reklama
mmm...
Fanka BB :)
to już będę po pracy i mogę trzymać kciuki i wysyłac pozytywne myślimmm, wizytę dopiero mam o 15:40
mmm musisz trzymac leki w lodowce? Ja mialam merional. Znajoma rowniez. Ona trzymala w lodowce, ja w pokoju ( chlodno mam). Ona mowila ze bola ja zastrzyki jak robi, chyba ze wczesniej wyjmie na chwile. Mnie zastrzyki nic nie bolaly. Wiec jak koniecznoe nie musza stac w lodowce to moze lepiej bedzie w jakims chlodnym miejscu. Wiem ze to inna nazwa ale moze tez tak mozna.
dorotav
mmm, ja co prawda miałam menopur, ale też go trzymałam w lodówce, wyciągałam go ok pół godziny przed zastrzykiem, lepiej mi się go tak podawało, robił się rzadszy (był bardzo gęsty) i mniej bolał.
Dziękuję kochana za te pozytywne myśli i fluidy będę je wyłapywać
Dziękuję kochana za te pozytywne myśli i fluidy będę je wyłapywać
Blake kobieto 18 sztuk !!! Super wynik to chyba jednak musisz zaczac zbierac na ten autobus
Jo.M trzymam jutro kciuki aby cie zakwalifikowali
Montana &&&& za twoje spotkanie z kropkiem
Dorotav i aby u ciebie kochana bylo wszystko ok. ..zebys mogla spokojne ruszyc ze stymulacja
Jo.M trzymam jutro kciuki aby cie zakwalifikowali
Montana &&&& za twoje spotkanie z kropkiem
Dorotav i aby u ciebie kochana bylo wszystko ok. ..zebys mogla spokojne ruszyc ze stymulacja
agulla84
Olusia kiedy będziesz w klinice?
Blake- no,no szalona Blake będzie zabawa z taką gromadką, a tak poważnie chciałabyś mieć dużą rodzinę?
Dorotav- kciukasy zaciśnięte za jutro
Kasik- a Ty jak się czujesz? Odczuwasz już, że niebawem cała zabawa jeszcze raz się zaczyna bo ja choć weteranka w pełnych stymulacjach bo miałam ich 4 ( niby krótkie protokoły ale pełne z tym całych zachodem typu narkoza) odczuwam już stres, czy mnie dopuszczą czy wszystko ok a później strach przed usg ile pęcherzoli bo to jest moja bolączka. Próbuję się wyciszyć na swój sposób ale ta ostatnia próba odciska piętno już teraz
Mmm - dzisiejszy zastrzyk też Ci sprawnie poszedł? &&&& za pęcherzole by ładnie rosły okrąglutkie
Esiek- śledziłam Twoją historię także bardzo sie cieszę, że półmetek za Tobą - córeczka moje marzenie, mój jedny brat ma samych chłopców i fajnie jakby jakaś kruszynka dołączyła do nas
Dorotav- kciukasy zaciśnięte za jutro
Kasik- a Ty jak się czujesz? Odczuwasz już, że niebawem cała zabawa jeszcze raz się zaczyna bo ja choć weteranka w pełnych stymulacjach bo miałam ich 4 ( niby krótkie protokoły ale pełne z tym całych zachodem typu narkoza) odczuwam już stres, czy mnie dopuszczą czy wszystko ok a później strach przed usg ile pęcherzoli bo to jest moja bolączka. Próbuję się wyciszyć na swój sposób ale ta ostatnia próba odciska piętno już teraz
Mmm - dzisiejszy zastrzyk też Ci sprawnie poszedł? &&&& za pęcherzole by ładnie rosły okrąglutkie
Esiek- śledziłam Twoją historię także bardzo sie cieszę, że półmetek za Tobą - córeczka moje marzenie, mój jedny brat ma samych chłopców i fajnie jakby jakaś kruszynka dołączyła do nas
Atena74 czy chce miec duza rodzine? Ja jestem jedynaczka wiec jedno mi sie marzylo. Ostatnio zaczelam myslec o dwojce. Wszystko bedzie zalezalo od porodu pewnie. Jak sie zraze to przy jednym zostane. O wychowanie sie nie boje.
Oby to jedno chociaz bylo. Szanse sa i to duze, hehe
Oby to jedno chociaz bylo. Szanse sa i to duze, hehe
reklama
Podziel się: