reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

anowi musisz zaufac intuicji i robic co ci podpowiada, w koncu placimy mnostwo kasy za to, wiec niech nas lecza najlepsi!!!!!!!!

reklama
Meg ano jakoś leci, cały czas mam głowę pełną myśli różnych !!! ja już nie robię bety aż do 14.marca-wtedy jadę do w_wy na USG, bardzo przeżywam ten termin.... dzisiaj kolejnej nocy nie przespałam no i nie poszłam do pracy:( bałam się że w ogóle nie dojadę a co dopiero siedzieć kilka godzin.... myślę że to osłabienie to po tych emocjach.... trzymam kciuki za twoją jutrzejszą betkę -oby wzrosła jak najwięcej. co do objawów to raczej nie mam żadnych takich jakie opisują ciężarne babeczki, trochę mnie muli ale myślę że to przez zwiększone dawki leków -poza tym nic...

zuzanka - musisz być silna a na zwątpienia nie ma czasu!
Ja jestem dopiero 11dpt
Jednak dość słabo się dzisiaj czuje, niewiem dlaczego, niby nic mnie nie boli...

no kochana to ja mam przed sobą jeszcze tydzień na zrobienie betki,kochana bo to już początki ciąży więc masz prawo być osłabiona,odpoczywaj dużo....

zuzanka81 - tylko spokojnie!!! żadnych testów !!!!! na prawdę przestrzegam !!!! już pisałam wcześniej -ja zrobiłam i nic ,potem drugi i też nic...załamałam się nie na żarty !!!! poszłam na betkę w tym samym dniu co ten drugi dzień nie wyszło i ona wskazała 33,7 -malutko, ale coś - a ja już zdążyłam się z przyjaciółkami na pijaństwo umówić ..... proszę poczekaj-wiem ze to trudne ale te nerwy i rozczarowanie jest gorsze niż niewiedza .... trzymam kciuki-dasz radę babeczko !!!!

leyla_75 winki80-to samo -POCZEKAĆ!!!! TRZYMAM KCIUKASY ZACIŚNIĘTE

CIERPLIWOŚĆ JEST CNOTĄ ...

zuzanka81 - tylko spokojnie!!! żadnych testów !!!!! na prawdę przestrzegam !!!! już pisałam wcześniej -ja zrobiłam i nic ,potem drugi i też nic...załamałam się nie na żarty !!!! poszłam na betkę w tym samym dniu co ten drugi dzień nie wyszło i ona wskazała 33,7 -malutko, ale coś - a ja już zdążyłam się z przyjaciółkami na pijaństwo umówić ..... proszę poczekaj-wiem ze to trudne ale te nerwy i rozczarowanie jest gorsze niż niewiedza .... trzymam kciuki-dasz radę babeczko !!!!

leyla_75 winki80-to samo -POCZEKAĆ!!!! TRZYMAM KCIUKASY ZACIŚNIĘTE

bzzzz dzięki za postawienie mnie na nogi :tak:nie będę robić testów poczekam na zrobienie bety,ja mam o tyle dobrze,że po godzinie już będę wiedzieć jaki wynik,a planuje zrobić w 14 dniu tylko nie wiem czy wytrzymam ,może strach mi nie pozwoli .......najgorszy to ten czas

ja to sama nie wiem co było gorsze strach czy rozczarowanie.... odpowiedz sobie co dla ciebie gorsze..... ale ty spoko babka jesteś i wytrzymasz ile trzeba .... kup sobie jakąś fajną książkę i luzik-polecam "Jedz, módl się 'kochaj"-książką rewelacja bardzo podnosi na duchu.....

Pytanko do "zaciazonych" :) kiedy zauwazylyscie jakies objawy ciazy? Ja mam powiekszone piersi ale mysle ze to hormony tak na mnie dzialaja....poza tym nic a nic ...uff """LEYLA !! mysl pozytywnie , pozytywnie mysl !!!
co do obajawow, to ja do tej pory zadnych, pozy tym ze spie wiecej i czasami nawet w ciagu dnia na kilkanascie minut. Piersi, owszem wieksze, ale nie wiem czy to nie przez Utrogestan. Zadnych mdlosci i wymiotow, ale z tego sie ciesze:-)

ja to sama nie wiem co było gorsze strach czy rozczarowanie.... odpowiedz sobie co dla ciebie gorsze..... ale ty spoko babka jesteś i wytrzymasz ile trzeba .... kup sobie jakąś fajną książkę i luzik-polecam "Jedz, módl się 'kochaj"-książką rewelacja bardzo podnosi na duchu.....

...oj co ja nie robię;-) książki czytam ,oglądam wszystkie seriale i klikam z Wami ,to jedyne trzyma mnie przy nadzieji ,że się uda jak słyszę o powodzeniach Waszych :-)

reklama
Do góry