Nie nie nigdzie nie trzeba iść, normalnie na tym sprzęcie co zawsze, tylko przełącza się na opcję 3D. Naprawdę niesamowite przeżycie u nas doktor sam włączył i właściwie tylko po to, żeby poszukać fujarki Malucha, ale tak pięknie pozował, że doktor wszystko pokazał co i jak i nawet zdjęcia takie właśnie 3D (choć to oczywiście nie to samo co na filmiku) wydrukował
reklama
Esiek
Fanka BB :)
Madzia i lenka a jeszcze jedno pytanie mam - bo w dniu prenatalnych daje się też krew do badania no ale wyniki są później. I pytanie - czy analizuje te wyniki tez Wegrzynowski czy juz nasz lekarz? Tzn. lenka jak bylas dzis tydzien po prentatalnych to mialas juz te wyniki i wyjasnione ze wszystko OK?
Esiek , lenkabar gratuluje udanych wizyt ) ciesze sie razem z wami.
mmm przykro mi ze nie wyszło
mundek nie chce cie stresowac bo moze być tak jak dziewczyny piszą ze wszystko jest ok ale ja miałam identyczna sytuacje i u mnie była to ciaza bichemiczna . Jednak ważne jest czy robiłas testy tej samej firmy bo jesli nie to nie sa wiarygodne. Trzymam jednak kciuki za bete&&&
mmm przykro mi ze nie wyszło
mundek nie chce cie stresowac bo moze być tak jak dziewczyny piszą ze wszystko jest ok ale ja miałam identyczna sytuacje i u mnie była to ciaza bichemiczna . Jednak ważne jest czy robiłas testy tej samej firmy bo jesli nie to nie sa wiarygodne. Trzymam jednak kciuki za bete&&&
Esiek moich niestety jeszcze dziś przez to, że były dni świąteczne nie było. Także musi się Madzia wypowiedzieć, ale z tego co pamiętam to Madzia mówiła, ze wszystko Węgrzynowski, to jest jego działka. Ale na 100% trzeba ją podpytać. Tylko na ogół po samym USG wskaźniki ryzyka są już tak niskie np. 1:20000, że ta krew to już tak naprawdę niewiele zmienia, po prostu jeszcze obniża współczynniki. Dlatego wielu lekarzy pobranie krwi zaleca dopiero, gdy w USG wyjdzie coś niepokojącego
agulla84
dziewczyny ile powinno być bety minimum w 12 dniu po transferze?
_Infinity_
Agulla nie ma żadnych widełek bo to zależy zawsze od tego jak późno maluch się zagnieździł - różnice mogą być nawet kilkudniowe. Ważny jest tylko przyrost po 48h. Jaki masz wynik?
agulla84
0,39 ale nie wiem czy to dobry wynik
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Podziel się: