reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kwiatuszku tak się cieszę, że się wreszcie doczekałaś teraz odpoczywaj należy Wam się!dziś już 2dpt życzę wytrwałości!
staraczka witaj na forum trzymam kciuki za piąte i ostatnie podejście! gdzie się leczysz i iludniowego miałaś zarodka?
Jo.M. trzymam za wysoką betę &&& z całych sił:tak:
ann a Tobie jeszcze wytrwałości przez te 2 dni:-)
kiki współczuję Ci strasznie że nie możesz cieszyć się ciążą tylko ciągle w niepewności żyć mam nadzieje że już niedługo okaże się że Twoja fasolka rośnie zdrowa:tak:
Karusia no wreszcie!!! nadzieja powraca :tak:piękny widok! gratuluję
ona ja też zazdroszczę spacerów, odpoczywaj Kochana wracaj do formy i kolejnej walki ;-)
n.v.m ja byłam w podobnym programie ale w invimedzie "in vitro z sukcesem" jedna zryczałtowana kwota i podejść ile wlezie przez 2 lata! dodatkowo płaciłam za leki do stymulacji
genna kiedy masz dostać odpowiedź z MZ?

reklama
Dziewczyny mam pytanie,czy któraś z Was ma może pozostałość - Clostilbegyt, tabletki, 50 mg, 10 szt? Potrzebowałabym nawet do 3 opakowań ( mój m. bierze, a właśnie się mu kończą,a nie szybko będę u lekarza, żeby je wypisać). Proszę o kontakt na priv

Leia przykro mi bardzo myślę, że jednak powinnaś udać się do lekarza żeby zobaczył co się dzieje wiem że przechodziłaś to już 2 razy naprawdę współczuję, ale pomyśl też o sobie trzeba sprawdzić czy się wszystko oczyściło samo!
maja kuzynka miała puste jajo płodowe dostała krwotoku myśleli że się samo oczyściło ale to była nieprawda (w tej ciąży chodziła z 3 miesiące) w ostateczności musiała mieć zabieg nie wiem jak się to nazywa skrobanka.
nie chcę Cie straszyć. gdzie miałaś robione in vitro? nie masz tam opieki po zabiegu wiem że w czasie ciąży nie robią usg tak często jak u nas ale Ty jesteś wyjątkowy przypadek!

Jo.M, Karusia - trzymam ogromne kciuki za Wasze bety :tak:

staraczka - witaj, ja też się leczę w Provicie. U kogo się leczysz?? Napisz kiedy zamierzasz iść na bete to wpiszę Cię do kalendarza.

Leia - aż mnie zmroziło jak przeczytałam Twojego posta :-( To jest niesprawiedliwe. Bardzo mi przykro :-( Trzymaj się.

PAŹDZIERNIK:

7: Jo.M. - wysoka beta!
7: Karusia28 - wysoka beta!

8: Lilia♥ - USG przed przystąpieniem do crio
8 lub 9: Oktavi - udana inseminacja
9: Ann84 - wysoka beta!
11: kikifish87 - wizyta kontrolna w celu zobaczenia co z maluszkiem
11: staraczka 27 – wysoka beta!
ok 12: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Bywałam u Twojego dr na podglądanku :-) Ja się leczę u dr Tom.

u nas miała byc dzis pierwsza wizyta w klinice i chyba nic z tego bo @ mi sie zaczyna.... normlanie w szkolu jestem bo to pierwszy raz w terminie od naprawde bardzo dlugiego czasu............

reklama
Dziękuje kochane. Wiem, ze wam przykro. Mi tez, bardzo.
martaczi- mieszkam w UK. A w tym cholernym kraju na wszystko jest za wcześnie. Jak zadzwoniłam do kliniki ze test wykazał pozytyw to dali mi czas na 23 września. Czyli na 8 tydzień!!! Zadzwoniłam dziś z pytaniem ,czy wg nich nadal mam brać progynon i lutinus to pani powiedziała ze nie wie. Ze w sumi mam brać do jutra jeśli nadal krwawie, a jak przestanę to mam brać do tego 23 września. Nawet nie ma opcji by wcześniej zrobili mi usg. Tutaj na szczęście nie wykonuje się od razu zabiegu. Daje się czas naturze. Juz dwa razy sama się oczyscilam. Mam nadzieje ze teraz tez tak będzie, i pójdę tego 2: tam by sprawdzili czy juz po wszystkim.

Wiecie co co jest okropne. To nawet nie boli. Mnie nie boli nic. Po prostu krwawisz. I po wszystkim. Mowię okropne, bo powinno bolec i ze potrzebny byłby lekarz, bo przecież moje dziecko umiera. A tu nic. Siedź w domu i odpoczywaj.

Do góry