reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A powiedzcie mi czemu nie mozna brac relanium dluzej tylko te 4 dni?

inka26 odnosnie pani dr to mam rozne zdanie. ostatnio miala chyba dobry humor, sama mi o wszystkim mowila, co i jak, jak sie pytalam to mi odpowiadala, a nie raz to mialam wrazenie ze nic nie powie do poki ja sie nie zapytam.... hmmm.. wizyty u niej sa rozne, raz bylam nie cale 5 min a nie raz 15.. wiec to roznie..

Kasik36 gratuluje pierwszego zastrzyku.. ja juz mam since a brzuchu.... bleee

reklama
Witajcie dziewczyny :-(

Zaczynam się poważnie stresować. Moja @ trwa już 8 dzień i nie zapowiada się, że się skończy. Leci ze mnie żywa krew, a ja już powinnam być 2 dni po @ Co to kurna może być... :-:)-:)-:)-:)-(

Kasik ja nie pokazałam ci mojego brzucha po clexane żebyś sie nie przestraszyła :) wiec mam nadzieje ze widzisz miała oj baaaaaedzo mało :)

Lilia ja jeszcze potrwa to 1-2 dni to wybrałabym sie do gina , kiedyś na IP przyjechała dziewczyna ktora tez miała @ juz 8 dni , bo jej Gin kazał przyjechać ale myśle ze na normalnej wizycie da sie to załatwić wiec obserwuj sie !!

genna - wizytę u dr mam we wtorek, ale jak to dalej tak będzie trwało to nie wiem czy wcześniej gdzieś nie powinnam iść... Może napisze do dr i zapytam co robić...

Juhasek ja też jestem z rządówki i za pierwszym razem dostałam 1 zarodek, a teraz przy kolejnym transferze dostanę 2. Ja nie byłam od razu zdecydowana na 2 ale jak to powiedziałam lekarzowi to stwierdził że podcinam sobie skrzydła myśląc o jednym zarodku...
ostatni transfer miałam 4 miesiące temu, musiałam odczekać po hiperce żeby podejść do crio... Brałam anty, a w ostatnim cyklu w 21 dc dostałam zastrzyk Decapeptyl Depot który wprowadził mnie w sztuczną menopauzę przez co nie miałam teraz owulacji i od 3 dc brałam Progynove na endometrium. W 14 dc endo wynosiło 13 mm, a do transferu podchodzę w 21 dc. W poniedziałek zrobiłam sobie też zastrzyk z Ovitellu no a teraz to już ładuję w siebie różne specyfiki (w każdą dziurkę) ;)

Migotka25 chyba nie tylko ty.... ;-)

Kasik36
jakie dawke bierzesz lutki?:tak:

Lilia
to faktycznie nie pokojące jest tyle czasu miec @... ja swoja najdluzsza mialam 4 dni.. moe faktycznie skontaktuj sie wczesniej z lekarzem hmm... bo to wtorku troszke czasu jeszcze jest... :happy2:

genna a tez mam juz siny brzuch.... ale mowila mi polozna ze mozna ponoc w ramie tez podawac.. ale brzuch zawsze mozna zakryc a na rekac nie bardzo, no chyba ze dlugie albo 3/4 rekawy... ale jak bedzie upal to nie wiem co wtedy...:happy2:

Witam dziewczyny

Lilia przeczytałam gdzieś, że przyczyną przedłużającego się okresu może być upał. Ostatnio jest bardzo gorąco.
Kasik, ochłonełaś troszkę? Doktorek postapił po chamsku ale teraz masz maluszki w brzuchu i mysl o nich
Dorota jakieś wieści o psince?
Olusia niezłe akcje sa po relanium :-). Tez pewnie dostanę i jak będę tak się czuła jak Ty, to nogi z domu nie wystawię. Zwlaszcza, że ja panikara jestem.
Od poniedziałku mam urlop i planuję sie troche wyluzować. Nigdzie nie wyjeżdzał, ewentualnie jakies lokalne wycieczki.
Juhasek masz jeszcze mrozaczki, kolejny raz będzie szczęsliwy.
Miłego dnia dla wszystkich :-)

genna, po leczeniu nasienie M jest bezwartościowe, więc pobranie w nowej klinice nie wchodzi w grę. Na razie nie planuję zmiany - muszę odebrać 2 mrozaczki. Zastanawiałam się czy dwa na raz, czy pojedynczo, ale ta decyzja jeszcze przed nami, więc na razie się nie stresuję.
Lilia - napisz do lekarza, zobzaczysz co Ci odpisze. 8 dni krwawienia to przesada!
Migotka - kciuki za transfer! W jakiej klinice się leczysz?
Ja clexanę robiłam w uda, bo w brzuch cholernie bolało.

reklama
Do góry