reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny:-)

Karusia- jutrzejsza beta to formalnosc, gratuluje!

Dagnes- dzięki za wsparcie... Do srody jeszcze chwilka... Emocje jiz sie powoli zalaczaja:-)

Ona- ciesze sie, ze wypoczywasz. Kochana jestem myslami z Toba!

Kwiatuszek- super ze masz juz dzidzie ze soba! Teraz duzo wypoczywaj i dbaj o siebie i malenstwo!

Jo.M- jak Twoje samopoczucie? Jutro lecisz na bete- zaciskam kciuki!

Ja czuje sie dobrze, żadnych objawow... Nie wiem co o tym myslec... Bedzie co ma byc, i tak nic juz nie zmienie...

zula jak bym miala p/c NK lub podobienstwo tkankowe to tez ladne mialabym zarodeczki???? a kariotyp tez robilas??? przy zlym kariotypie tez ladne moga byc zarodki 5cio dniowe (2AA) z gory dziekuje za odpowiedz, a kariotyp tez moze odpowiadac za to ze nie implantuja sie zarodki???

karusia to po cichu gratuluje a ty mialas encorton czy metypred??? bo juz nie pamietam ktora miala metypred 3xdziennie

Ostatnia edycja:
Karusia - super może to właśnie Ty przełamiesz tą złą passę. Koniecznie idź jutro na bete. /////////////Ann - u mnie ok , dalej nic małe ćmienie brzucha i tyle. Idę jutro na bete ale jakoś wydaje mi się że i tym razem klapa , zwłaszcza po tym badaniu progesteronu w piątek. Zobaczymy. A Ty kiedy się wybierzesz , czekasz faktycznie do środy?

reklama
Do góry