reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hej Kobietki :-)

buttreflysunrise Ty jesteś dziś 8dpt? kiedy miałaś transfer? wydawało mi się ze jest między nami 1 dzień różnicy. bo rozumiem ze dzień transferu to dzień "0". ja mialam w sob 14.06 dwu - trzy dniowych zarodków. co do Twoich dolegliwości to ja też mam ciągle jakieś bóle jak na okres, raz słabsze, raz mocniejsze... dziś rano słabo mi się zrobiło; w ogóle jakaś słaba chodzę i mam lekkie zawroty głowy. a w 5dpt miałam lekkie plamienie... idę testować wcześniej, we wtorek czyli 10dpt...

Alfa - trzymam kciuki za Twojego mrozaczka. będzie dobrze, musi być!

Blake - witaj!;-)
Jessi - &&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywny test!!!:tak:

Genna i Montana! Gratulejszyn z całej epy!!!!!:-)

poprawiam kalendarz:

CZERWIEC

23: Quinnie - wizyta przed crio-transferem

23: kasik36 - wizyta u immunologa
23: Jesi27 - pozytywny test

24: Anulla28 - kontrola przed crio
24: Hope84 - kolejne spotkanie z maleństwem (bad.prenatalne)

24: Ann84 - wysoka beta !!
26: anuszka -wysoka beta !!
27:
butterflysunrise - wysoka beta

27: genna - wizyta serduszkowa
27: Blake - kontrola i usg pęcherzyków
28: Anulla28 - udany crio-transfer

LIPIEC

04: dorotav - wizyta przed stymulką

04: Jo.M. - wizyta w klinice z kwalifikacją do programu MZ

reklama
Hej dziewczyny chyba nie bedzie pozytywnego testu od dwoch dni mam jasno brazowe plamienia a dzis juz z krwia sa , jutro 14dpt zrobie test ale czuje ze nic z tego kochane :(

Anna tam mialam 3 dniowe zarodki , ale mysle ze nic z tego mam straszny bol jak na @@ I zero innych objawow . No I te plamienia . No coz zobacze jutro .
Anna powodzenia trzymam kciuki aby sie udalo :)

reklama
Genna ile czasu czekalas na pierwsze USG od pierwszego testowania?
Bo mi lekarz kazal zjawić sie po 2 tyg, a testowac mialam 10dpt, czyli wychodzi ze bede u niego w 24 dpt.

Montana ja miałam testować dla lekarza 10dpt czyli 11.06 , oczywiście testowałem wczesnej ale dzwoniłam do dr do kliniki 11 czerwca , powiedział ze piękna ciąża i kazał zjawić sie i swojego lekarza prowadzącego a do kliniki kiedy chce ale po jego urlopie, wiec nie było ze strony kliniki jakies konkretnej potrzeby przybycia , 12dpt byłam u swojego gina który bedzie prowadził mi ciąże , po receptę na leki, i kazał sie zjawić za tydzień czyli w 19 dpt a teraz mam sie zjawić u mojego lekarza na serduszko to bedzie 26dpt , tego samego dnia tez będę w klinice bo takim pasuje , moj M wtedy ma urlop , do kliniki mam 200km w jedna stronę wiec ciesze sie ze dr z kliniki nie kazał przyjeżdżać co chwila , tylko wtedy kiedy nam
Pasuje i to tylko raz :)
Buterfly jeżeli miałaś 3 dniowe to jutro powinno juz cos wyjść z bety wiec mocno trzymam kciuki?
Jessi juz krwawisz mimo leków?

Do góry