martaczi
Fanka BB :)
kwiatuszku tak się cieszę, że się wreszcie doczekałaś teraz odpoczywaj należy Wam się!dziś już 2dpt życzę wytrwałości!
staraczka witaj na forum trzymam kciuki za piąte i ostatnie podejście! gdzie się leczysz i iludniowego miałaś zarodka?
Jo.M. trzymam za wysoką betę &&& z całych sił
ann a Tobie jeszcze wytrwałości przez te 2 dni:-)
kiki współczuję Ci strasznie że nie możesz cieszyć się ciążą tylko ciągle w niepewności żyć mam nadzieje że już niedługo okaże się że Twoja fasolka rośnie zdrowa
Karusia no wreszcie!!! nadzieja powraca piękny widok! gratuluję
ona ja też zazdroszczę spacerów, odpoczywaj Kochana wracaj do formy i kolejnej walki ;-)
n.v.m ja byłam w podobnym programie ale w invimedzie "in vitro z sukcesem" jedna zryczałtowana kwota i podejść ile wlezie przez 2 lata! dodatkowo płaciłam za leki do stymulacji
genna kiedy masz dostać odpowiedź z MZ?
staraczka witaj na forum trzymam kciuki za piąte i ostatnie podejście! gdzie się leczysz i iludniowego miałaś zarodka?
Jo.M. trzymam za wysoką betę &&& z całych sił
ann a Tobie jeszcze wytrwałości przez te 2 dni:-)
kiki współczuję Ci strasznie że nie możesz cieszyć się ciążą tylko ciągle w niepewności żyć mam nadzieje że już niedługo okaże się że Twoja fasolka rośnie zdrowa
Karusia no wreszcie!!! nadzieja powraca piękny widok! gratuluję
ona ja też zazdroszczę spacerów, odpoczywaj Kochana wracaj do formy i kolejnej walki ;-)
n.v.m ja byłam w podobnym programie ale w invimedzie "in vitro z sukcesem" jedna zryczałtowana kwota i podejść ile wlezie przez 2 lata! dodatkowo płaciłam za leki do stymulacji
genna kiedy masz dostać odpowiedź z MZ?