reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kate, dopiero 4dp. Nie nic takiego nie mieliśmy. Martwi mnie to ze zawsze przed okresem miałam plamienia, czyli niedobór progestwronu tak mi to tłumaczył lekarz

Ostatnia edycja:
reklama
spokojnie mi kiedyś mówili ze mam PCO bo miałam zanik miesiączki,ale nikt nie wpadl na to ze przyczyną była trauma związana z ciezką chorobą w rodzinie, po podaniu lekow na uspokojenie wszystko wrocilo do normy;-P wiec plamienia może były ale to przypadek i może nie trzeba się tym przejmowac.. zależy co dokładnie bierzeszbo np.ja brałam luteinę 3 po 8 :crazy:tabsow i lekarz mi zamienil na lutinus'a 3 po 2 (razem 600mg a nie 2400mg bo się ten lepiej wchłania ale nie jest refundowany i za ten gorszy 6zl się placi a ten co teraz biore od 110-190zl:szok: wiec nie panikuj, duzokobiet nie ma weryfikacji,wiec chybanie jest to az tak ważne..u mnie nie jest to obowiązkowe...

Liskka w mojej klinice tez nie mialam w ogole weryfikacji... sama robilam progesteron na wlasna reke oraz zrobilam bete wczesniej niz napisali mi na kartce jakie leki mam zazywac i jak i kiedy mam zrobic bete... ;-)

no i olusia dwa czlowieki w sobie nosi to po co weryfikacja! tylko stresuje, ja ostatnio caly dzień ryczałam po becie, ze to już koniec...a tu niby trzecia jest wazna...zastanawia mnie czy to nie jest jak z AH, ze szanse wzrastają o 1-2%, ale tego lekarz Ci nie powie a ty płacisz...

Kate 7p, biorę progesteron

Obiecałam sobie ze nie będę się nakręcac. Ale chyba się nie da :-)

Ostatnia edycja:
kate wtedy to nie wiedzialam jeszcze ze bede miala dwójeczke.... :tak: ja mialam AMH jak robili mi w klinice 7,9 --- trzymam kciuki za wysoke bete !!

Ostatnia edycja:
Kasik, Olusia- cały czas za Was kciukam z całych sił.

Lilia, Jo.M, Kiki, Olusia- 29 jestem w Katowicach. Tak napisałam jakbyśmy jakimś cudem mogły się spotkać. Mam tu głównie na myśli szpital Olusii.

Zula ja jestem chetna, jak najbardziej... tylko nie wiem czy wyjde ze szpitala... i nie wiem czy bede mogla podrozowac... wiesz, maz mnie moze jak cos przywieźć do katowic ....:tak: a bedziesz u lekarza w ten dzien?

kate mialam podane 2 zarodeczki w 3 dobie..:tak:

reklama
ufff bo już myslalm ze jeden i się ciaza podwoila;-) pisza czasem ze tak mozebyc, ale to jakiś wymysl;-)chyba? a widze ze bete w 11dpt robilas i taka wysoka;-)

Do góry