reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Esiek Ty to mozesz juz byc spokojna, taka piekna wysoka beta to na 100000000000000000% ciaza :-):-):-):-) a moze nawet Twoj zarodek sie podzielil i beda blizniaki :-D:-D:-D:szok::szok::szok: ale bylyby jajja :szok::szok::szok:

Basidrak wyobrazam sobie co czujesz ale niestety ten stres Ci i Twojemu maluszkowi nie pomorze, wypij meliske i czekaj spokojnie a wszystko bedzie dobrze. Wiem,ze pewnie bylabys spokojniejsza jakby Twoja beta od poczatku byla dwu lub czycyfrowa ale podobno ciaza to nie matematyka i jak juz dziewczyny pisaly nie z takiej bety byly ciaze... :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hope niezłą reklamę zrobiłaś dla Białegostoku ;-) Bardzo dużo ludzi mówi dobrze o tej klinice, gdyby było bliżej na pewno bym się zdecydowała od razu na nich a teraz mam taki plan, że jak w rządówce 3 krotne podejście nie wypali pójdę właśnie do Białegostoku na pełnopłatne ivf.

Hope niezłą reklamę zrobiłaś dla Białegostoku ;-) Bardzo dużo ludzi mówi dobrze o tej klinice, gdyby było bliżej na pewno bym się zdecydowała od razu na nich a teraz mam taki plan, że jak w rządówce 3 krotne podejście nie wypali pójdę właśnie do Białegostoku na pełnopłatne ivf.
Ja na poczatku jak zaczelam z IUI to patrzyloam gdzie jest blizej i mialam IUI na NFZ a teraz wybralam jedna z najlepszych w Polsce z polecenia dziewczyn z moich okolic,wszystkie sa w ciazy i opini rowniez w interecie na temat kliniki.

Ja mam do Bialegostoku 650km,wiec pod tym wzgledem to drugi koniec Polski u mnie a jednak sie zdecydowalam....

Dobre opinie i wyniki ma rowniez Bocian w Bialymstoku ale nie wiem jaki lekarz tam jest dobry....

Hope to Ty masz rzeczywiście kawał drogi :szok: Nocujesz tam? Może polecisz jakiś dobry hotel, niedrogi i niedaleko kliniki? Zapiszę sobie wszystkie info od Ciebie od razu, żeby za pół roku nie wertować forum ;-)

Kasik jesli chcesz blizniaki to polecam dr Domitrza :-) prof u ktorego ja sie lecze Wolczynski nie jest zwolennikiem podawana dwoch zarodkow...ciagle tylko slysze,ze jestem za szczupla za mloda ze taka decyzkja to jest za szybko itd...ale to bardzo dobry lekarz, specyficzne ma podejscie do pacjentek...

Oni nie sa lekarzami,ktorzy owijaja w bawelne, nie klepia po ramieniu ze bedzie dobrze i ze na pewno sie uda...tego nikt nie moze zagwarantowac...sa konkretni.

Sa bardzo mili, wyrozumiali ale nie jest tak jak w tym programie "in vitro czekajac na dziecko" ze przytulacja pacjentki, wybieraja wspolnie zarodki na ekranie monitora itd...Pani w recepcji tez fajne babki...

Jakbym miala wybierac raz jeszcze lekarza to bralabym pod uwage Szamatowicza, Wolczynskiego i Domitrza....

Kasik podoba mi sie u prof tez rowniez to,ze jak mam problem to moge dzownic zawsze, jesli nie odbiera to zawsze oddzwania, ma tez zarypiasta babke dr Monika Lesniewska z ktora wspolpracuje. Z nia mozna tez duzo zalatwic, jest z reguly zawsze z nim na wizycie....

Nie udalo mi sie jeszcze zajsc ale uwazam,ze to dobra klinika...

Jak leczylam sie w Poznaniu to wyobraz sobie,ze prof nie pozwalam do siebie dzownic tylko pisac smsy a i tak nigdy na nie nie odpisal...hahaha

Hope dziękuję Ci kochana za wszystkie info, zapisałam ale po cichu liczę, że mi się nie przyda i tak jak mi wywróżyła wróżka w drugiej połowie przyszłego roku uda się, czyli trzecie podejście ;-):-D

reklama
Home, ja też byłam u prof. Niestety się nie udało, wizyta pobliżu nie była taka miła. :-(
U prof W ? Ja pierwsze wrazenie z wizyty mialam zle, myslslam ze sobie jaja ze mnie robi...ale kazda nastepna przekonywala mnie ,ze to dobry specjalista....

Ale....teraz chyba wolalaby Domitrza....

Do góry