reklama
zuzanka - musisz być silna a na zwątpienia nie ma czasu!też w to mocno wierzę :-),ale przychodzi cień zwątpienia a kochana, który u Ciebie dzień po transferze?
Ja jestem dopiero 11dpt
Jednak dość słabo się dzisiaj czuje, niewiem dlaczego, niby nic mnie nie boli...
Meg ano jakoś leci, cały czas mam głowę pełną myśli różnych !!! ja już nie robię bety aż do 14.marca-wtedy jadę do w_wy na USG, bardzo przeżywam ten termin.... dzisiaj kolejnej nocy nie przespałam no i nie poszłam do pracy bałam się że w ogóle nie dojadę a co dopiero siedzieć kilka godzin.... myślę że to osłabienie to po tych emocjach.... trzymam kciuki za twoją jutrzejszą betkę -oby wzrosła jak najwięcej. co do objawów to raczej nie mam żadnych takich jakie opisują ciężarne babeczki, trochę mnie muli ale myślę że to przez zwiększone dawki leków -poza tym nic...
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
zuzanka - musisz być silna a na zwątpienia nie ma czasu!
Ja jestem dopiero 11dpt
Jednak dość słabo się dzisiaj czuje, niewiem dlaczego, niby nic mnie nie boli...
no kochana to ja mam przed sobą jeszcze tydzień na zrobienie betki,kochana bo to już początki ciąży więc masz prawo być osłabiona,odpoczywaj dużo....
zuzanka81 - tylko spokojnie!!! żadnych testów !!!!! na prawdę przestrzegam !!!! już pisałam wcześniej -ja zrobiłam i nic ,potem drugi i też nic...załamałam się nie na żarty !!!! poszłam na betkę w tym samym dniu co ten drugi dzień nie wyszło i ona wskazała 33,7 -malutko, ale coś - a ja już zdążyłam się z przyjaciółkami na pijaństwo umówić ..... proszę poczekaj-wiem ze to trudne ale te nerwy i rozczarowanie jest gorsze niż niewiedza .... trzymam kciuki-dasz radę babeczko !!!!
leyla_75 winki80-to samo -POCZEKAĆ!!!! TRZYMAM KCIUKASY ZACIŚNIĘTE
CIERPLIWOŚĆ JEST CNOTĄ ...
CIERPLIWOŚĆ JEST CNOTĄ ...
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
zuzanka81 - tylko spokojnie!!! żadnych testów !!!!! na prawdę przestrzegam !!!! już pisałam wcześniej -ja zrobiłam i nic ,potem drugi i też nic...załamałam się nie na żarty !!!! poszłam na betkę w tym samym dniu co ten drugi dzień nie wyszło i ona wskazała 33,7 -malutko, ale coś - a ja już zdążyłam się z przyjaciółkami na pijaństwo umówić ..... proszę poczekaj-wiem ze to trudne ale te nerwy i rozczarowanie jest gorsze niż niewiedza .... trzymam kciuki-dasz radę babeczko !!!!
bzzzz dzięki za postawienie mnie na nogi nie będę robić testów poczekam na zrobienie bety,ja mam o tyle dobrze,że po godzinie już będę wiedzieć jaki wynik,a planuje zrobić w 14 dniu tylko nie wiem czy wytrzymam ,może strach mi nie pozwoli .......najgorszy to ten czas
ja to sama nie wiem co było gorsze strach czy rozczarowanie.... odpowiedz sobie co dla ciebie gorsze..... ale ty spoko babka jesteś i wytrzymasz ile trzeba .... kup sobie jakąś fajną książkę i luzik-polecam "Jedz, módl się 'kochaj"-książką rewelacja bardzo podnosi na duchu.....
co do obajawow, to ja do tej pory zadnych, pozy tym ze spie wiecej i czasami nawet w ciagu dnia na kilkanascie minut. Piersi, owszem wieksze, ale nie wiem czy to nie przez Utrogestan. Zadnych mdlosci i wymiotow, ale z tego sie ciesze:-)Pytanko do "zaciazonych" kiedy zauwazylyscie jakies objawy ciazy? Ja mam powiekszone piersi ale mysle ze to hormony tak na mnie dzialaja....poza tym nic a nic ...uff """LEYLA !! mysl pozytywnie , pozytywnie mysl !!!
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ja to sama nie wiem co było gorsze strach czy rozczarowanie.... odpowiedz sobie co dla ciebie gorsze..... ale ty spoko babka jesteś i wytrzymasz ile trzeba .... kup sobie jakąś fajną książkę i luzik-polecam "Jedz, módl się 'kochaj"-książką rewelacja bardzo podnosi na duchu.....
...oj co ja nie robię;-) książki czytam ,oglądam wszystkie seriale i klikam z Wami ,to jedyne trzyma mnie przy nadzieji ,że się uda jak słyszę o powodzeniach Waszych :-)
reklama
Podziel się: