciami, trzymam za wszystkie kciuki, niech się dobrze dzieje !!
Ewelajna86.
Zaangażowana w BB
Witajcie
Chciałam się przywitać po rocznej przerwie. Rok temu poroniłam (wg mnie dlatego że odstawiłam luteine dopochwową ponieważ dostałam uczulenia), po którym bardzo ciężko było mi się podnieść i mówiłam że więcej nie będę. Ale to przeszłość i właśnie z pełna parą i pozytywnej energii wracam po moje pingwinki Mam nadzieje że już za tydzień będą ze mną
Dorotko wiem co teraz czujesz i naprawdę Ci współczuje. Nie poddawaj się!!!!
Niedawno któraś z was pisała o leku który jest przyjmowany, kiedy zarodki się nie zagnieżdżają. jak ten lek się nazywa? Moja koleżanka z którą leżałyśmy po transferze zarodków, nie zagnieżdzają się. Już 3 razy podchodziła i za każdym razem 0,1 :/
Chciałam się przywitać po rocznej przerwie. Rok temu poroniłam (wg mnie dlatego że odstawiłam luteine dopochwową ponieważ dostałam uczulenia), po którym bardzo ciężko było mi się podnieść i mówiłam że więcej nie będę. Ale to przeszłość i właśnie z pełna parą i pozytywnej energii wracam po moje pingwinki Mam nadzieje że już za tydzień będą ze mną
Dorotko wiem co teraz czujesz i naprawdę Ci współczuje. Nie poddawaj się!!!!
Niedawno któraś z was pisała o leku który jest przyjmowany, kiedy zarodki się nie zagnieżdżają. jak ten lek się nazywa? Moja koleżanka z którą leżałyśmy po transferze zarodków, nie zagnieżdzają się. Już 3 razy podchodziła i za każdym razem 0,1 :/
reklama
Mam pytanie do Dziewczyn , które szły lub idą długim protokołem.
W którym dniu brania antyków zaczynałyście stymulacje?
Pytam , ponieważ ja mam wizytę zamówioną na 25 listopada , będzie to 15 dzień antyków , pod warunkiem ,że @ dostanę 11 listopada.
I tu tkwi problem , chyba właśnie na @ mi się zbiera. Co teraz????
W razie , gdy dostanę wcześniej muszę przepisywać wizyty????
Ja oszaleję ...w zeszłym miesiącu chciałam , żeby przylazła jak najszybciej to spóźniła się 5 dni
Teraz jak musi przyjść w terminie , to pewnie przylezie wcześniej.
Straszna @ z tej @
W którym dniu brania antyków zaczynałyście stymulacje?
Pytam , ponieważ ja mam wizytę zamówioną na 25 listopada , będzie to 15 dzień antyków , pod warunkiem ,że @ dostanę 11 listopada.
I tu tkwi problem , chyba właśnie na @ mi się zbiera. Co teraz????
W razie , gdy dostanę wcześniej muszę przepisywać wizyty????
Ja oszaleję ...w zeszłym miesiącu chciałam , żeby przylazła jak najszybciej to spóźniła się 5 dni
Teraz jak musi przyjść w terminie , to pewnie przylezie wcześniej.
Straszna @ z tej @
Podziel się: