reklama
spokojnie mi kiedyś mówili ze mam PCO bo miałam zanik miesiączki,ale nikt nie wpadl na to ze przyczyną była trauma związana z ciezką chorobą w rodzinie, po podaniu lekow na uspokojenie wszystko wrocilo do normy;-P wiec plamienia może były ale to przypadek i może nie trzeba się tym przejmowac.. zależy co dokładnie bierzeszbo np.ja brałam luteinę 3 po 8 tabsow i lekarz mi zamienil na lutinus'a 3 po 2 (razem 600mg a nie 2400mg bo się ten lepiej wchłania ale nie jest refundowany i za ten gorszy 6zl się placi a ten co teraz biore od 110-190zl wiec nie panikuj, duzokobiet nie ma weryfikacji,wiec chybanie jest to az tak ważne..u mnie nie jest to obowiązkowe...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Liskka w mojej klinice tez nie mialam w ogole weryfikacji... sama robilam progesteron na wlasna reke oraz zrobilam bete wczesniej niz napisali mi na kartce jakie leki mam zazywac i jak i kiedy mam zrobic bete... ;-)
no i olusia dwa czlowieki w sobie nosi to po co weryfikacja! tylko stresuje, ja ostatnio caly dzień ryczałam po becie, ze to już koniec...a tu niby trzecia jest wazna...zastanawia mnie czy to nie jest jak z AH, ze szanse wzrastają o 1-2%, ale tego lekarz Ci nie powie a ty płacisz...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Zula ja jestem chetna, jak najbardziej... tylko nie wiem czy wyjde ze szpitala... i nie wiem czy bede mogla podrozowac... wiesz, maz mnie moze jak cos przywieźć do katowic .... a bedziesz u lekarza w ten dzien?
kate mialam podane 2 zarodeczki w 3 dobie..
kate mialam podane 2 zarodeczki w 3 dobie..
reklama
Podziel się: