reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam sie wieczora pora ;-)
wera86 daj szanse twojemu kropkowi.. bedzie dobrze...
Migotka25 trzymam mocno kciuki. Bądź dobrej myśl, bedzie dobrze !!
Kwiatuszek powodzenia jutro na wizycie
Dorotka kochana trzymam kciuki za twojego dzielnego Hermana !! ;-)
Lilia a ty co tam? robisz jutro bete? kiedy najpozniejsz mozesz robic? przy blastce to juz wyjdzie beta ....
wera86 daj szanse twojemu kropkowi.. bedzie dobrze...
Migotka25 trzymam mocno kciuki. Bądź dobrej myśl, bedzie dobrze !!
Kwiatuszek powodzenia jutro na wizycie
Dorotka kochana trzymam kciuki za twojego dzielnego Hermana !! ;-)
Lilia a ty co tam? robisz jutro bete? kiedy najpozniejsz mozesz robic? przy blastce to juz wyjdzie beta ....
Jo.M.
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki
Mam do Was pytanie odczytałam właśnie wyniki badań a mianowicie białko S mam poniżej normy. Wiecie może co to oznacza albo co się z tym robi bo wizytę u immunologa będę miała dopiero 20.11 . Białko C i p/c kardiolipidowe mam w normie , na szczęście.
Olusia - Cieszę się że Twoje maleństwa mają się dobrze. Pisałaś wczoraj smska ale nie odpisałam Ci bo miałam gości a potem było już a za późno żeby odpisać. U mnie nic nowego , stara bida. W piątek mam wizytę w klinice , mam nadzieję że wszystko mi się oczyściło dobrze i nie będzie żadnych niespodzianek.
Lilia - Trzymam kciuki za Twoją bete , mam nadzieję że nie wymiękniesz jutro;-) . Będzie dobrze , nie denerwuj się tylko , relaks musi być. Mówiłam Ci że nasze spotkania po transferze przynoszą szczęście także musi być dobrze.
Migotka - Trzymam kciuki za transfer. No ten to już musi być szczęśliwy.
Dorotav - Strasznie Ci współczuję i przykro mi że musisz przez te stresy przechodzić. Mam nadzieję że wszystko się ułoży i w końcu zaczniesz cieszyć się ciążą. Trzymaj się. Buziaki
Zula - Co tam słychać , zaglądasz tu ?
Mam do Was pytanie odczytałam właśnie wyniki badań a mianowicie białko S mam poniżej normy. Wiecie może co to oznacza albo co się z tym robi bo wizytę u immunologa będę miała dopiero 20.11 . Białko C i p/c kardiolipidowe mam w normie , na szczęście.
Olusia - Cieszę się że Twoje maleństwa mają się dobrze. Pisałaś wczoraj smska ale nie odpisałam Ci bo miałam gości a potem było już a za późno żeby odpisać. U mnie nic nowego , stara bida. W piątek mam wizytę w klinice , mam nadzieję że wszystko mi się oczyściło dobrze i nie będzie żadnych niespodzianek.
Lilia - Trzymam kciuki za Twoją bete , mam nadzieję że nie wymiękniesz jutro;-) . Będzie dobrze , nie denerwuj się tylko , relaks musi być. Mówiłam Ci że nasze spotkania po transferze przynoszą szczęście także musi być dobrze.
Migotka - Trzymam kciuki za transfer. No ten to już musi być szczęśliwy.
Dorotav - Strasznie Ci współczuję i przykro mi że musisz przez te stresy przechodzić. Mam nadzieję że wszystko się ułoży i w końcu zaczniesz cieszyć się ciążą. Trzymaj się. Buziaki
Zula - Co tam słychać , zaglądasz tu ?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Jo.M a ile placilas za te badania bialko S i C i co one oznaczaja w ogole? odnosnie smsa to mozesz do mnie pisac o kazdej porze dnia i nocy, nie ma problemu :-)
Całuski posyłam ;**********************:-)
Całuski posyłam ;**********************:-)
gos1512
Ja juz po 5 zastrzyku gonalpeptylu i moje niby skutki uboczne okazaly sie moja paranoja. Czyli sie nakrecalam
Olusia7982 bedzie parka - czuje to
Calineczka mnie nikt nawet nie zapytal o morfologie przed punkcja, tylko jakie operacje przeszlam i jakie leki biore.
Olusia7982 bedzie parka - czuje to
Calineczka mnie nikt nawet nie zapytal o morfologie przed punkcja, tylko jakie operacje przeszlam i jakie leki biore.
liskka
migotka25, kciuki za jutro !!!
dorotka, twój maluch da radę !
Ja mam wizytę w środę, ciekawe czy podglądniemy malucha ale nie sądze bo badanie miałam tydzień temu, ale chciałabym aby mój M też zobaczył bo nie mógł być ze mną na prenatalnych.
dorotka, twój maluch da radę !
Ja mam wizytę w środę, ciekawe czy podglądniemy malucha ale nie sądze bo badanie miałam tydzień temu, ale chciałabym aby mój M też zobaczył bo nie mógł być ze mną na prenatalnych.
kasik36
JoM na ktores bialko podaja clexane ale nie pamietam na ktore. Beta juz jutro? MEGA kciukasy
dorotav za Hemena nieustanne MEGA kciukasy
migotka oby to byl TEN transfer
dorotav za Hemena nieustanne MEGA kciukasy
migotka oby to byl TEN transfer
Ostatnia edycja:
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Podziel się: