reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczyny za kciuki, ale z mojej wizyty dziś nici :-( Przyszła ta wredna @ jakby nie mogła poczekać jeszcze jeden dzień :wściekła/y: A najgorsze jest to, że mam szwy i nie wiem co teraz zrobić...

Asita, proszę zmień mi termin wizyty na 8 kwietnia.

reklama
Dawno tutaj nie zaglądałam a tutaj takie super wieści;)

majka gratuluję zdrowego synusia w brzusiu :-D

zula_5 piekna betka GRATULACJE :)

Ja jutro idę na betę. Przyznam się że dzisiaj zrobiłam sikańca (11dpt zarodka 2 dniowego) i miałam tak gęsty mocz że nie chciał wsiąknąć :szok: chyba poleciał pierwszy strumień z resztkami luteiny? kurcze nie wiem dlaczego tak się stało. Zanim wsiąknęło (chociaż minimalnie bo dużo zostało) minęło jakieś 5 minut i oczywiście jedna kreseczka, także wydaje mi się że jutro idę tylko potwierdzić to co już wiem.

ENNI oj bo nastrzelam na tyłek, wiesz jak jest z sikańcami :angry: trzymam kciuki żeby beta była wysoka :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
2: Esiek - drugie spotkanie z dzidzią
2: Madzia 76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
2: agulla 84 - podglądanko
2: Bziumelka - podglądanko
2: enni - wysoka beta
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer
3: Dove28 - pierwsze spotkanie z dzidzią
4: dorotav - podglądanko
4: _Infinity_ - wysoka beta
4: enni - wysoka beta
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
8: Lilia -
wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
9: yplocka1 - histeroskopia
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Lilia - No ta wredota zawsze przyjdzie wtedy kiedy nie trzeba. To najbliższy kolejny termin wizyty ustaliłaś już? A może z @ się wybierzesz na wizytę żeby przynajmniej pogadać. A jeszcze jedno to w tym cyklu działacie naturalne , co?

Zula - Wczoraj jeszcze chciałam się zapytać na forum tylko nie umiałam się zalogować:baffled: , co na te dobre informacje doktorek. Byłaś w ogóle u niego czy tylko receptę zabrałaś?

Enni - Nie martw się sikańcem bo często nie wychodzą. Zula np przy becie 90 miała 2 kreskę ledwo widoczną.

Kikifish , Olusia - Co tam słychać laseczki???

Jo.M. - zulcia mnie wygania, żebym jednak poszła :-) Chce pogadać o tej moje endometriozie i o tym leku Visanne. Boję się trochę tych skutków ubocznych, ale zobaczę co dr powie. Mam tylko nadzieję, że nie wpadnie na pomysł zbadania mnie :baffled: Ja od razu ustaliłam sobie dwa terminy ze względu na moją @ Kurcze brzuch mnie boli tak, że jeszcze nic konkretnego nie zrobiłam w pracy, nie potrafię się skupić przez ten ból. Myślałam, że po laparo będzie trochę lepiej, a tu dupa :no:

Lilia - No i dobrze , że Zula Cię wygania , też myślę , że warto się wybrać. Może by coś dało się przyspieszyć u Ciebie. Badaniem się nie przejmuj , nie raz już miałam podczas @. Nie cierpię tego ale cóż. Czekam zatem na wiadomości. Tablety jakieś sobie zapodaj na brzuch.

Jo.M - wiesz, że ja się sama lecze więc chciałam tylko receptę, hehe Byłam między pacjentkami. Lekarz powiedział tylko, że chce betę z 14dpt a ja mu mówię czy może być z 13 bo chcę zrobić dzisiaj:) powiedział, że ok i spytałjaka była w piątek - jak usłyszał to tylk opowiedzał, że dobra.
Lilia - podtrzymuje smsy - idź:) ja sobie visanne sama załatwiłam u innego gina:)
Mnie ciężko wysiedzieć w pracy. Jakoś tak męczą mnie wnętrzności... Ale dzisiaj przespałam pierwszą całą noc bo becie...

reklama
Zula - Właśnie zastanawiałam się czy będziesz dziś w pracy. :-) Jak przespałaś nockę to znaczy , że pierwsze emocje już opadły;-) A na wizytę kiedy jesteś umówiona ? Ciekawe czy coś już uda się zobaczyć:-). Tylko mi się w pracy nie stresuj , pełen luz pamiętaj.

Do góry