reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej Kobietki :-)

buttreflysunrise Ty jesteś dziś 8dpt? kiedy miałaś transfer? wydawało mi się ze jest między nami 1 dzień różnicy. bo rozumiem ze dzień transferu to dzień "0". ja mialam w sob 14.06 dwu - trzy dniowych zarodków. co do Twoich dolegliwości to ja też mam ciągle jakieś bóle jak na okres, raz słabsze, raz mocniejsze... dziś rano słabo mi się zrobiło; w ogóle jakaś słaba chodzę i mam lekkie zawroty głowy. a w 5dpt miałam lekkie plamienie... idę testować wcześniej, we wtorek czyli 10dpt...

Alfa - trzymam kciuki za Twojego mrozaczka. będzie dobrze, musi być!

Blake - witaj!;-)
Jessi - &&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywny test!!!:tak:

Genna i Montana! Gratulejszyn z całej epy!!!!!:-)

poprawiam kalendarz:

CZERWIEC

23: Quinnie - wizyta przed crio-transferem

23: kasik36 - wizyta u immunologa
23: Jesi27 - pozytywny test

24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

24: Ann84 - wysoka beta !!
26: anuszka -wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta

27: genna - wizyta serduszkowa
27: Blake - kontrola i usg pęcherzyków
28: Anulla28 - udany crio-transfer

LIPIEC

04: dorotav - wizyta przed stymulką

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ

reklama
Hej dziewczyny chyba nie bedzie pozytywnego testu od dwoch dni mam jasno brazowe plamienia a dzis juz z krwia sa , jutro 14dpt zrobie test ale czuje ze nic z tego kochane :(

Anna tam mialam 3 dniowe zarodki , ale mysle ze nic z tego mam straszny bol jak na @@ I zero innych objawow . No I te plamienia . No coz zobacze jutro .
Anna powodzenia trzymam kciuki aby sie udalo :)

reklama
Genna ile czasu czekalas na pierwsze USG od pierwszego testowania?
Bo mi lekarz kazal zjawić sie po 2 tyg, a testowac mialam 10dpt, czyli wychodzi ze bede u niego w 24 dpt.

Montana ja miałam testować dla lekarza 10dpt czyli 11.06 , oczywiście testowałem wczesnej ale dzwoniłam do dr do kliniki 11 czerwca , powiedział ze piękna ciąża i kazał zjawić sie i swojego lekarza prowadzącego a do kliniki kiedy chce ale po jego urlopie, wiec nie było ze strony kliniki jakies konkretnej potrzeby przybycia , 12dpt byłam u swojego gina który bedzie prowadził mi ciąże , po receptę na leki, i kazał sie zjawić za tydzień czyli w 19 dpt a teraz mam sie zjawić u mojego lekarza na serduszko to bedzie 26dpt , tego samego dnia tez będę w klinice bo takim pasuje , moj M wtedy ma urlop , do kliniki mam 200km w jedna stronę wiec ciesze sie ze dr z kliniki nie kazał przyjeżdżać co chwila , tylko wtedy kiedy nam
Pasuje i to tylko raz :)
Buterfly jeżeli miałaś 3 dniowe to jutro powinno juz cos wyjść z bety wiec mocno trzymam kciuki?
Jessi juz krwawisz mimo leków?

Do góry