reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Lolitka dzieki, myslalam, ze zurawina pomoze. Przez 3 dni bralam tez Utifem przepisany przez lekarza rodzinnego ale nie pomoglo. Zalecala tez brac zurawine dluzszy czas, polecala Uroup ale nie bylo w aptece i kupilam Urointima, tam jest tylko 6 tabletek, jutro mi sie koncza wiec zamowilam uroup, moze pomoze. Najdziwniejsze jest to, ze nie zadnych objawow a badanie zrobilam dla formalnosci, bylam pewna, ze wyjdzie ok a tu taki zong :(

reklama
Atena, najedź na nick danej osoby, poskreśli się, kliknij kółeczkiem od myszy rozwinie Ci się lista i kliknij Prywatna wiadomość

LIPIEC

09: gos1512 - wizyta stymulacyjna
11: Ann84 – udany crio-transfer !!
13: Anulla28 - wysoka beta !!
15: Quinnie - wysoka beta !!
16: Oktavi - badania prenatalne
22: Aisa79 - wizyta kontrolna przed stymulką

Juhasek87 - udany crio-transfer !!

Ostatnia edycja:
Atena, najedź na nick danej osoby, poskreśli się, kliknij kółeczkiem od myszy rozwinie Ci się lista i kliknij Prywatna wiadomość

LIPIEC

Dorotko możesz mnie dopisać na 10 na podglądanie?

LIPIEC

10: mmm - wizyta z podglądaniem

Atena wlasnie nie czuje zadnego dyskomfortu. Bylam na usg we wtorek i nawet na wymazie na chlamydie chyba i wszystko bylo ok. A bakterie w moczu moga byc od infekcji intymnej? Wszystko wyglada ok, nie mam pojecia skad to sie bierze. Od czasu jak myje sie lactacytem nie mam nawet podraznien.

LIPIEC

10: mmm - wizyta z podglądaniem

dziękuję kochana :)

Hej dziewczyny
gos1512 -witam Cię. Ja mam podobny problem i męża z azoospermią z tym że bez szans na biposję. Dobrze, że u Twojego męża się biopsja przyniosła efekt.

Kasik - parę lat temu walczyłam z zapaleniem całego układu moczowego, miałam bardzo dużo bakterii i nie wiem skąd się to u mnie wzięło. Pamiętam, że leczyłam się antybiotykami i jakimiś lekami z żurawiną. Leczyłam się miesiąc ale wszystko przeszło i nie wróciło. Napewno będzie dobrze.

Trzymam kciuki za Was wszystkie. Niewiele wiem w temacie stymulacji itd i to co opisujecie to dla mnie czarna magia jeszcze :-)

hej Dziewczyny-więc tak,endo piękne czeka na maluszka-12mm, Jajnik prawy po dwa pęcherzyki 18mm,i jajnik lewy 22mm.
Dziś Menopur i Gonal aby podgonić te mniejsze i jeśli do jutra nie poczuje ostergo bólu owu to jutro o 21 zastrzyk ovitrell:-)i w środe usg i po wekendzie transfer ale w środę będę więdzieć dokładnie kiedy:-)

hej Dziewczyny-więc tak,endo piękne czeka na maluszka-12mm, Jajnik prawy po dwa pęcherzyki 18mm,i jajnik lewy 22mm.
Dziś Menopur i Gonal aby podgonić te mniejsze i jeśli do jutra nie poczuje ostergo bólu owu to jutro o 21 zastrzyk ovitrell:-)i w środe usg i po wekendzie transfer ale w środę będę więdzieć dokładnie kiedy:-)

pięknie!!

reklama
Do góry