reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ptencer - u mnie tak jak pisałam, bezobjawowo jak do tej pory. Nawet syski mnie przestały pobolewać od wczoraj. Chyba to nic nie znaczy?
na pewno jest dobrze:-)ja tez na pierwszej wizycie nie widzialam serduszka, a mialam na jednakowym etapie jak Ty. Moj lekarz jeszcze zanim mnie zbadal, stwierdzil, ze jest za wczesnie na serduszko. Ja mam kolejna wizyte 18.04-> kurcze, jeszcze 3 tygodnie, tak dlugo. Jeszcze nigdy w zyciu nie chodzilam z taka przyjemnoscia do lekarza:-)

reklama
Czesc Wam:-)

U mnie nic nowego kochane....zadnych objawow nie mam, tylko podbrzusze pobolewa i w krzyzu mnie lupie.....cycki bez zmian czyli nie bola.....zadnego plamienia.....dzis mam 5 dzien po transferze......bardzo sie boje niedzieli i wyniku bardziej jak za pierwszym razem......jednak widze ze wiekszosc dziewczyn ktorym sie udalo zajsc w ciaze mialo plamienie implatacyjne.....a u mnie nic.....juz dostaje na glowe, niewiem jak wytrzymam do niedzieli i jak zniose jak bedzie wynik negatywny......brrrr....
Wyzalilam sie Wam,sorki:-( Pozdrawiam!!!!

Czesc Wam:-)

U mnie nic nowego kochane....zadnych objawow nie mam, tylko podbrzusze pobolewa i w krzyzu mnie lupie.....cycki bez zmian czyli nie bola.....zadnego plamienia.....dzis mam 5 dzien po transferze......bardzo sie boje niedzieli i wyniku bardziej jak za pierwszym razem......jednak widze ze wiekszosc dziewczyn ktorym sie udalo zajsc w ciaze mialo plamienie implatacyjne.....a u mnie nic.....juz dostaje na glowe, niewiem jak wytrzymam do niedzieli i jak zniose jak bedzie wynik negatywny......brrrr....
Wyzalilam sie Wam,sorki:-( Pozdrawiam!!!!
nic sie nie martw, u mnie za pierwszym i drugim razem zarodki sie zaimplantowaly, a nie bylo ani kropelki krwi-> naprawde to nic nie znaczy!I objawow tez nie bylo!Nie martw sie na zapasa, nie warto:-)

Ja już po wizycie :) Moje dzieciaki są słodkie, wyglądają jak 2 chomiki. Jeden ma 3.21 a drugi 2.71 :D Widok cudo..tak bardzo bym chciała żeby wszystkie laski z tego wątku mogły tego doświadczyć.

Ja już po wizycie :) Moje dzieciaki są słodkie, wyglądają jak 2 chomiki. Jeden ma 3.21 a drugi 2.71 :D Widok cudo..tak bardzo bym chciała żeby wszystkie laski z tego wątku mogły tego doświadczyć.

Ciesze sie bardzo, a widok napewno niesamowity:-) I rowniez mam nadzieje ze wszystkie staraczki doczekaja sie takiego pieknego widoku;-)

myszka - a ile ty masz zarodkow - mialas podane rozumiem 2, jakies mrozaki?

kwiatek - fajowo. zazdroszcze w kazdym calu

brak? nie chcialy sie zaplodnic czy tez nie chcialy sie dzielic po zaplodnieniu? co powiedzieli - bo mialas duzo jajek
no i w ktorej dobie transfer? robione w usa czy polsce?

reklama
Do góry