reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pyscek wielkie gratulacje....opanowanie do konca bylo ale na pewno warto bylo :-) to teraz zycze nudnej ciazy :-)

reklama
Kasik dziekuje za info o molly...

Molla
trzymamy za Ciebie kciuki, juz tyle przetrwalas wiec teraz to pikus...wielki podziw dla Ciebie, wlaczysz o malenstwo...na pewno zostanie Ci to wynagrodzone. Trzymam kciuki za Was. 32tc to juz coraz blizej. Jestesmy z Toba &&&&&

Kasik dzieki za inf jestem pewna ze gdyby Molla mogła to sama by sie odezwała . Jesli mozesz jej przekazać ze bardzo trzymamy kciuki za nich oraz ze podziwiamy ja za sile i wytrwałość . Całe jej cierpienie juz nie długo będzie wynagrodzone kiedy utuli swojego synka . Będzie miec swój cud przy sobie każdego dnia.

Pycek ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze bo naprawdę sie martwiłam . Nadal trzymam kciuki i nie puszczam. Niech ci dzidzia pieknie rosnie !!!

Kasik, dzięki za wieści o Molli, trzymam kciuki i cały czas myślę o nich.

Asitka, u niektórych dziewczyn ból głowy był pierwszym objawem ciąży, kciuki zaciśnięte.

reklama
Lilu mysle ze tak . Nie zawsze miarka podaje równo lub mogli nalać do fiołki odrobine wiecej. Mi tez tak zostało kilka kropel.

asita spokojnie każdy objaw moze świadczyć o ciazy lub o okresie wiec tak naprawdę musisz czekać . Ja nie miałam żadnych objawow przed beta ze sie udało.

Do góry