reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

agulla taka beta wg. mnie sugeruje że udało się ale później coś poszło nie tak :-(i są jeszcze śladowe ilości hormonu w krwi ... Oczywiście przy becie innej niż 0 zawsze dla pewności dobrze jest powtórzyć po 48h - cuda się zdarzają ...

reklama
agulla a nie masz tam na swoim wyniku jakiś widełek? powyżej ilu pozytywna? Bo może Twoje labo podaje jakieś inne jednostki niż my wszystkie miałyśmy... to mało prawdopodobne, ale jak Ci pielęgniarka powiedziała, ze pozytywna ale niska to może my się nie znamy na tych jednostkach. Ale mówię, to bardzo mało prawdopodobne

reklama
agulla nie będę cię oszukiwać, po mojemu się nie udało, przykro mi bardzo:no:

Esiek już odpowiadam, na krew czeka się około tygodnia i równiez dr. Węgrzynowski wpisuje to w ten program do prenatalnych, to razem daje całość krew + usg, ja ponieważ chodziłam 3 x na prenatalne to krew juz była a jak nie ma to trzeba do Węgrzynowskiego przyjśc po raz drugi.
Esiek superancki suwaczek tfu tfu teraz to przynajmniej będziemy wiedziałay jak on sobie leci do przodu.

Lenka superancko że miałas tyle czasu aby pooglądać sobie swojego synusia, normalnie masz fory chyba u naszego doktora, bo mi usg nie chciał zrobic po prenatalnych wrrrrrr. A na którą ty masz wizytę 13.05 bo ja na 9.20 może wreszcie dane nam bedzie się spotkać. A i Lenka ja tez dostałam ostatnio tabsy (żelazo hrmofer) bo hemoglobina lekko mi spadła i kurde mam po nim takie zaparcia że chyba szlag mnie trafi. Dr google mi powiedział żeby jeść kiwi, pić wodę z suszonych śliwek (co tez czynię od dwóch dni) jesc otreby pszenne i siemie lniane no i oczywiście błonnik dużo dużo błonnika, nawpierniczałam się tego wszystkiego i na razie nic normalnie szlag mnie trafi chyba.

A i dziewczyny chyba przestałam plamić tfu tfu ale na razie nic nie ma:-):-):-).

Do góry