reklama
Juhasek87
Fanka BB :)
Witaj Madziu. Brałyście gonapeptyl? Też Was tak bolał, szczypał zastrzyk czy tylko mnie?
Juhasek ja u Dr Sienkiewicza. Ale jak się okazał w poniedziałek punkcję robi mi Dr Głąbowski. Ja brałam do wczoraj Gonal- f w właściwie nie szczypał, ale jak poczytasz na ulotce to pewnie będzie napisane, że może trochę powodować szczypanie.
Ja tak spanikowałam jak doszedł mi Cetrotide i po zastrzyku zrobiła się wysypka i czerwona swędząca gula, ale Dr mówi, że to normalna reakcja i, że przejdzie. No i przeszło. Więc u Ciebie pewnie będzie tak samo
Ja tak spanikowałam jak doszedł mi Cetrotide i po zastrzyku zrobiła się wysypka i czerwona swędząca gula, ale Dr mówi, że to normalna reakcja i, że przejdzie. No i przeszło. Więc u Ciebie pewnie będzie tak samo
Juhasek87
Fanka BB :)
Pewnie takdam rade.
a powiedz mi, bo mam w 10dniu brania zastrzyków zrobić hormony w Vitro i zastanawiam się w jakich godzinach czynne jest laboratorium i czy np. w niedziele też jest czynne?
a powiedz mi, bo mam w 10dniu brania zastrzyków zrobić hormony w Vitro i zastanawiam się w jakich godzinach czynne jest laboratorium i czy np. w niedziele też jest czynne?
reklama
Podziel się: