reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Juhasek a tak z ciekawości czemu w 10 dniu masz robić hormony? wiesz już ile potrwa dokładnie stymulacja? u mnie np skończyła się na 8 dniu..

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj miałam mega dola ; ( miałam dwa silne skurcze i czuje że już po wszystkim. Jutro ide na bete to mój 7 dpt blastki więc jeśli coś jest na rzeczy to wyjdxie chociaż minimalnie chodź przestsje się już ludzic. Myślę że takie rzeczy się czuje. Nie mam żadnych objawów, piersi przestały boleć, zero plamienia, temp wczoraj wieczorem znowu spadła a dzisiaj znów wzrosła. Eh ja chyba zwariuje ; (

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj miałam mega dola ; ( miałam dwa silne skurcze i czuje że już po wszystkim. Jutro ide na bete to mój 7 dpt blastki więc jeśli coś jest na rzeczy to wyjdxie chociaż minimalnie chodź przestsje się już ludzic. Myślę że takie rzeczy się czuje. Nie mam żadnych objawów, piersi przestały boleć, zero plamienia, temp wczoraj wieczorem znowu spadła a dzisiaj znów wzrosła. Eh ja chyba zwariuje ; (

kochana ja mam to samo, tylko ja temperatury nie mierzę, tzn mierzę ale ie o stałych porach więc to i tak ni ma znaczenia. Też ani plamienia ani bólu piersi zupełnie nic :(

cześć dziewczyny.

mmm ranny z Ciebie ptaszek, ja z wyrka to dopiero o wyszłam :-D
majka jak będziesz tak myśleć to tak będzie, ja też miałam skurcze a w piątek rano to az przykucnąc musialam, a dzisiaj tez nic kompletnie nic mnie nie boli nic nie kluje, ale jakoś podchodzę do tego na luzie - przynajmniej sie staram. Idź na betę ale jesl jutro nie wyjdzie to jeszcze nic nie znaczy. nie sugeruj się moją betą bo dziewczyny pisały tutaj że w 8dpt miały 6,6 czyli w 7 może jeszcze nic nie być. Ja jutro też idę na powtórkę więc umówmy się razem:-). Ja beta ty beta moja koleżanka z którą miałyśmy razem transfer ale ona nie chciała póść w piątek też robi betę. Tyle tylko że ona miała crio blastka i też za ną trzymam kciuki no i lenkabar za punkcję czyli będzie się działo i ja liczę na to że jutro będzie dobry dzień dla nas wszystkich.

Juhasek87 witaj, ja również rocznik 87 ;). A masz jakieś podglądanko w między czasie podczas stymulacji, czy dostałaś 10 zastrzyków i dopiero po nich wizyta?? Ja stymulowałam się 8 dni a w 10 już miałam punkcję.Jeżdziłąm na wizyty co 2 dzień+ badanie hormonów dwa razy. Co do zastrzyków to chyba faktycznie sprawa indywidualna, ja co prawda miałam przez pierwsze 4 dni Puregon i nie piekł mnie nic, zaś od 5-8 dnia miałam Orgalutran taka apułko-strzykawka, i tu ból występował i podczas aplikacji i z 5 min po bylo pieczenie. Trzymam kciuki za wyhodowanie ładnych jajeczek ;)

majka201 nie możesz myśleć negatywnie, zobaczysz że bedzie dobrze, trzymam kciuki.

reklama
Do góry