reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny pisały na forum ale innym ze to jest naciaganie na kase i ze nie ma znaczenia..sama nie wiem ja bym chciała zreszta chyba jak wiekszosc zrobic wszystko co tylko mozliwe zey sie zarodeczek zadomowił

Klara81, dzieki za komentarz. Milo slyszec, ze udaje sie rowniez podczas podania mrozaczkow. Wg. mnie najlepsza opcja to 2 blastki. Wydaje mi sie ze podanie 1 zarodka albo dwudniowcow zmniejsza szanse na sukces. Ja nastepnym razem poprosze o aplikacje 3 sztuk - z moim szczesciem to jak 1 sie przyjmie to bedzie dobrze. Oh, ale was tu duzo oczekujacych na betki. Oczywiscie trzymam kciuki. Asiiek, powodzenia. Coz, caly ten proces wydaje sie dluuugi i skomplikowany a w sumie to tak jak pisza dziewczyny, najgorsze z tego wszystkiego jest oczekiwanie na wynik bety. Czarny kot - zycze mnostwa pieknych komoreczek

vane 76 napewno masz racje...stymulacja pewnie szybko zleci a potem własnie to czekanie...i to bedzie najgorsze....ja poki co czekam na @ ma jeszcze kilka dni i smigam na wizyte nie moge sie juz doczekac..jestem taka ciekawa co mi ginka powie...zreszta ja tez mam tyle pytan do niej ze chyba zaczne je spisywac haha:tak: a potem to juz jakos bedzie mam tylko nadzieje ze wyciszenie nie bedzie trwała długo

Klara81, dzieki za komentarz. Milo slyszec, ze udaje sie rowniez podczas podania mrozaczkow. Wg. mnie najlepsza opcja to 2 blastki. Wydaje mi sie ze podanie 1 zarodka albo dwudniowcow zmniejsza szanse na sukces. Ja nastepnym razem poprosze o aplikacje 3 sztuk - z moim szczesciem to jak 1 sie przyjmie to bedzie dobrze. Oh, ale was tu duzo oczekujacych na betki. Oczywiscie trzymam kciuki. Asiiek, powodzenia. Coz, caly ten proces wydaje sie dluuugi i skomplikowany a w sumie to tak jak pisza dziewczyny, najgorsze z tego wszystkiego jest oczekiwanie na wynik bety. Czarny kot - zycze mnostwa pieknych komoreczek
vene76 to jest prawda nad prawdami:)
Najgorsze z tego wszystkiego jest oczekiwanie na betkę.

reklama
Do góry