reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pyscek bardzo się cieszę, szczególnie że Twoja beta wzbudziła na forum trochę wątpliwości - dobrze że Ty byłaś dobrej myśli :tak:jeszcze raz gratuluję! :-)

reklama
PYSCEK superrrrrr wieści :-) tak się cieszę :-)
Mnie już 3 dzień boli głowa i chyba zwariuje :-/

MAJ
12: kasik36 - wizyta u immunologa
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
14: Asita - wysoka beta
14: Tola32 - wizyta
16: Bziumelka - wysoka beta
20: Mundek - pierwsze spotkanie z dzidzią
20: Hope84 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
21: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią
23: Pyscek - kolejne spotkanie z dzidzią

bierzcie, bierzcie :p pozytywne myślenie to już pół sukcesu :)
miłego weekendu życzę :)

mam nadzieję,że u Was lepsza pogoda bo u mnie od rana deszcz, więc nic nie można zrobić jak tylko spać :-p

Pyscek gratki kochana, tak jak piszesz optymizm to połowa sukcesu :-)

Mam info od Molli, mam nadzieję, że nie będzie miała mi za złe, że się z Wami tym podzieliłam ale w sali ma bardzo słaby net a wstawać nawet do wc nie może. Niestety cały czas krwawi i lekarze przygotowują ją psychicznie do tego, że może nawet będą musieli usunąć macicę podczas cesarki. Zbierają już dla niej krew. Już 4 miesiące leży w szpitalu bez możliwości nawet wyjścia do toalety, nawet usiąść na łóżku bidulka nie może. Czuje się psychicznie nie za fajnie, marzy o prysznicu. Najważniejsze, że to już 32 tydzień i maluszek może się urodzić, z resztą da radę, silna babka z niej. Pozdrawia Was serdecznie :-)

kasik dzięki za informacje o molly. Podziwiam tą dziewczynę, wspaniała kobieta i waloczy o zycie swojego dziecka tak bardzo. Trzymam za nią mocno kciuki oby wszystko skonczyło się dobrze a dzidziuś urodził się zdrowiutki.

Pyscek gratuluję i cieszę się że z dzidziusiem wszystko jest dobrze, oby tak dalej:)

Silna babks z Molly!!! Tyle wytrzymala to da rade na pewno i ta koncowke ;)

Pyscek - dobrze, ze wszystko ok ;)

Lenkabar - ciesze sie ze wyniki z krwi w porzadku, masz temat zamkniety.

Milego weekendu !!!

reklama
Pyscek - bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko w porządku, oby tak dalej :tak:

kasik36 - bardzo dziękuję za informację o Molli, bardzo się o nią martwiłam. Cieszę się, że dotrwała do 32 tc i oby tak dalej, każdy dzień na wagę złota. Pozdrów ją.

Do góry