reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

keki84 bardzo dobra wiadomosc... mysle ze w sobote bedziesz miala swojego blastusia a na swieta dostaniesz piekny prezent w postaci 2 kreseczek i wysokiej bety :-) trzymam kciuki kochana

Basidrak przykro mi.... nastepnym razem sie uda....

reklama
KEKI84 idziesz do lekarza ginekologa tylko na NFZ i daje ci recepte na zniżkową luteinę.
Sama nie wiedziałam i brałam z kliniki,ale tym razem nie byłam w klinice po dalszą receptę ze względu na stan zdrowia,poszłam do przychodni, potem do apteki i sama bykam zdziwiona,co tak mało. Nie swróciłam wcześniej uwagi i nie wiedziałam,tylekasy wyrzuciłam,tyle iui miałam i też zawsze na 100%. Teraz wiem,że w naszym wypadku przy taaakich dawkach,tyle przynajmniej taniej.

Witajcie dziewczęta, pozdrawiam WAS gorąco;-)

Dzidziuś118-
Gratlacje :)

Infinity- możesz coś więcej powiedzieć o Gamecie....? jakieś Twoje wewn odczucia? U kogo się leczysz? Pytam ponieważ poszukuję podpowiedzi co do wyboru kliniki do in vitro. Ja dotychczas podchodziłam w Invicta i szczerze mowiąc zastanawiam się nad zmianą i poszukuję opinii. Z góry dziękuję i 3mam kciukasy za sukces

yplocka1- uwazam, że beta ładna, ale 3mamy kciuki za wzrost :)

basidrak- przykro mi bardzo, wiem, że to żadne pocieszenie, ale wiem co czujesz bo miałam podobnie przy mioch dwóch transferach, beta rosła wolno z dnia na dzień sla w rezultacie nie była powyżej 13 :( zawsze spadała, żaden z lekaży nie użył nawet słowa ciąża, tylko kazali czekać... ale niestety zawsze beta mi spadała:( przykro mi bardzo

Molla- no to ci się udało z recepta:) ja też chodziłam od ginekologa do ginekologa i niestety żaden mi nie przepisał luteiny z refundacją... ponieważ nie ma u mnie zdiagnowanej ciąży a to jest główna podtsawa do refundacji.....:(

Witajcie dziewczyny :-)

Tu Lilia♥ właśnie wróciłam od lekarza :-) i wiecie co...

W PONIEDZIAŁEK MAM CRIO W KOŃCU SIĘ DOCZEKAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

... nadal nie mogę w to uwierzyć...

GRUDZIEŃ:

11: martaczi - podglądamy zdrowego maluszka
11: Bziumelka - kolejne podglądanie jajeczek
11: keki84 - kolejne podglądanko

12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
12: ann.k1 - II weryfikacja
12-13: Zuzia2011 - przybliżona data crio - jestem mamą :)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
13: Niepokorna - punkcja
13: Bziumelka - punkcja
13: Minni27 - kolejne USG po wysokiej becie
12: elleni - punkcja
13-14: ona_tu_jest – wstępna data punkcji
14: Infinity - kontrola przed udanym transferkiem
14: yplocka1 - III wysoka weryfikacja
15: Jogo - udany transfer
16: Lotinda - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
16: Lilia♥ - tak długo wyczekiwany criotransfer :)
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
17: Esiek - USG pęcherzykowe

STYCZEŃ:

7: MagdaM33 - wizyta kontrolna
Hope84 - udane crio

Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

martaczi - Kochana jutro Twoja wizyta, mam nadzieję, że będziesz miałą dostęp do neta, żeby podzielić się z nami cudownymi wiadomościami :-)

Bziumelka, keki84 - powodzenia na podglądanku :tak:

BUZIULEK ja nie wiem dokładnie jak jest,ale jak poszłam po recepte,to już byłam w ciąży,może rzeczywiście tak jest:).tylko,że plamie nie jechałam do kliniki,tylko gdzie najbliżej,do przychodni i mi dał tak,gdzie dopiero w aptece dowiedziałam się,gdy płaciłam.
Wiem tylko tyle,gdybym pojechała do kliniki napewno bym zapłaciła 100% ;)

reklama
]lilia a tak czułam ze tak będzie :-) Strasznie się ciesze będę trzymać kciuki!!!
Zuzia mam nadzieje ze i ty jakoś tak w pon moze? Trochę nas tu będzie testujacych w okolicy świat :))
molla
jak tam ci czas leci na odpoczywaniu?
dzidzius to niezła niespodzianka ogrom &&&& i przytulasow:))) daj nam znać po styczniowym usg co i jak .
keki​ super daj znać kiedy transfer.

Do góry