reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mmm, czekam z niecierpliwością na wyniki kariotypów, mają być w piątek, a to jest 13 !! :szok: i mam stracha. I czekam też na @, jak wyniki będą ok to zapisuję się na początek lipca do gina na rozpoczęcie nowej stymulacji. No chyba że mojego m. zatłukę wcześniej na śmieć :wściekła/y:

reklama
mmm, czekam z niecierpliwością na wyniki kariotypów, mają być w piątek, a to jest 13 !! :szok: i mam stracha. I czekam też na @, jak wyniki będą ok to zapisuję się na początek lipca do gina na rozpoczęcie nowej stymulacji. No chyba że mojego m. zatłukę wcześniej na śmieć :wściekła/y:

to znowu będziemy teraz szły razem :)

Quinnie, ja też myślę że 10dc na usg to jest w porządku, ja przeważnie chodziłam 11-13 w zależności jak wypadały dni weekendowe. Myślę że Twój gin stacjonarny ma rację. Co do magnezu ja biorę 3x1 w dawce 60mg.

mmm, to super. razem raźniej będzie, już myślałam że ja tu sama jak palec zostanę. Tym razem będzie szczęśliwie !!

Ostatnia edycja:
Quinnie, ja też myślę że 10dc na usg to jest w porządku, ja przeważnie chodziłam 11-13 w zależności jak wypadały dni weekendowe. Myślę że Twój gin stacjonarny ma rację. Co do magnezu ja biorę 3x1 w dawce 60mg.

mmm, to super. razem raźniej będzie, już myślałam że ja tu sama jak palec zostanę. Tym razem będzie szczęśliwie !!

musi być, lipiec jest nasz!

Dziewczyny bylam dzisiaj w Invikcie w Gdansku i moj doktorek nie slyszal nic o refundacji lekow i szczerze watpi, ze to wejdzie :( Mam nadzieje, ze sie myli.

Info dla osob potrzebujacych szybko genetyka na nfz - zwolnil sie termin w Invikcie do dr Suchanek na jutro tj. 11 czerwca. Oczywiscie trzeba miec skierowanie.

Jezu dziewczyny slyszalyscie o dziecku pozostawionym w aucie na 8 godzin? Prawdopodobnie ojciec zapomnial zawiezc je do przedszkola. Po 8 godzinach dziecko juz nie zylo ...

Ostatnia edycja:
Jo.M to kciuki trzymam za kwalifikację do rządówki!!!
Genna w końcu doczekałaś się widoku dwóch kreseczek. Ta druga kreska, to formalność i to taka mała rzecz a cieszy ;-)
Kasik a nie dr O.? dr Suchanek to przecież immunolog. Ostatnio przed wizytą u genetyka na recepcji też prawie się pomyliłam ;-) Nie kumam jak można zapomnieć o tym, że w aucie jest małe dziecko! :no: normalnie nie mogłam uwierzyć gdy usłyszałam o tym w tv
Anuszka idziesz jak burza :tak: trzymam kciuki za malutką kruszynkę, by została z Wami
Martaczi maluszek na pewno da radę! pomodlę się za Was

Ostatnia edycja:
reklama
ja jutro na wizytę przed stymulacją ale znowu jest problem !biorę drugie opakowanie antyków żeby się wyciszyć a tu lipa jednym słowem bo przy 14stej tabletcce dostałam okres a miałam zaczynać stymulacje zobacze co mi jutro powie doktorek ale pewnie znowu sie wszystko przesunie! zaczyna brakować mi już sił!!!!!!!!!!!!!!

Do góry