reklama
Ann84
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny:-)
Karusia- jutrzejsza beta to formalnosc, gratuluje!
Dagnes- dzięki za wsparcie... Do srody jeszcze chwilka... Emocje jiz sie powoli zalaczaja:-)
Ona- ciesze sie, ze wypoczywasz. Kochana jestem myslami z Toba!
Kwiatuszek- super ze masz juz dzidzie ze soba! Teraz duzo wypoczywaj i dbaj o siebie i malenstwo!
Jo.M- jak Twoje samopoczucie? Jutro lecisz na bete- zaciskam kciuki!
Ja czuje sie dobrze, żadnych objawow... Nie wiem co o tym myslec... Bedzie co ma byc, i tak nic juz nie zmienie...
Karusia- jutrzejsza beta to formalnosc, gratuluje!
Dagnes- dzięki za wsparcie... Do srody jeszcze chwilka... Emocje jiz sie powoli zalaczaja:-)
Ona- ciesze sie, ze wypoczywasz. Kochana jestem myslami z Toba!
Kwiatuszek- super ze masz juz dzidzie ze soba! Teraz duzo wypoczywaj i dbaj o siebie i malenstwo!
Jo.M- jak Twoje samopoczucie? Jutro lecisz na bete- zaciskam kciuki!
Ja czuje sie dobrze, żadnych objawow... Nie wiem co o tym myslec... Bedzie co ma byc, i tak nic juz nie zmienie...
zula jak bym miala p/c NK lub podobienstwo tkankowe to tez ladne mialabym zarodeczki???? a kariotyp tez robilas??? przy zlym kariotypie tez ladne moga byc zarodki 5cio dniowe (2AA) z gory dziekuje za odpowiedz, a kariotyp tez moze odpowiadac za to ze nie implantuja sie zarodki???
karusia to po cichu gratuluje a ty mialas encorton czy metypred??? bo juz nie pamietam ktora miala metypred 3xdziennie
karusia to po cichu gratuluje a ty mialas encorton czy metypred??? bo juz nie pamietam ktora miala metypred 3xdziennie
Ostatnia edycja:
Mialyscie tak że was bolał brzuch jak na@ dzisiaj mnie zaczął boleć i czuje ze mam taki duży ten brzuch jestem 6dpt
Fusun
Karusia no kreseczka jak malowana!
kwiatuszekq20
jedy u mnie dopiero 1dpt a co dopiero dalej
Jo.M.
Karusia - super może to właśnie Ty przełamiesz tą złą passę. Koniecznie idź jutro na bete. /////////////Ann - u mnie ok , dalej nic małe ćmienie brzucha i tyle. Idę jutro na bete ale jakoś wydaje mi się że i tym razem klapa , zwłaszcza po tym badaniu progesteronu w piątek. Zobaczymy. A Ty kiedy się wybierzesz , czekasz faktycznie do środy?
monia169@onet.eu
Zaciekawiona BB
Kochani dziękuję Wam bardzo za wypełnione ankiety i zachęcam pozostałych do wypełnienia. Ankieta - ANKIETA ANALIZUJĄCA WPŁYW METODY IN VITRO NA ZDROWIE I FUNKCJONOWANIE KOBIETY
Ann84
Jo.M - czekam dzielnie do środy Kochana POWODZENIA JUTRO!!!!
reklama
genna
Kochane jutro czekam na lawinę duuuuzych betek
Podziel się: