reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mmm, pyscek - bardzo mi przykro. Pyscek piękne rzeczy tworzysz.
Anulla - ja się zgadzam z Jo.M musisz poczekać do 3 weryfikacji. Miałaś podany ovitrelle albo pregnyl? Może ta pierwsza beta była takim czymś podrasowana...

reklama
No właśnie wydaje mi się że strasznie wysoki ten estradiol, mam nadzieję że to nie oznacza nic złego!

pebnie masz sporo pęcherzykow, ja miałam estradiol 3000 i pobrali ponad 20 pęcherzyków z czego 12 było dojrzałych. nie dostałaś żadnych tabletek? ja dostałam coś na hiperkę ale nie pamiętam jak to się nazywało

o matko:szok: dziewczyny bardzo mi przykro, tule z calego serca, co to za dzien, same takie wiadomosci:zawstydzona/y:
LILIA nie wiem czy dobrze kojarze ale to ty mi pisalas ze mialas poipa i ci go usuwali? jak dlugo po zabiegu plamilas i sie oczyszczalas?
czy po takim zabiego normalnie dostane @? nie wiem jak sie metalnie przygotowac do crio.
chcialabym byc po i wiedziec czy sie udalo czy nie bo wkoncu sie sytuacja rozwiaze i wkoncu moge sie wziasc porzadnie za szukanie pracy.

Nic dodatkowego nie dostałam, a wręcz w sobotę na podglądaniu mi jeszcze o jeden dzień przedłużyli stymulację. A ja już w czwartek poprzedni miałam estradiol ponad 1600

MadziaM33, mmm Dziewczyny smucę się razem z Wami, bardzo przykro, że to nie tym razem... bardzo trzymam kciuki, żeby kolejny raz był strzałem w 10

mmm, pyscek - bardzo mi przykro. Pyscek piękne rzeczy tworzysz.
Anulla - ja się zgadzam z Jo.M musisz poczekać do 3 weryfikacji. Miałaś podany ovitrelle albo pregnyl? Może ta pierwsza beta była takim czymś podrasowana...

No właśnie nie miałam podanych żadnych takich leków. Miałam cykl sztuczny. Może to te wszystkie hormony - zastrzyki miały wpływ, bo dostałam końskie dawki. Nie wiem. No ale i tak muszę zrobić III weryfikację w 10 dpt

reklama
Do góry