Lilia, spokojnie, na razie łachudra nie przyszła, wyczekuję jej, od paru dni podbrzusze mnie boli, a wczoraj to już ledwo chodziłam trzy kroki i atak bólu, no-spa forte nie pomagała, nigdy tak nie miałam, już myślałam że wczoraj przyjdzie a jej dalej nie ma, prostaczka jedna.
jazzabell, miałam dokładnie taką samą dawkę prg jak Ty.
malaMiii, witaj na forum, ja też podchodzę prywatnie w Poznaniu tylko w invimed.
genna, kochana a w jakiej klinice robią te badania genetyczne o których pisałaś ? :-)
komóreczka, trzymaj się kochana, nie możesz się tak dołować, tego co się stało nic już nie naprawi, wyjdźcie gdzieś, może jakieś zakupy, wypad do kina, chociaż jakieś pyszne ciacho w jakieś miłej knajpce. Masz piękne komóreczki i musisz w nie wierzyć, zobaczysz dadzą radę, będą piękne zarodki i dzieciaczki z nich. W samym Poznaniu in vitro jest w klinice na Polnej, Mamimoza w niej podchodzi.
blueskye, he he po udanym transferze jak tylko zarodek się w nas wczepi powinnyśmy od raz świecić np na zielono, nie byłoby nerwów
sylla1, trzymam kciuki za betę.
Aisa79, trzymam kciuki za udane spotkanie jajeczek z chłopakami, niech się bawią ;-)
dlugowlosa, to kiedy będziesz testować ?
WRZESIEŃ
02: Jo.M. - punkcja
02: Asia_77 - wizyta
02: agulla84 - histeroskopia
03: kwiatuszekq - podglądanie pęcherzyków
03: Cleo1980 - wysoka beta !!
04: liskka - wysoka beta !!
06: Aisa79 - udany transfer
07: Anulla28 - wysoka beta !!
08: Mimozama - wysoka beta !!
08: dlugowlosa - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna