reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ale naskrobalyscie od wczoraj - 15 stron mam do nadrobienia:szok:

Jogo - ja podchodze w Szkocji - to jest moja druga stymulacja refundowana - u nas jakbym miala crio na cyklu stymulowanym to mialabym te wszystkie leki a ze jestem na naturalnym to nic... widze ze my na tym samym wozku ja w srode tez mam 10 dc - w czwartek bede miala kontrole... ja mam 3 dniowe maluszki wiec moze te dwa dni szybciej bede miala transfer - no chyba ze lekarze sie upra bo chca rozmrozic moje wszystkie mrozaczki i hodowac do piatej doby... no a tobie zycze w takim razie tych blizniakow:)

yplocka - fajnie ze juz walczysz - trzymam kciuki za udany transferek

Lilia - akurat w twoim wypadku fajnie ze @ przylazla - mocno trzymam kciuki zeby tym razem wszystko poszlo jak z platka

Jo.M - ku...a no nie wierze.... tak strasznie mi przykro... tulam chociaz wiem ze nic nie jest w stanie pomoc ... z moze betka jeszcze urosnie....

Siaga - betka super przyrasta - gratuluje i spokojnej ciazy zycze

Jolka1979 - witaj wsrod nas - przykro mi z powodu straty maluszka i trzymam kciuki zeby tym razem maluszki zostaly w tobie przez kolejne prawie 9 miesiecy:)

Molla - chociaz sie nie znamy mysle o tobie co jakis czas - jejciu naprawde ile ty przeszlas i teraz jeszcze to wszystko az trudno uwierzyc - mam nadzieje ze widok bijacego serduszka a potem kopniaki i pojawienie sie maluszka zmywaja caly ten bol i lzy.... tak bardzo sie ciesze ze w koncu ci sie udalo - znaczy sie i dla nas jest jakas nadzieja:) Trzymajcie sie cieplutko i koniecznie dawaj znac co u was... a z ta wrozba to trzymam cie za slowo hihi

Martaczi - nareszcie sie odezwalas - betka pieknie przyrasta i tak jak pisza dziewczyny plamienie nie oznacza najgorszego chociaz napewno strach jest ogromny... a moze ty cos robilas dzisiaj ponad twoje sily co?? nie przesadzilas aby z czyms?? Pamietaj ze teraz jestes mamusia i musisz odpoczywac za dwoje!!!! Mocno wierze ze wszystko bedzie dobrze

33ewcia33 - gratuluje slicznej betki mamusiu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jo.M nie wiem co napisac więc TULE ale mam malutka nadzieję ze jak za 2 dni powtórzysz bete to wzrośnie!!
Siaga betka ładnie przyrasta :)
martaczi kochana wypozywaj, leż i nie idz czasem do pracy !!!!!!!
mini a robiłaś bete w tym samym labo?
ewcia gratulacje :) przypomnij gdzie podchodziłaś do IVF?

Ostatnia edycja:
Zuzia – ja wcale nie narzekam, że @ przyszła, a wręcz przeciwnie :-D

GRUDZIEŃ:

3: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3: martaczi - USG pęcherzykowe
3: kari75 – udany transfer

4: Jogo - wizyta kontrolna przed crio
4: yplocka1 - udany transfer
4: keki84 - USG przed udanym crio
5: olo2012 - wysoka beta
5: Zuzia2011 - wizyta kontrolna
7: Bziumelka - podglądanko
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama:)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)

Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

jo. M tule cie mocno....
lilia dziękuje za wCiagniecie do kalendarza
Ewcia , siaga gratulacje:)
Martaczi wynik masz tak piękny ze nie wieże żeby coś złego się działo , ale jesli się niepokoisz to pójdzie jutro prywatnie moze.
Zuzia to ja się chyba musze do Szkocji przeprowadzić bo w Anglii oszczędzają bo za free to jest tylko 1 ivf i 1 crio. Teraz zapłaciłam 210£ za wizytę i1100£ za transfer. Ceny są straszne ale przecież nie mogłam zostawić na zmarnowanie moich zarodeczkow.
Molla ​pewnie ze doczekasz ruchów i nawet kopniaków dzidziusia:)))

Chyba zwariuje, jeszcze nie mam wyniku.... chyba oszaleje.... :oo:

Ostatnio mialam szybciej wynik bo mialam robiony w piatek i pewnie mniej pracy mialy panie... a dzis wtorek moze wiecej hmmm... juz chyba sobie tak to tlumacze....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry