reklama
Hope84
Fanka BB :)
Kasik dziekuje za info o molly...
Molla trzymamy za Ciebie kciuki, juz tyle przetrwalas wiec teraz to pikus...wielki podziw dla Ciebie, wlaczysz o malenstwo...na pewno zostanie Ci to wynagrodzone. Trzymam kciuki za Was. 32tc to juz coraz blizej. Jestesmy z Toba &&&&&
Molla trzymamy za Ciebie kciuki, juz tyle przetrwalas wiec teraz to pikus...wielki podziw dla Ciebie, wlaczysz o malenstwo...na pewno zostanie Ci to wynagrodzone. Trzymam kciuki za Was. 32tc to juz coraz blizej. Jestesmy z Toba &&&&&
Kasik dzieki za inf jestem pewna ze gdyby Molla mogła to sama by sie odezwała . Jesli mozesz jej przekazać ze bardzo trzymamy kciuki za nich oraz ze podziwiamy ja za sile i wytrwałość . Całe jej cierpienie juz nie długo będzie wynagrodzone kiedy utuli swojego synka . Będzie miec swój cud przy sobie każdego dnia.
Anulla28
Cudzie trwaj !!!
Molly jest silna, skoro tyle dała radę, to i końcówkę wytrzyma. Na szczęście już niedługo. Podziwiam ją za siłę walki o swój cud. Trzymam kciuki za nią i jej maleństwo.
Asitka, u niektórych dziewczyn ból głowy był pierwszym objawem ciąży, kciuki zaciśnięte.
DOROTAV u mnie migrena jest typowym objawem zbliżającej się @ :-(
MOLLA trzymam kciuki za Ciebie i Twojego synusia &&&&&&&&&&&&&&&&
Lilu19
Fanka BB :)
Dzieczyny mam pytanie. Jezeli uzylam dwa razy puregon 300
po 150j i zostalo w fiolce jeszcze troche leku to , to normalne ?
po 150j i zostalo w fiolce jeszcze troche leku to , to normalne ?
reklama
Lilu mysle ze tak . Nie zawsze miarka podaje równo lub mogli nalać do fiołki odrobine wiecej. Mi tez tak zostało kilka kropel.
asita spokojnie każdy objaw moze świadczyć o ciazy lub o okresie wiec tak naprawdę musisz czekać . Ja nie miałam żadnych objawow przed beta ze sie udało.
asita spokojnie każdy objaw moze świadczyć o ciazy lub o okresie wiec tak naprawdę musisz czekać . Ja nie miałam żadnych objawow przed beta ze sie udało.
Podziel się: