Zuzia2011
Fanka BB :)
ZUZIA2011 nie ma za co, mimo sukcesu czuje sie nadal bardziej staraczka;-) jak chcesz możesz sobie pomoc dietka pamietam ze moja lekarka z novun doradzila mi tez syrop na kaszel podobno na w skladzie cos co poprawia ukrwienie itp..acard tez duzo dziewczyn bierze...a jaki jest Twój plan na crio? Dopiero zerknelam na Twoj suwaczek..w szoku jestem Twojej produklcji.jak to przezylas? Sama mialam hiperke i bylo ciezko...
Romka no naprodukowalam ostatnio strasznie duzo 32- ale bylam tak podlamana w klinice ze mimo ze wszystko mnie bolalo to sklamalam ze czuje sie dobrze i pojechalam do domu - przechodzilam to juz drugi raz wiec wiedzialam co mnie czeka a tych z kliniki mialam dosyc bo prosilam ich tyle razy by uwazali i zmniejszyli dawke a podali mi jeszcze wiecej dawek niz ostatnio no ale bylo minelo... Co do crio - to tu w UK przewaznie robia na cyklu stymulowanym zwlaszcza przy blastkach ale wyglada to inaczej niz w Polsce bo bierze sie przez 5 tygodni zastrzyki (ja nawet bralam 8 tygodni), a ostatnio kluli 5 tygodni niepotrzebnie bo moje dwie blastki nie przetrwaly rozmrazania.... teraz mam 4 maluszki zamrozone w trzeciej dobie i poprosilam o cykl naturalny bo nie chce przezywac znowu tego samego... no ale naturalny tutaj to znaczy nic nie dadza wiec bedac w Polsce zalatwilam sobie ten estrofen, acard i duphaston.
Ps. Romka ja rozumiem ze sie staraczka czujesz ale narazie suwaczek mozesz zmienic hihihi
Siaga - dzieki no kwas foliowy razem z witaminkami to juz od jakis 4 latach lykam a z tym winkiem to mala lampeczka mi nie zaszkodzi a jej wlasciwosci relaksacyjne moga nawet pomoc;-)
Jo.M - dzieki za wskazowki - morelki i orzechy zakupione