reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
mmm musisz trzymac leki w lodowce? Ja mialam merional. Znajoma rowniez. Ona trzymala w lodowce, ja w pokoju ( chlodno mam). Ona mowila ze bola ja zastrzyki jak robi, chyba ze wczesniej wyjmie na chwile. Mnie zastrzyki nic nie bolaly. Wiec jak koniecznoe nie musza stac w lodowce to moze lepiej bedzie w jakims chlodnym miejscu. Wiem ze to inna nazwa ale moze tez tak mozna.

Blake właśnie w aptece mówili, żeby trzymać w lodówce, nawet zapakowali mi w torbę izotermiczną, żeby się w drodze nie zagrzał

mmm, ja co prawda miałam menopur, ale też go trzymałam w lodówce, wyciągałam go ok pół godziny przed zastrzykiem, lepiej mi się go tak podawało, robił się rzadszy (był bardzo gęsty) i mniej bolał.
Dziękuję kochana za te pozytywne myśli i fluidy będę je wyłapywać :tak:

Blake kobieto 18 sztuk !!! Super wynik ;) to chyba jednak musisz zaczac zbierac na ten autobus :)

Jo.M trzymam jutro kciuki aby cie zakwalifikowali

Montana &&&& za twoje spotkanie z kropkiem :)

Dorotav i aby u ciebie kochana bylo wszystko ok. ..zebys mogla spokojne ruszyc ze stymulacja :)

Blake- no,no szalona Blake będzie zabawa z taką gromadką, a tak poważnie chciałabyś mieć dużą rodzinę?

Dorotav- kciukasy zaciśnięte za jutro

Kasik- a Ty jak się czujesz? Odczuwasz już, że niebawem cała zabawa jeszcze raz się zaczyna bo ja choć weteranka w pełnych stymulacjach bo miałam ich 4 ( niby krótkie protokoły ale pełne z tym całych zachodem typu narkoza) odczuwam już stres, czy mnie dopuszczą czy wszystko ok a później strach przed usg ile pęcherzoli bo to jest moja bolączka. Próbuję się wyciszyć na swój sposób ale ta ostatnia próba odciska piętno już teraz

Mmm - dzisiejszy zastrzyk też Ci sprawnie poszedł? &&&& za pęcherzole by ładnie rosły okrąglutkie

Esiek- śledziłam Twoją historię także bardzo sie cieszę, że półmetek za Tobą - córeczka moje marzenie, mój jedny brat ma samych chłopców i fajnie jakby jakaś kruszynka dołączyła do nas

Atena74 czy chce miec duza rodzine? Ja jestem jedynaczka wiec jedno mi sie marzylo. Ostatnio zaczelam myslec o dwojce. Wszystko bedzie zalezalo od porodu pewnie. Jak sie zraze to przy jednym zostane. O wychowanie sie nie boje. ;)
Oby to jedno chociaz bylo. Szanse sa i to duze, hehe

reklama
Do góry