reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

DOROTAV my z m. jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, bo wszystko tłumaczy, nie naciska i nie owija w bawełnę, co do samej kliniki to na razie nie mam złego zdania, chociaż 2 iui nie wyszły, ale miałam podane raz 2,5 mln plemników a za drugim razem 2 mln więc trochę mało, choć niby tylko jeden wystarczy, ale wiadomo większa ilość większa szansa :zawstydzona/y: a o tym programie nie słyszałam, ja będę miała 30% zniżki bo do 31 marca jest promocja (zresztą przedłużają już ją chyba któryś raz :-D) jeśli mogę spytać to u Was jaki jest problem???

reklama
Dziewczyny boli mnie brzuch. Czuje jak bym zaraz miała dostać @ :/ zazylam nospe i leżę ale to raczej nic dobrego.

Brak mi sil na wszystko, ale zastanawiam sie czy jest jeszcze szansa na to że w pt cos beta wykarze, dziś mam plamienia jakby implantacyjne i bole takie jak na @, czytam na necie ze beta wyjdzie dopiero po ok 4 dniach po implantacji. Czy poprostu mam sie nie łudziś :(??

Asita, program był w zeszłym roku w lipcu, jak wchodziła refundacja. ja mam początek endometriozy (torbiel endometrialna jajnika - usunięta) a mąż ma obniżone parametry nasienia ale bez tragedii, w końcu do ivf potrzebne jest kilku chłopaków ;-)

Lilia - powinniście obydwoje zrobić badania - chlamydię, myko i ureaplazmę. Toxo dla swojego spokoju zrób. Cytomegalię i boreliozę to nie wiem - jak uważasz.Niektóre dziewczyny robią jeszcze różyczkę... Ja nie robiłam.

Montana8 różnie może być. Możesz dzisiaj mieć implantacje slbo rozkreca się @ Napewno nie odstawiaj jeszcze leków i powtórz bete w pt. Trzymam kciuki.

reklama
zula_5 a jak ktos mial rozyczke w dziecinstwie? to tez musi robic to badanie?

Montana8 powtorz badanie za 2 dni... wtedy juz bedzie wiarygodne...

agulla84 ja lecze sie w Gyncetrum

Do góry