reklama
Jo.M.
Fanka BB :)
dorotav - Tak wszystkie badania które miałam to były z IgG i IgM
Kurcze wszędzie tylko czekać i czekać to in vitro to nic tylko czekanie na coś i jak na złość zawsze coś się przeciąga. Ja kariotypy robiłam w klinice też sporo kasy kosztowały i w moim przypadku powiedzmy że były zbędne bo były ok , no ale badanie trzeba było zrobić żeby się o tym przekonać![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Jeszcze zapomniałam dopisać , ja miałam chlamydię trachomatis badaną
Kurcze wszędzie tylko czekać i czekać to in vitro to nic tylko czekanie na coś i jak na złość zawsze coś się przeciąga. Ja kariotypy robiłam w klinice też sporo kasy kosztowały i w moim przypadku powiedzmy że były zbędne bo były ok , no ale badanie trzeba było zrobić żeby się o tym przekonać
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Jeszcze zapomniałam dopisać , ja miałam chlamydię trachomatis badaną
Ostatnia edycja:
dorotav
Lalka, na pewno nie po uciekają, i nie popękają, po to ten cetroide, zobaczysz do poniedziałku będą wypasione komóreczki do pobrania.
zula_5, w łodzi w poradni na ul.piotrkowska i w zapolicach ul.Strońska terminy są na marzec do lekarza, w tym samym dniu pobierają krew na kariotyp i na wynik czeka się 1-1.5 miesiąca, po czym jeśli wyniki są ok to mogą przesłać je pocztą do domu, a jeśli coś wyjdzie to musisz spotkać sie z lekarzem raz jeszcze. Do poradni potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego z rozpoznaniem i cel porady: diagnostyka, musi być też na nim napisane: proszę o poradę i objęcie leczeniem specjalistycznym. Ja ma wskazanie do poradni trzy nieudane podejścia IVF
montana8, czekamy do poniedziałku, wierzymy i trzymamy kciuki by się udało.
zula_5, w łodzi w poradni na ul.piotrkowska i w zapolicach ul.Strońska terminy są na marzec do lekarza, w tym samym dniu pobierają krew na kariotyp i na wynik czeka się 1-1.5 miesiąca, po czym jeśli wyniki są ok to mogą przesłać je pocztą do domu, a jeśli coś wyjdzie to musisz spotkać sie z lekarzem raz jeszcze. Do poradni potrzebne jest skierowanie od lekarza rodzinnego z rozpoznaniem i cel porady: diagnostyka, musi być też na nim napisane: proszę o poradę i objęcie leczeniem specjalistycznym. Ja ma wskazanie do poradni trzy nieudane podejścia IVF
montana8, czekamy do poniedziałku, wierzymy i trzymamy kciuki by się udało.
dorotav
dorota - a nie może to być skierowanie od gina, któy ma kontrakt na nfz?
zula_5, pewnie może być, ja o tym nie pomyślałam, bo mój gin nie ma umowy z NFZ. ale na 100% nie jestem pewna. można się umówić w rejestracji telefonicznie i tam na pewno odpowiedzą na to pytanie. Chcesz zrobić te badania ?
genna
Agulla - a Ty w rządówce jesteś tak? Z niej też można zmienić realizatora. Ja miałam z M takie przejście, że mu mówiłam, że się bardzo dobrze stymuluje i nawet mówiłam że przy 3 zastrzykach fostimonu miałam 7 komórek to mi tak dowalił lekami, że miałam 18komórek i wylądowałam w szpitalu z hiperstymulacją...
dorota - właśnie słyszałam, że gdzieś w Łodzi można zrobić kariotypu dość szybko. Powiedz jakie wskazania trzeba mieć żeby wogóle dostać skierowanie na nfz?
zula w łodzi na STerlinga 5 szybko robią badania , terminy sa mega krótkie, masz telefon i zadzwon zaraz 42 6332742
ja czekałam 1,5 tygodnia na wizyte z pobraniem krwi
reklama
Podziel się: