reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lila - pewnie, że idź. Słuchaj to badanie podczas @ to chyba nic w porównaniu z tym wszystkim co przechodzimy. A zawsze zadasz pytania które cię męcza itd.

zula - oj pamiętam też jak sie dowiedzialam o tej pierwszej ciąży to nie spałam w nocy, a wstawaalm już o 06.00 i tak chyba z 5 dni :)

lenkabar - czekamy !!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny oglądam te durne rozmowy w toku i jets odcinek, czy po 30stce trudniej o dziecko i jeden "frajer" właśnie mówi że "nie chciałby powiedzieć kiedyś swojemu dziecku, że jest z próbówki..." Ale szlag mnie trafia jak słucham takich półmózgów.

Ostatnia edycja:
reklama
Esiek ty mi sie przestań tu irytować i przełącz kanał na cos bardziej mądregi i debila nie słuchaj, pamietaj ze Ty w ciaży jesteś. A ja tam kiedyś zamierzam powiedzieć mojemu dziecku w jaki sposób powstał /ła oczywiście nie tymi słowami uzyje bardziej madrych i zrozumiałaych i nadal powatrzam ze dumna jestem z tego że wogólę mogłam w ciażę zajść :-)

zula ja po becie tez miałam tak jak esiek 6 rano oczy jak pieć złotych, adrenalina niesamowita.

Lenka czekamy na informacyję od Ciebie :-)

Lilia nie obawiaj się visanne,ja już biorę trzecie opakowanie,po dwóch byłam na wizycie kontrolnej po laparoskopi i też mam endometrioze,na usg wszystko ok,dostalam jeszcze 2 opakowania. Kolejna wizyta 5 maja jak będzie wszystko ok zaczynam trzecią stymulacje:-) ja skutków ubocznych nie mam,wręcz przeciwnie czuje się super,zero bóli,uderzeń gorąca,naprawdę super:-) powodzenia i trzymam kciuki za ciebie :-)

Jo.M - wiesz co umówiłam się na czwartek w przyszłym tygodniu. To będzie 22dpt. Doktorek nic mi nie powiedział oczywiście kiedy mam przyjść tylko, że chce wynik bety z 14 dpt i uciekł:)
Esiek, Magda - mnie ciąży moja wiedza immunologiczna i świadomość jak wielke jest niebezpieczeństwo, że stracę moją kruszynę...

Już już wszystko powiadam :))))) siedzieliśmy godzinę w poczekalni :/

Moje dziecko jest już prawdziwym dzidziusiem z machającymi rączkami i nóżkami!!!! Ma 3 cm i tyle się rusza, skacze i bryka, ze doktor musiał zrezygnować z dopochwowego USG i robił już przez brzuszek. Wszystko jest w jak najlepszym porządku, rozwija się książkowo- to jest dla mnie najważniejsze, jestem meeeeeega szczęśliwa. I w ogóle powiedział, że teraz już każdy tydzień jest o wiele bezpieczniejszy.

16.04 mamy USG prenatalne, a wizyta u mojego doktora 22.04 czyli za 3 tygodnie. A i z krwiakiem jest duża poprawa. Ewakuuje się już do wyjścia, doktor powiedział, że jest już w takim miejscu, że nie ma znaczenia dla ciąży i nawet nie będzie go mierzył :) w związku z tym nie muszę już cały czas leżeć, mogę zrobić mały spacerek, trochę posiedzieć tylko wciąż dużo odpoczywać i uważać na siebie.

Dziękuję bardzo za kciuki!

LENKABAR super wieści :-) gratuluję mamusiu :-*

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
2: Esiek - drugie spotkanie z dzidzią
2: Madzia 76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
2: agulla 84 - podglądanko
2: Bziumelka - podglądanko
2: enni - wysoka beta
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer