reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek jasny gwint mam nadzieję, że to nic złego. Leż ile wlezie a my będziemy trzymały kciuki do piątku :tak:

Montana dzięki za super opis, Mam nadzieję, że nie będziesz miała mi za złe, że skopiuję to na wątek zakwalifikowanych?

Uda się przykro mi ale dobrze, że masz po kogo wracać. Plan trzyma w pionie :tak:

Pyscek no podziwiam Twoją postawę :-) Kciukasy za piękne 2 kreseczki jutro z samego rańca :tak::tak::tak:

Bzibziok zazdroszczę ale tak pozytywnie 16 mm szczęścia z bijącym serduszkiem :zawstydzona/y:

Muszę dziewczyny już inaczej podchodzić do tego bo oszalałabym i wylądowała w wariatkowie ... już poważnie myślałam o jakimś psychologu czy coś w tym sensie... ale dobrze,że mogłam z kolegą pogadać o wszystkim i pomógł mi dojść do siebie ;-) moja przyjaciółka też mi dużo pomogła :tak: a co do testu to boje się i nie jestem gotowa na wynik .. jaki by nie był ...

Kasik36 cos ty nie bede mieć Ci za złe że skopiujesz, bo ja również zaporzyczyłam te info z innego forum :-).
Esiek leż kochana najwiecej jak sie da. Musi być dobrze, my tu wszystkie w to mocno wierzymy :tak:
Pyscek to kciuki za Twojego sikańca hihi, obys ujrzala 2 tłuściutkie krechy :-).
Czy dziś ktoś jeszcze testuje?? Jeśli tak to kciuki dziewczyny &&&&&&&&&&& :-D

ESIEK trzymam kciuki kochana, żeby z dzidzią było wszystko OK &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
UDA SIE bardzo mi przykro, ze się nie udało :* Twoja postawa jest super, fajnie że się nie poddajesz i masz plan działania :)
DOROTAV ja niestety na interpretacji wyników się nie znam :no:
PYSCEK trzymam kciuki za 2 tłuste krechy na teście &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
DOVE28 za weryfikację Twojej bety również trzy,mam kciuki, ale na pewno będzie to tylko formalność :tak:
INFINITY kciuki za transfer aby dzidzia została z Tobą na całe długie 9 miesięcy :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MARZEC
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
25/26: Pyscek - II krechy na teście ciążowym
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adopcji komórek
28: Esiek - spotkanie z dzidzią
29: Bziumelka - podglądanko
31: kwiatuszekq20 - wizyta kontrolna

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia
11: Asita - wizyta, podglądanko
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

Ostatnia edycja:
Pozwolcie ze sie dopisze :-)

MARZEC
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
25/26: Pyscek - II krechy na teście ciążowym
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adopcji komórek
28: Esiek - spotkanie z dzidzią
29: Bziumelka - podglądanko
31: kwiatuszekq20 - wizyta kontrolna

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
4: dorotav - podglądanko
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
7: dorotav - udany transfer
8: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia
11: Asita - wizyta, podglądanko
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejsciem

Esiek mam nadzieje ze to u ciebie nic złego , wiem jak sie boisz sama przez to przechodziłam wiele razy . Czasami w niektórych ciążach takie plamienia sie zdarzają a moze faktycznie to resztki implantacji? A jak tam u ciebie dzisiaj sytuacja ? Musisz wierzyć ze będzie dobrze. Wiem jak to trudno jak w ostatniej ciazy zobaczyłam brązowe plamki to wpadalam w panikę a nocy dostałam krwotoku i byłam pewna ze juz pozamiatane . Usg wykazało ze robi sie krwiak i to on spowodował te krwawienie a dzidzia zyje i rosnie. U Sylwi było podobnie plamienia a dr nie wiedział skąd dopiero po jakimś czasie okazało sie ze ma kriaka. A ktory to u ciebie tydz teraz?

Cześć dziewczyny.
Esiek od Ciebie zaczynam bo jestesmi jak by najblizsza. Pamietasz jak jakieś 2 tyg. temu pisłąm ze przy aplikacji luteiny miałam lekko brązowawy śluz? No i był sobie on tak z dobę troszke na wkłądce i na aplikatorze przy aplikowaniu luteiny i zobacz nic sie nie dzieje wszystko jest dobrze, nic mnie wtedy nie bolało a jednak ten sluz był. Rozmawiałam z lekarzem moim i powiedziałą ze organizm moze też tak na luteinę zareagować miała jej po prostu na chwilę dosyć. Wiem że jesteś po przejsciach i nasuwa Ci sie od razu najgorsze ale jak myśle ze to przejdzie i w piatek zobaczysz serdunio takie ślicznie bijace, a który dzis dpt, bo ja sie pogubiłam.

Bzibziok gratulacje pieknego serduszka i fajnego dzidziusia:-). Piszesz ze doktorka zabroniła przytulanka, no właśnie jak to jest u was dziewczyny bo ja nie spytałam doktora o to czy już można czy nie, a przecież z czymś takim do niego nie zadzwonie.

Dziewczyny dziekuje za dobre slowa. Po prosti po poronieniu nie tak latwo uwierzyc....
Madzia - buziaki za to co napisalas, wczoraj byl rowno 20dpt.
Cala noc nie moglam spac, wstalam teraz do wc i sluz podbarwiony tylko mimimalnie ale jest. Zobaczymy jak bedzie dalej.
Przyznam sie tez ze przedwczoraj pierwszy raz od trabsfetu pozwolilismy sobie na sex i oczywiscie mam wyrzuty.... choc gdyby to bylo od tego to pojawilo by sie po rano a nie popoludniu dopiero...

reklama
Esiek niekoniecznie. Ja też dostałam tego plamienia brazowego po przytulanku lekkim bo lekkim ale wiesz macica wtedy sie kurczy i moze to spowodowało ze wylatuja z nas te resztki brudu (przepraszam ze tak to opisuje) ale dokłądnie to tak wyglada. U mnie tez nie było to podraznienie aplikatoret tylko taki własnie brazoway śluz i przeszło, leż kochana na razie jak prof. kazał i spróbuj przynajmniej sie nie martwić, wiem ze to nie łatwe, 20dtp to za wcześnie na serduszkoja też miałam najpirw pęcherzyk, potem pecherzyk z ciałkiem żółtym, potem serduszko bez tetna i dopiero tetno więc oby do piątku.

majka ale my idziemy łeb w łeb i prenatalne i wizyta blisko siebie i dzidzie w tym samym wieku hahaha.

Uda sie bardzo mi przykro ze tym razem sie nie udało, ale dobrze ze masz plan i masz po kogo wracać bedziemy tu wszystkie trzymać kciuki.

dzidzius poczytałam ze ty jesteś w 23 tc. ??? czy dobrze przeczytałam? To czemu ty jeszcze bierzesz lutkę, ja jestem w 10tc i własnie dzisiaj wziełam ostatnia tabletkę lutki, a do 12 tc. mam odejsć również od duphastonu, aż sie boje juz tak sie do tych leków przyzwyczaiłam.

Do góry