reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

solostar29 przykro mi ze sie nie udalo.... :tak: ja nie mialam scratching, ale slyszalam ze nie jest do konca udowodnione ze to pomaga... nio ale jak wiadomo to loteria, jednemu pomoze a innemu nie... tak jak z transferem....

reklama
Esiek kiki &&&& za mile zaskoczenie przy odbiorze betki....wiecie,ze mozecie byc w ciazy udało sie jyz Wam wiec to tylko kwestia odpowiedniego zarodka i warunkow tam w środku.
Ja wiem,ze czas nieublagalnie szybko płynie i niestety mlodsze nie jesteśmy i przychodzi pewny moment w życiu,ze trzeba zamknac jeden rozdzial i otworzyc następny nie wracajac już do niego.
My staramy sie od 2009r i tez widzę,jak bardzo sie zmienilam przez ten czas. Jak ucierpiało nasze zycie seksualne...ze zyje przez ostatnie 1.5roku od owulacji do owulacji itd
Aaaaa szkoda gadać,kazda z nas by tu książkę mogla napisac....
Kiedys nie rozwazalam dawcy nasienia...a jednak zdecydowaliśmy się...narazie brak rezultatów w postaci fasolki. Z biegiem czasu doswiadczenia jestem w stanie podjac świadomie decyzje o adopcji...choć jeszcze mam siłę i czas na walke o wlasne ale nie mowie nie....

Olusia nie jest udowodnione,ze na pewno pomaga ale moze pomoc. Ja mialam dwa razy i jak widac mi nie pomoglo...to tak jak z ivf jedna zachodzi za pierwszym razem inna za trzecim....

Jak to wiele razy juz na forum pisalysmy,ze w dalszym ciagu jesteśmy w czarnej dupie a jak wiadomo duzo nas pomiesci hahaha :-D

Witajcie dziewczyny

kiki – mam ogromną nadzieję, że tym razem Ci się uda i będziesz się cieszyć 9 miesięczną ciążą :tak:
Ja rzadko się odzywam, bo u mnie tak jak u Jo.M. nic się nie dzieje. A poza tym mam takie paskudne myśli, że sama siebie nie poznaje. Straciłam całkowitą nadzieję, że się uda i nie wiem co z tym zrobić. Jutro wybieram się do szpitala.

majka201, Foote – gratulacje.

lenkabar, Bziumelka, Uda sie - &&&&&&&&&& za jutro, powodzenia.

MARZEC:

11: lenkabar - trzecie spotkanie z dzidzią
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
11: Uda sie - punkcja

13: Uda sie -
udany transfer
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
18: Juhasek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
18: Mammoni - wysoka beta
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
19: Foote - pierwsze USG
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

Dziewczyny któraś z Was musi przejąć prowadzenie kalendarza. Ja jutro wybieram się do szpitala i nie będę miała dostępu do neta.

Pamiętajcie, że myślę o Was i trzymam za Was wszystkie kciuki, powodzenia.

solastar baardzo mi przykro, mam nadzieje ze sie jakos trzymasz:-(

​lilus kochana trzymaj sie w tym szpitalu, a zle mysli odgon w szary kąt. jak tylko bedziesz mogla to odezwij sie bo tesknic bede i martwic:tak:
foote gratulacje

hope kochana wiem ze kazda z nas to wszystko przezywa, i roznie to bywa, chcialabym i chce wierzyc.

Ostatnia edycja:
Lilia ja tez o tobie nie zapomniałam :) złym myślom mowię a kysz a za ciebie trzymam kciuki aż paluchy bolą . Wracaj szybko z tego szpitala.

Majka , lenkabar a moze dołączycie do nas do ciężarówek:) fajnie było by juz zapełniać kalendarz na październik . A zaraz za wami bedą w kalendarzu bzibziok i foote. Ciesze sie waszym szczęściem i każdej z was tu dziewczyny życzę powodzenia.

hope twoj nick mówi sam za siebie nie możesz tracić nadzieji. Zbierz w sobie sile do walki i dzialaj. Adopcja to wspaniała sprawa ale tez ciężka decyzja i masz na nią jeszcze czas. Sama swego czasu sie nad tym zastanawiałam ale daliśmy sobie czas na te decyzje .

zula szkoda twoich wczasów odwołanych w ostatnim momencie ale napewno spędziłam miło czas wolny. A swoją droga to ciekawych masz teściów:) czasami sie ciesze ze moi tak daleko mieszkają . Dziekuje za wsparcie z twojej strony w zamian za to przesyłam moc fluidkow ciążowych &&&& łap i wykorzystuj:))

kiki oby ten raz był tym ostatnim dla ciebie.

Esiek prosze niczego jeszcze nie przekreslaj , w ogole nie czułam ciazy ani ze jestem w ciazy nawet po pozytywnej becie. Zero objawów , nawet cycuchy zaczęły mnie bolec około 16 dnia po transferze. Moze poprzednim razem czułas sie inaczej ale każda ciaza jest inna .

ale 18 gorący dzień u nas na forum! To tak jak w dzień kiedy ja testowalam tez nas było kilka i 3 sa w ciazy a reszta wkrótce będzie.

Hej hej, witam się z rana :-) mnie wczoraj @ zalała, więc jutro jadę podpisać umowę a 24 marca na wizytę do gin. :tak:
MAJKA gratuluję :tak: to ale musi być przeżycie zobaczyć swoje szczęście :-)
FOOTE to oficjalnie życzę spokojnych 9 miesięcy :tak: beta pięknie przyrosła :tak:
SOLOSTAR29 tulę Cię kochana :* wiem, że to łatwo się mówi ale trzymaj się jakoś i nie poddawaj :*
LENKABAR czekam na relacje ze spotkania z dzidzią ;-)
BZIUMELKA powodzenia na wizycie kontrolnej :tak:
UDA SIĘ trzymam kciuki za punkcję aby pobrano dużo pęcholi i wszystkie się zapłodniły i ładnie dzieliły &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
LILUŚ powodzenia :* będziemy tęsknić za Tobą, wracaj szybko :*

nie wiem czy kogoś pominęłam za wszystkie trzymam kciuki cały czas :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!!
Solostar przykro mi że nie wyszło!
Esiek, ja rozumiem Twoje negatywne podejście, sama miałam podobnie byłam prawie przekonana że się nie udało.

Dzisiaj mnie złapały jakieś skurcze tak jakby ktoś mi igłę wbijał w szyjkę macicy i trochę się martwię powiedzcie mi czy słyszałyście o czymś takim??Czy powinnam iść do lekarza, czy grzecznie czekać na wizytę 19.03.?
Dodam jeszcze, że już mi przeszło. To było tak przez 10 minut.

Do góry