reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Poryczalam sie w lazience jak zobaczylam. Dalej chce mi sie wyc al nie moge. Kocurek moj przyszedl i dziwne rozsmieszajace rzeczy robi na zmane z przytulaniem. I jak tu plakac.
Poczkam do jutra i wtedy bede wiedziec na czym stoje. Gdyby mialo byc cos nie tak to wieczorem nie byloby tej 2gij kreski na tescie. Mam chyba racje :)

reklama
Cześć dziewczyny

Olusia - Odezwij się !!!

mi mi - Sorrki , oczywiście , że Sosnowiec . Taka jest właśnie moja orientacja w terenie. Ale jakoś na ich stronę nie mogłam wejść dzisiaj . No nie wiem

Basidrak - Trzymaj się Kochana. Pozdrawiam:-)

Bziumelek z jakiego miasta z Mazur jesteś? Ja polecam klinikę Artemida w Białymstoku dr Zbroch (podobno ,,najtrudniejsza'' pacjentka którą leczył zaciążyła za trzecim razem). Oprócz tego jest to tania klinika i na dobre zaplecze embriologiczne.

Basidrak leż cały czas ok?

Jo.M przykro mi, ogromnie Ci kibicowałam. Na pocieszenie, przypominam historię pary z I odcinka ,,Czekając na dziecko''. Para, która opowiadała o swojej drodze: podeszli do 10 transferów, bywały poronienia (nie wiem ile). Zdecydowali się, że podejdą 11 raz i ten będzie ostatni i kropka. ... Mają bliźniaki. :-)

basidrak kochana musisz cierpliwie czekać na wynik bety i wizytę u lekarza. Wszystko będzie dobrze !!! Trzymam kciuki za Ciebie :-)

Basidrak - moze to nic zlego, mialas niska bete moze to po prostu jakies ostatki @ zdazyly sie wyprodulowac.
A ja jutro wracam do pracy po trzech tygodniach lenistwa. Juz powiedzialam ze jestem w ciazy i ze pracuje tylko do konca roku ;)

Minni dzieki za informacje co do lutinusa to nie moja seria. Moja to 0804-140A-1 data ważności 11/14. Muszę sie chyba troszkę pośpieszyć bo mi przepadną. Pytałam bo ja po pierwszym transferze w 4 dobie dostałam krwotoku a brałąm włąśnie lutinus i lekarz powiedział mi że być moze mój organizm na lutinus kompletnie nie reagował i potem miałam już tylko duphaston, a lutinusu zostały mi całe dwa opakowania i nie wiem czy teraz będzie kazał mi brać lutinus czy cos innego.

Pozdrawiam wszystkie staraczki i bardzo bardzo mocno gratuluję tym którym już sie udało, a widzę ze takich na tym forum jest coraz wiecej :-).
I mocno , bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkie które dalej walczą i sie nie zniechęcają, ja sie nie zniechęciłam i walczę dalej we wtorek 10.12 kolejna wizyta i kolejne decyzje.

reklama
Bziumelek z jakiego miasta z Mazur jesteś? Ja polecam klinikę Artemida w Białymstoku dr Zbroch (podobno ,,najtrudniejsza'' pacjentka którą leczył zaciążyła za trzecim razem). Oprócz tego jest to tania klinika i na dobre zaplecze embriologiczne.
Ja lecze sie wlasnie w Artemidzie w Bialymstoku u prof Wolczynskiego, jednego z najlepszych prof w kraju...kazda wraca od niego w ciazy :)
Poznalam wiele pacjentek z tej kliniki i z czystym sumieniem moge polecic rowniez prof Szamatowicza. Starszy Szamatowicz robil 1 in vitro w Polsce ale teraz jego syn przejal paleczke i rowniez jest swietny. Dziew3czyny polecaja rowniez dr Domitrza, jak to mowia robi ladne blizniaki a ma do nich dobra reke...wiekszosc dziewczyn ktore sa od niego ma blizniaki.
Jesli masz ochote wejdz na forum nasz-bocian.pl tam sa dziewczyny z arte, staraczki, ciezarowki i mamuski :) wiekszosc jest od dr Domitrza

http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=77&t=85254&start=2145

Z tego co wiem maja dobrych embriologow, klinika polaczona jest w jakis sposob ze szpitalem bo w nim sa wykonywane punkcje, transfery...
Ja np. za scratching w ogole nbie placilam, takze to mnie ucieszylo....

Mialam pobranych 13oocytow z czego 12 dojrzalych, wszystkie sie zaplodnily a do 5doby wyhodowali 7zarodkow wszystkie ladnej klasy...

Ostatnia edycja:
Do góry