reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczynki jesteście nieocenione, zawsze można na was liczyć.... Trzymam za was kciuki, modle się z wami i płaczę, czytam codziennie choć nie zawsze piszę bo nie ma o czym. Dziś mam strasznego doła i nie będę go wam sprzedawać, ale do jutra się pozbieram bo nie mam wyjścia. A póki co postanowiłam, że od 1dc codziennie będę sprawdzać ten cholerny progesteron, będę skłuta jak szlag ale co tam wytrzymam i to ja ich zagryzę a nie oni mnie...... Fiksata chwytam wybaczcie :)

nimfus w koncu przyjdzie czas dla Ciebie mam nadzieje, ze to szybko nastapi :-) a gin nic nie robi z tym progesteronem??

czarnykot daj sobie luz z tym internetem....to najgorsze co moze byc..naczytasz sie a potem szukasz po sobie wszystkiego....

Bzzzz masz racje. Ide oko podmalowac i wynurze sie z domku :tak: Na zakupy pojade a moze i maly spacer....czas zmienic dresy na jeansy ;-)

no i to jest dobre podejscie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A czy możecie mi cos wiecej powiedzieć, kiedy po tym zastrzyku można spodziewać sie @, mi narazie p.doktor powiedziała że zastrzyk w 21dc potem czekamy na @ , i potem stymulacja od miej wiecej 7dc , ale jak długo to potrwa , kiedy wziąć urlop na ta stymulacje

Ostatnia edycja:
A czy możecie mi cos wiecej powiedzieć, kiedy po tym zastrzyku można spodziewać sie @, mi narazie p.doktor powiedziała że zastrzyk w 21dc potem czekamy na @ , i potem stymulacja od miej wiecej 7dc , ale jak długo to potrwa , kiedy wziąć urlop na ta stymulacje
ja po zastrzyku dostalam normalnie w terminie okres. Dlaczego chcest wziac urlop na stymulacje-> to naprawde nie jest konieczne

mieszkam w okolicach Warszawy i wyjazd do invimedu to jakieś trzy godziny a oni przeważnie zapisują na 10,00 albo po poludniu na 14,00 więc niewiem co robic

reklama
mieszkam w okolicach Warszawy i wyjazd do invimedu to jakieś trzy godziny a oni przeważnie zapisują na 10,00 albo po poludniu na 14,00 więc niewiem co robic
acha, zatem chodzi o to, ze nie bedziesz mogla jezdzic na USG w czasie stymulacji? dobrze rozumiem? moze zatem wez urlop na te dni, gdy bedziesz miec USG. Stymulacja sama w sobie nie jest w cale straszna, gorsze to wszystko co nastepuje pozniej

Do góry