MagdaM33, przukro mi, że się nie udało, tulę mocno. U mnie przy pierwszym ivf @ przyszedł po 3 dniach, przy drugim ivf na drugi dzień po odstawieniu leków.
lalka, wierzę w Ciebie i mocno trzymam kciuki by udało Ci się przestać palić to cholerstwo
Jogo, piszesz że do crio przygotowywałaś się 9 m-cy, leczyłaś coś, coś Ci wyszło immunologicznie ? czy ten zarodek który miałaś podany to był jeszcze sprzed leczenia ? Pytam się bo mi został 1 zarodek, teraz wzięłam się za badania immunologiczne i genetyczne i zastanawiam się czy w przypadku kiedy ewentualne choroby uda się zaleczyć to czy jest szansa że ten pingwinek może zaskoczyć ?
Anulla28, jeszcze nic nie wiadomo, dalej trzymam kciuki. Co do transferu crio ja odczekałam 1 miesiąc, przygotowanie zaczęłam od kolejnego cyklu 2 dc biorąc estrofem
Asita, super że się wszystko z wynikami wyjaśniło, trzymam kciuki by to był koniec toxo i obyło się bez antybiotyków.
Pyscek, przykro mi kachona, Trzymajcie się. Plany są dobre, polepszają samopoczucie, zacznijcie planować.
mmm, do crio-transferu miałam cykl sztuczny, od 2dc brałam estrofem 3x1 (na receptę 100% ok 16zł za opakowanie, jest refundacja)
kasik36, ładne wyniki, prg również, kiedy punkcja ??
Bzibziok, to zaszalałaś z pęcherzykami jak masz taki duży, ja miałam podobnie 20 dużych pęcherzyków pobranych i cała masa maleństw. Miałam hiperke ale po punkcji dostałam diostines 8 tabl 1x1 w razie czego koszt 270zł importowanego, punkcja się odbywa a jeśli lekarz zadecyduje to przesuwa się o 1 cykl. Ja miałam transfer świeżaków w drugiej dobie. W czasie hiperki powinno pić się dużo wody ok 2-3l i stosować dietę wysokobiałkową.
kikifish87, ja miałam też usuwanego polipa histeroskopią, plamienie miałam ok 4-5 dni, @ przyszedł normalnie. Uda się, wierzę w to.