reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jogo wspaniała wiadomość. nadal trzymam kciuki:-)

Lenkabar no to lada chwila po niedzieli będziesz w ciąży. kuruj się na przyjęcie maleństwa:-)

reklama
Sorki dziewczyny ze tak późno pisze ale przed wizyta nie mogłam spać z nerwów a jak wróciłam od lekarza to musiałam się odrobine zdrzemnął.
Tak jak Zuzia wam pisała krwiak już prawie w całości się wchlona a dzidzius ma już prawie 3cm .dzisiaj jest 9tyg4dni wiec mała niezgodność co do transferu ale lekarz powiedział ze maleństwo jak najbardziej rozwija się prawidłowo. Widziałam już rączki i nóżki i główkę. Serduszko silnie bije i wszystkie badania w normie:) kolejna wizyta 13 lutego o 13! I najprawdopodobniej 16 wracam do domciu.

Jogo, superaśna wiadomość, chyba wszystkim nam tu kamień z serca spadł, a już na pewno Wam najbardziej. Życzę Ci kochana, cudownych spokojnych miesięcy do rozwiązania

Jogo cudownie, jaki to musi być widok rączki i nóżki własnego 3 cm dziecka.. !! :)

Mantana umieramy z niecierpliwości...

Moje wszystkie 6 Maleństw wspaniale się rozwija, także transfer przeniesiony na 5 dobę- sobota 8.02, uffff zdążę wyzdrowieć :-)

Lenkabar, ekspresowego powrotu do zdrowia życzę i szóstka dzieciaczków niezły wynik, niezłe rodzeństwo. Kciuki by transfer zakończył się piękną betą a za 9 miesięcy bezproblemowym porodem.

Montana, co u Ciebie ??

Bzibziok, lalka - powodzenia na jutrzejszym podglądanku.

Anulla28 - &&&&&&&&&&&&& za bete, powodzenia.

LUTY:

6: Bzibziok - kolejne podglądanko
6: lalka - kolejne podglądanko
6: Anulla28 - I weryfikacja bety

7: mmm… -
wysoka beta
8: Pyscek - wysoka beta
8: mmm… - wysoka beta
8: MagdaM33 – III weryfikacja
8: lenkabar - udany transfer
10: genna - kolejna wizyta u immunologa
10: Anulla28 - II weryfikacja bety
11: Madzia76 - wizyta + USG pęcherzykowe
13: Anulla28 - III weryfikacja bety
15: _Infinity_ - wizyta kontrolna
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka

witajcie :) jestem tu nowa czeka mnie całe przygotowanie do in vitro czy mogłybyście mi jakoś to opisac co mnie czeka mniej więcej jakie leki zabiegi itp.będę bardzo wdzięczna :)pozdrawiam

czy możecie mi powiedzieć / doradzić kiedy najlepiej jest zrobić bete :confused: dziś mam 11 dpt .. niby chce zrobić 10.02 (16 dpt) ale nie wiem czy to dobry pomysł, w sobote wypadnie mi 14 dpt ... sama już głupieje, bo nie wiem czy jest sens robić ... :-(

Pyscek zrob w piatek bete... przeciez jak sie udalo to juz bedzie widoczna.... chcesz czekac do 16 dnia po transferze? hmmmm ja bym tyle nie wytrzymala... po co sie trujesz lekami jak by tak nie daj bog nie wyszlo, chyba lepiej wiedziec wczesniej... bo co ma byc to juz i tak bedzie... tez wiele razy zwlekalam ale jednak lepiej wiedziec wczesniej...

reklama
czy możecie mi powiedzieć / doradzić kiedy najlepiej jest zrobić bete :confused: dziś mam 11 dpt .. niby chce zrobić 10.02 (16 dpt) ale nie wiem czy to dobry pomysł, w sobote wypadnie mi 14 dpt ... sama już głupieje, bo nie wiem czy jest sens robić ... :-(

A ilu dniowego mialas podanego?? U nas w klinice 3 dniowych maluszkow w 12 - 14 dpt a 5cio dniowego w 10dpt

Do góry