reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

aisa79, czyli jeszcze mieszcze się w normie. Czytałam że to dość często się zdarza u kobiet w ciąży, Zobaczymy co powie w piątek lekarka. Jeszcze mam troche obnizona rdw czyli wielkosc krwinek czy jakos tak, ale też nie dużo.
W nocy dopada mnie bezsenność, już kilka dni z rzędu, budzę się o 4 do toalety i potem do 6 nie mogę zasnąć.
Trzymam kciuki za wizytę, na pewno usłyszysz serduszko, który to będzie twój dzień po punkcji?

agi79, kciuki zaciśniete, jeszcze 3 godziniki :)

dorotav, współczuje nieprzespanej nocki, mam nadzieje ze bóle ustąpią.

Ostatnia edycja:
reklama
lisska to bedzie 24 dzień od transferu blastka

Obniżone mam jeszcze erytrocyty i hematokryt i czytałam, ze to tez tak może byc w ciązy

W nocy spię, ale też budze się na siku. Całe szczęście potem zasypiam normalnie.

Witajcie
Dziś 9dpt....
Wczoraj cały dzień bolał mnie brzuch jak na @ a w nocy miałam dosłownie kryzys - 2 nospy i apap, bo już nie wytrzymałam. Ból brzucha i w krzyżu jakby klin. Dziś też czuje brzuch ale na szczęście mniej.
Czy któraś z was miała takie bóle i było ok, udało się???
Boję się, że to @nadjeżdza :(
Krew oddana i... chyba trzeba się powoli oswajać z porażką :(

Aliria nie mysl, że sie nie udało. Bole jak na okres sa normalne, nawet dosyc silne. Mnie tez bardzo bolał brzuch i myslałam, ze nic z tego, a jednak sie udało. O której masz wynik?

dostałam własnie wyniki:
beta: 11493 (dzis 24 dpt, poprzednio było 1936 w 17 dpt)
prg 126,90
estradiol 6878 i jest to sporo za wysoki wynik bo dla I trymestru norma jest do 4300

tsh 0,038 i to jest juz masakra bo norma jest dla I trymesrtu 0,33-4590
ft4 21,9 norma od 12,1 do 19,6

cos mi sie porobiło z tarczycą i ten estradiol tez dziwne, bo zmniejszylam estrofem i od tyg biorę 2 zamiast 3 tabletek (dowcipnie biore). Mam stresa teraz

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wysokie bety ;-)

Aiss super przyrodt bety ;-) estradiol zs duzy zdrcydowanie.. a idziesz do endo.. kiedy masz wizyte?

do endo mogę iść w zasadzie w kazdej chwili, powiedział, że jesli ifv sie uda to mam przyjść i przyjmie mnie bez kolejki. Od 10 września biore nowa dawkę euthyroxu, ale chyba jest dla mnie za duza ta dawka.
Za to ten estradiol, taki wielki. Zaczełam sie denerwować przez to. Dobrze, ze wizyta za niecałe 2 godziny.

Aisa79 świetny przyrost :)
Dorotav współczuję.... Żołądek potrafi nieźle dać w kość

Też myślałam nad tym po co to bara bara. I doszłam do wniosku, że po to bym nie zarazila się tym powtórnie od męża w trakcie ewentualnej ciąży. Gdyby okazało się że ja się wyleczylam a on nie.
Ale w sumie istnieją prezerwatywy ;)

reklama
Olusia, do 10 wrzesnia brałam od pon do pt 37,5, w weekendy 50. Od 11 wrzesnia biore naprzemiennie jeden dzień37,5 i drugi dzień 50 i tak w kółko. Poprzednie wyniki robiłam na poczatku sierpnia i tsh było ok 1,4 cos tam, a ft4 wynosiło 15,0. Ale przy tych wynikach to zaraz wpadne w nadczynność :baffled:

Do góry