reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dlugowlosa a kiedy bedziesz robic? co ma byc to i tak bedzie... czy zrobisz dzis czy jutro... nie potrzebnie faszerujesz sie lekami jesli nie daj bog nie wyszlo... ale trzymam dalej kciuki za wysoka bete !!:happy:

Ja dzisiaj mam 7dpt wiec myślę ze na spokojnie. Nie wiem maz mówi żebym na spokojnie na luzie poszla w tygodniu. Ale bóle jajników mam caly czas.

dlugowlosa aaa no chyba ze... a ilu dniowe mialas podane zarodki?:tak: ja tez mam ciagniecia w podbrzuszu, od czasu do czasu pobolewaja mnie jajniki itp, biust bardzo wrazliwy i powiekszony... :tak:

dlugowlosa aaa no chyba ze... a ilu dniowe mialas podane zarodki?:tak: ja tez mam ciagniecia w podbrzuszu, od czasu do czasu pobolewaja mnie jajniki itp, biust bardzo wrazliwy i powiekszony... :tak:

No ja ogólnie mam spore (•)(•) ale wczoraj mój m powoedzial ze jeszcze mi urosly ze on widzi ale to pewnie od leków. Miala podanego 5 dniowego blastusia. Teoretycznie powinno cos wyjść ale się boje.

Mam pytanie. Zapisali mi estrofem i luteine dopochwowa 100. Wg rozpiski mam to juz brac od dzisiaj az do transferu. Tez bralyscie takie leki po punkcji?

Lilia, spokojnie, na razie łachudra nie przyszła, wyczekuję jej, od paru dni podbrzusze mnie boli, a wczoraj to już ledwo chodziłam trzy kroki i atak bólu, no-spa forte nie pomagała, nigdy tak nie miałam, już myślałam że wczoraj przyjdzie a jej dalej nie ma, prostaczka jedna. :angry:

jazzabell, miałam dokładnie taką samą dawkę prg jak Ty.

malaMiii, witaj na forum, ja też podchodzę prywatnie w Poznaniu tylko w invimed.

genna, kochana a w jakiej klinice robią te badania genetyczne o których pisałaś ? :-)

komóreczka, trzymaj się kochana, nie możesz się tak dołować, tego co się stało nic już nie naprawi, wyjdźcie gdzieś, może jakieś zakupy, wypad do kina, chociaż jakieś pyszne ciacho w jakieś miłej knajpce. Masz piękne komóreczki i musisz w nie wierzyć, zobaczysz dadzą radę, będą piękne zarodki i dzieciaczki z nich. W samym Poznaniu in vitro jest w klinice na Polnej, Mamimoza w niej podchodzi.

blueskye, he he po udanym transferze jak tylko zarodek się w nas wczepi powinnyśmy od raz świecić np na zielono, nie byłoby nerwów :tak:

sylla1, trzymam kciuki za betę. :tak:

Aisa79, trzymam kciuki za udane spotkanie jajeczek z chłopakami, niech się bawią ;-)

dlugowlosa, to kiedy będziesz testować ?

WRZESIEŃ

02: Jo.M. - punkcja
02: Asia_77 - wizyta

02: agulla84 - histeroskopia

03: kwiatuszekq - podglądanie pęcherzyków
03: Cleo1980 - wysoka beta !!
04: liskka - wysoka beta !!

06: Aisa79 - udany transfer
07: Anulla28 - wysoka beta !!
08: Mimozama - wysoka beta !!
08: dlugowlosa - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

09: Blake - próba przed transferem
09: martolek - wysoka beta !!
10: andzia.m - wysoka beta !!

15: malaMiii - wizyta

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk
04: Jazzabell - usg genetyczne

X/XI: Komóreczka - transfer

Taka zakrecona jestem dzisiaj. Wlasnie wyslalam meza do apteki. Lutki mam 3x2 i estrofem 3x1 dopochwowo.
Dzieki dziewczynki.
Kasik do Ciebie dzwonili z invicty po punkcji w spr zarodkow?

reklama
aaaa, zapomniałam Wam napisać, dodzwoniłam się dzisiaj do departamentu refundacji leków w MZ, no i Pani potwierdziła naszą interpretację obwieszczenia a moja klinika ma nie po kolei w głowie, poprosiłam o przesłanie pisemnie odpowiedzi, tylko zajmie im to troszkę czasu nawet miesiąc !, i wtedy moja klinika może mi dać buźki wiadomo gdzie ;-) ci prawnicy to jacyś niedouczeni są.

Do góry