reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej hej, witam się z rana u mnie nadal słoneczko za oknem :-D

ANN bardzo mi przykro :-(
UDA SIĘ trzymam kciuki za udany transfer aby dzidzia została z Tobą na długie 9 miesięcy :tak::tak::tak::tak:

MARZEC:

13: Uda sie - udany transfer
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Esiek - wysoka beta
18: Juhasek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
18: Mammoni - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18:
lenkabar - czwarte spotkanie z dzidzią
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
19: Foote - pierwsze USG
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

Ostatnia edycja:
reklama
Uda się - dzisiaj Twój dzień jestem z Tobą myślami, oby Maleństwo zostało z Tobą i dobrze sie zadomowiło w mamy brzuszku!

Juhasek, gratuluję pięknej bety i trzymam kciuki za wzrost, kiedy kolejny test??

Ann kurczę co za pech! Musze ci powiedzieć ze mi by nawet nie przyszło do głowy żeby informować lekarza ze brałam taki lek. Nie obwiniaj sie większość z nas by nie wiedziała ze tego nie można przed punkcja( ja z pewnością)

uda da sie trzymam kciuki niech maluszek sie tam mocno przyklei i juz zostanie na 9 mc!

Ann, przykro mi bardzo, że nie da rady jednak zrobić punkcji, współczuję ogromnie, bo kwota, którą poświęciłaś na leki nie jest tak mała żeby ją sobie od tak przeboleć i poświecić. Współczuję ogromnie i dziękuję za ostrzeżenie. W sumie to o aspirynie wiedziałam, ale nie miałam pojęcia że acard ma też takie właściwości. Trzymam kciuki żeby następnym razem się udało;-)

Uda się - powodzenia dziś, niech kropek zostanie z Tobą już na zawsze:-)

Cześć dziewczyny

Kikifish - Trzymam kciuki za Ciebie cały czas , szkoda że bliżej nie mieszkasz to byśmy z dziewczynami na kawkę wpadły skoro się nudzisz;-). Jest ładna pogoda więc w południe wybierz się na jakiś spacerek . I Ty wytrzymasz do poniedziałku żeby tu nie zaglądać:baffled: , nie wieżę. Ja bym bete zrobiła w sobotę jeżeli będą wyniki w ten sam dzień.

Zula
- No to ewidentnie prowokacja była z tą kradzieżą. No masakra , nie dość że okradną to jeszcze człowiek ma kłopoty z powodu braku dokumentów. Ja też nie wyobrażam sobie życia bez auta także domyślam się , że się wściekłaś. Jeżeli chodzi o immunologa to powiem Ci że wyboru zbytnio nie ma. Mi nasz dr M powiedział że jest bardzo mało tych specjalistów i faktycznie jak szukałam immunologa to nie ma po prostu nic. Jedynie ten w Katowicach do którego chodzę , a potem jakaś Łódź albo Warszawa. Porażka po prostu.

lenkabar - Cieszę się że z dzidzią wszystko w porządku i krwiak znika. Gratuluję serduszka.:-)

Juhasek - Gratuluję pozytywnej betki:-)

Ann - No to już się nazywa mega pech. Domyślam się jak bardzo jesteś zawiedziona.

Lilia - Jak tam "wczasy" w szpitalu ?

Martaczi - Długo się nie odzywasz , wszystko w porządku?

Ostatnia edycja:
Uda się trzymam kciuki od dziś będziesz chodziła z dzidziusiem pod sercem :)

Ann
wierzyć się nie chce w Twojego pecha! wszystkie doskonale potrafimy sobie wyobrazić co czujesz, to straszne. Wiesz co ja brałam Ascalcin na przeziębienie kilka razy dziennie, a to jest na bazie aspiryny, ale od dnia punkcji prawie do transferu.. tylko transfer jest już bezkrwawy kurcze :/

Ann - brak mi słów. Nie wiedziałabym czy płakać czy krzyczeć:( zastanowiło mnie jeszcze to co napisałaś i nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Czy przez to, że punkcja się nie odbyła to tracisz to jedno podejście z MZ? Bo tak to chyba nie powinno być skoro nie doszło do zabiegu...
Jo.M - wiem że ciężko jest z immunologami bo sama szukałam i wylądowałam w Łodzi a ostatnio w Warszawie.... Nie chce iść do kolejnego, który zleci tonę bezsensownych badań i rozłoży ręce a ja wydam kolejne tysiące. Dlatego jak już odzyskam moje dokumenty to pójdę może tam gdzie TY ale na NFZ a nie wiesz czy trzeba tam się udać ze skierowaniem żeby umówić termin czy można np teraz zadzwonić , umówić się i donieść na wizytę skierowanie?:) pewnie tak się nie da...
Co do tej kradzieży to tak szczerze to nie wkurzyłam się nawet. Byłam tak smutna z powodu tych wyników, że zrobiło mi się po prostu jeszcze bardziej smutno...

reklama
Do góry