na pewno jest dobrze:-)ja tez na pierwszej wizycie nie widzialam serduszka, a mialam na jednakowym etapie jak Ty. Moj lekarz jeszcze zanim mnie zbadal, stwierdzil, ze jest za wczesnie na serduszko. Ja mam kolejna wizyte 18.04-> kurcze, jeszcze 3 tygodnie, tak dlugo. Jeszcze nigdy w zyciu nie chodzilam z taka przyjemnoscia do lekarza:-)ptencer - u mnie tak jak pisałam, bezobjawowo jak do tej pory. Nawet syski mnie przestały pobolewać od wczoraj. Chyba to nic nie znaczy?
reklama
Czesc Wam:-)
U mnie nic nowego kochane....zadnych objawow nie mam, tylko podbrzusze pobolewa i w krzyzu mnie lupie.....cycki bez zmian czyli nie bola.....zadnego plamienia.....dzis mam 5 dzien po transferze......bardzo sie boje niedzieli i wyniku bardziej jak za pierwszym razem......jednak widze ze wiekszosc dziewczyn ktorym sie udalo zajsc w ciaze mialo plamienie implatacyjne.....a u mnie nic.....juz dostaje na glowe, niewiem jak wytrzymam do niedzieli i jak zniose jak bedzie wynik negatywny......brrrr....
Wyzalilam sie Wam,sorki:-( Pozdrawiam!!!!
U mnie nic nowego kochane....zadnych objawow nie mam, tylko podbrzusze pobolewa i w krzyzu mnie lupie.....cycki bez zmian czyli nie bola.....zadnego plamienia.....dzis mam 5 dzien po transferze......bardzo sie boje niedzieli i wyniku bardziej jak za pierwszym razem......jednak widze ze wiekszosc dziewczyn ktorym sie udalo zajsc w ciaze mialo plamienie implatacyjne.....a u mnie nic.....juz dostaje na glowe, niewiem jak wytrzymam do niedzieli i jak zniose jak bedzie wynik negatywny......brrrr....
nic sie nie martw, u mnie za pierwszym i drugim razem zarodki sie zaimplantowaly, a nie bylo ani kropelki krwi-> naprawde to nic nie znaczy!I objawow tez nie bylo!Nie martw sie na zapasa, nie warto:-)Czesc Wam:-)
kwiat_lotosu
Fanka BB :)
Ja już po wizycie Moje dzieciaki są słodkie, wyglądają jak 2 chomiki. Jeden ma 3.21 a drugi 2.71 Widok cudo..tak bardzo bym chciała żeby wszystkie laski z tego wątku mogły tego doświadczyć.
Ja już po wizycie Moje dzieciaki są słodkie, wyglądają jak 2 chomiki. Jeden ma 3.21 a drugi 2.71 Widok cudo..tak bardzo bym chciała żeby wszystkie laski z tego wątku mogły tego doświadczyć.
Ciesze sie bardzo, a widok napewno niesamowity:-) I rowniez mam nadzieje ze wszystkie staraczki doczekaja sie takiego pieknego widoku;-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
myszka - a ile ty masz zarodkow - mialas podane rozumiem 2, jakies mrozaki?
kwiatek - fajowo. zazdroszcze w kazdym calu
myszka - a ile ty masz zarodkow - mialas podane rozumiem 2, jakies mrozaki?
Lolitko === mialam podane 2 zarodeczki, 8-mio komorkowy i 10-cio komorkowy.....mrozaczkow brak...
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
brak? nie chcialy sie zaplodnic czy tez nie chcialy sie dzielic po zaplodnieniu? co powiedzieli - bo mialas duzo jajek
no i w ktorej dobie transfer? robione w usa czy polsce?
brak? nie chcialy sie zaplodnic czy tez nie chcialy sie dzielic po zaplodnieniu? co powiedzieli - bo mialas duzo jajek
Dzielily sie do pewnego czasu a pozniej przestawaly.....
reklama
Podziel się: