reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Suuuper, że kolejna ciężaróweczka jest ;-) Ohhhhhhhhhhhhhhh jak ja bym chciała do Was dołączyc!!!!!
Może się doczekam!!!!
Trzymam nadal za pozostające na polu walki ogromniaste kciuki!!!!!!!!

dorotav ale się cieszę kochana, w końcu przyszła na Ciebie kolej :tak::tak::tak: Bardzo Ci kibicuję, teraz kciuki za książkowy przyrost :-) Miałam dobre przeczucie i mnie nie zawiodło. Wspaniały weekend Wam się zapowiada i przy okazji mi też bo każda kolejna ciężarówka daje mi radość. Jarzy mi się micha do monitora jak głupiej ;-):-D

Dorotav boziu ale radocha :) tak bardzo się cieszę Kochana :) Gratulacje Mamusiu.... Dbaj o siebie i Maleństwo

Lilia a na jakim Ty jesteś etapie? Piszę z tableta i nie mam sygnatur :(

Kiki nie pamiętam jak się nazywały te kapsułki ale pytałam dziś lekarza o tę biegunkę i jestem w szoku..... Mam natychmiast odstawić olej lniany w jakiejkolwiek postaci. Wymienione przeze mnie objawy (nieustepująca biegunka i wysypka) świadczą jednoznacznie o braku tolerancji na olej lniany. I co mam teraz pić? :(

Kochana Dorotko ale sie ciesze , papa sie uśmiecha do telefonu :) jupijajej wiedziałam ze teraz twoja kolej !!!!!!! Po cichu gratuluje i czekamy na książkowy przyrost !!!!! Mam nadzieje ze dasz radę w niedziele zrobic? Ale superasnie :) ciesze sie ze coraz wiecej z nas sie udaje ze pokonuje u tą nasza wstretnĄ "chorobę"

A ja dzisiaj sie wybrałam na zakupy do reserved i to wcale nie ciążowe bo mieszczę sie we wszystko ale sierota nie zabrałam telefonu z kodem i musiałam odłożyć zakupy do wieczora , zatem znowu do miasta musze jechac :/

Następne są JoM i Lilia rozumiemy sie ?!?!?!?!?!!

migotka ja nic nie pisalam o niskiej samoocenie, bardziej o poczuciu winy, które zawsze w takeij sytułacji jest, ale w pewnym momęcie trzeba zaakceptowac fakt ;że chyba tak musialo byc...co jest strszanie dolujące i pokazuje nam ze na nic nie mamy wpływu. Uwazam ze bedziesz wspaniałą mamuśką tylko nie przszedł jeszcze czas...poza tym teraz jestes silniejsza bo ludzi zabijają nie zwykłe porażki ale te nie przewidziane ;-) zaciskam kciuki u rąk i u stóp zeby Ci się udalo, bo to co się stalo jest tak niesprawiedliwe;-(

dorotav no nareszcie, jak chcesz to potrafisz;-P :-D gratuluje mamusiu;-)

olusia no i teraz na Ciebie kolej ;-) tylko pozytywne wiadomości przyjmuje moje ucho;-P

Tola nadzieja jest zawsze, moja siostra miala PCO, owu brak, mowili ivf ale pierw spróbujmy IUI no i się udalo pierwsze IUI...wszystko to kwestia szczescia ja wiem;-) ale jezeli mąż zdrowy to ja widze tylko happy ending;-)

Tola nadzieja jest zawsze, moja siostra miala PCO, owu brak, mowili ivf ale pierw spróbujmy IUI no i się udalo pierwsze IUI...wszystko to kwestia szczescia ja wiem;-) ale jezeli mąż zdrowy to ja widze tylko happy ending;-)
U męża też szału nie ma :-(No ale cóż... Jak to wszystko do "kupy" zebrać mix jest. Pozostało nam walczyć. Więc do dzieła!!!!!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry