reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie nie nigdzie nie trzeba iść, normalnie na tym sprzęcie co zawsze, tylko przełącza się na opcję 3D. Naprawdę niesamowite przeżycie :) u nas doktor sam włączył i właściwie tylko po to, żeby poszukać fujarki Malucha, ale tak pięknie pozował, że doktor wszystko pokazał co i jak i nawet zdjęcia takie właśnie 3D (choć to oczywiście nie to samo co na filmiku) wydrukował

reklama
Madzia i lenka a jeszcze jedno pytanie mam - bo w dniu prenatalnych daje się też krew do badania no ale wyniki są później. I pytanie - czy analizuje te wyniki tez Wegrzynowski czy juz nasz lekarz? Tzn. lenka jak bylas dzis tydzien po prentatalnych to mialas juz te wyniki i wyjasnione ze wszystko OK?

Esiek , lenkabar gratuluje udanych wizyt :)) ciesze sie razem z wami.
mmm przykro mi ze nie wyszło:(
mundek nie chce cie stresowac bo moze być tak jak dziewczyny piszą ze wszystko jest ok ale ja miałam identyczna sytuacje i u mnie była to ciaza bichemiczna . Jednak ważne jest czy robiłas testy tej samej firmy bo jesli nie to nie sa wiarygodne. Trzymam jednak kciuki za bete&&&

Esiek moich niestety jeszcze dziś przez to, że były dni świąteczne nie było. Także musi się Madzia wypowiedzieć, ale z tego co pamiętam to Madzia mówiła, ze wszystko Węgrzynowski, to jest jego działka. Ale na 100% trzeba ją podpytać. Tylko na ogół po samym USG wskaźniki ryzyka są już tak niskie np. 1:20000, że ta krew to już tak naprawdę niewiele zmienia, po prostu jeszcze obniża współczynniki. Dlatego wielu lekarzy pobranie krwi zaleca dopiero, gdy w USG wyjdzie coś niepokojącego

agulla no nie ma reguł już tyle razy to bylo pisane :) ważne że jeżeli twoje laboratorium podaje normy, i np. poniżej 2 to wynik ujemny to ważne żebyś miała powyżej tego 2 i już jest znak, że coś się zadziało.

Agulla nie ma żadnych widełek bo to zależy zawsze od tego jak późno maluch się zagnieździł - różnice mogą być nawet kilkudniowe. Ważny jest tylko przyrost po 48h. Jaki masz wynik?

reklama
Do góry