reklama
Ann84
Fanka BB :)
Na razie spadam z forum bo ruszam do domku. Jesli masz ochote ona ro napisz mi fb albo gg na priva:-) odezwe sie jak bede w domu
lili jesli moje tsh będzie ok ( wsrode konsultacja z lekarzem) to transfer bede miala dokladnie 14-15 pazdziernik, bedziemy razem transferować. a wy na jakim etapie jestescie??
No ja czekam na @, ona jest już tuż tuż :-)
Ann84
Ona dostalas moja wiadomosc na privie'?jesli nie, napisz mi swojego fb to Cie zaprosze.;-) Twoje wiadomosci dotarly do mnie na priva. Ja Juz w domku, za moment ovittelle:-)
Jo.M.
O matko kobietki ale się dzieje tutaj aż musiałam na kartce zanotować co komu mam odpisać:-).
Kinga - To mam nadzieję i trzymam kciuki żeby było osiem super komórek.
Hope - myślę że lekarz nie będzie chciał Ci podać 2 zarodków a to dlatego że masz blastusie ale oczywiście możesz zapytać lekarza co o tym sądzi.
mi mi - u mnie jest to samo zawsze wyniki ok , endo super , zarodki super a ciąży nie ma. Także jak słyszę że wszystko jest u mnie ok od lekarza to mam już tego dosyć bo dlaczego nie ma ciąży. Po prostu ręce opadają bo nie wiadomo co jeszcze można zrobić. Mówię Ci jak się nie odwrócisz to dupa z tyłu
kiki - A co Ci mówiłam , że moje przeczucia się sprawdzają . Super gratuluję.
madzielanek - synuś słodki , piękniejszego widoku chyba nie można sobie wyobrazić;-)
kwiatuszek - 8-9 pęcherzyków to całkiem sporo , oby tak dalej
ona - trzymam kciuki za Twojego bądelka ?
n.v.m. - wiem co czujesz bo ja tak samo beznadziejnie się stymulowałam i wiem co to znaczy jak ciągle wszystko jest pod górkę.
Ann - ja miałam mrożone same komórki tzn słabo się stymulowałam i miałam przez 7 cykli z rzędu stymulację i punkcję i co miesiąc mrozili mi po 1 czasem 2 komórkach. Z mojego doświadczenia wiem że nie zdaje to egzaminu bo same komórki są słabsze niż zarodki.
lawendowy - Tobie też oczywiście gratuluję:-)
Kinga - To mam nadzieję i trzymam kciuki żeby było osiem super komórek.
Hope - myślę że lekarz nie będzie chciał Ci podać 2 zarodków a to dlatego że masz blastusie ale oczywiście możesz zapytać lekarza co o tym sądzi.
mi mi - u mnie jest to samo zawsze wyniki ok , endo super , zarodki super a ciąży nie ma. Także jak słyszę że wszystko jest u mnie ok od lekarza to mam już tego dosyć bo dlaczego nie ma ciąży. Po prostu ręce opadają bo nie wiadomo co jeszcze można zrobić. Mówię Ci jak się nie odwrócisz to dupa z tyłu
kiki - A co Ci mówiłam , że moje przeczucia się sprawdzają . Super gratuluję.
madzielanek - synuś słodki , piękniejszego widoku chyba nie można sobie wyobrazić;-)
kwiatuszek - 8-9 pęcherzyków to całkiem sporo , oby tak dalej
ona - trzymam kciuki za Twojego bądelka ?
n.v.m. - wiem co czujesz bo ja tak samo beznadziejnie się stymulowałam i wiem co to znaczy jak ciągle wszystko jest pod górkę.
Ann - ja miałam mrożone same komórki tzn słabo się stymulowałam i miałam przez 7 cykli z rzędu stymulację i punkcję i co miesiąc mrozili mi po 1 czasem 2 komórkach. Z mojego doświadczenia wiem że nie zdaje to egzaminu bo same komórki są słabsze niż zarodki.
lawendowy - Tobie też oczywiście gratuluję:-)
Lawendowy śnie serdeczne gratulacje :-) właśnie dołączyłaś do grona Tych Co Usłyszeli Cud :-)
Ona, to normalne, że jajniki bolą kilka dni.
Madzialenek dzięki za dodanie siły do walki, masz cudownego Synka.
Kikifish wiedziałam i po cichu gratulacje.
Sylwia dziękuję za odpowiedź
Mum tobie tez gratuluję.
m.v.n. nie poddawaj się, zaufaj swojemu organizmowi, nie wykręci Ci numeru, na pewno się uda.
Kwiatuszeq naprodukowałaś kureczko ;-)
Ona, to normalne, że jajniki bolą kilka dni.
Madzialenek dzięki za dodanie siły do walki, masz cudownego Synka.
Kikifish wiedziałam i po cichu gratulacje.
Sylwia dziękuję za odpowiedź
Mum tobie tez gratuluję.
m.v.n. nie poddawaj się, zaufaj swojemu organizmowi, nie wykręci Ci numeru, na pewno się uda.
Kwiatuszeq naprodukowałaś kureczko ;-)
WRZESIEŃ:
24: Karusia28 - punkcja pięknych pęcherzyków
PAŹDZIERNIK:
ok 15: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
Dziewczyny dopisujcie się :-)
Karusia - trzymam kciuki na dzisiejszą punkcję &&&&&&&&&&&
24: Karusia28 - punkcja pięknych pęcherzyków
PAŹDZIERNIK:
ok 15: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
Dziewczyny dopisujcie się :-)
Karusia - trzymam kciuki na dzisiejszą punkcję &&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
martaczi
o rety ja chyba nie czaję po tym relanium jak będę pisała bez składu i ładu to wybaczcie
przepraszam ale zacznę od siebie a wiec mam podanego blastusia 2AA (pytanie czy to dobry zarodek?)jednego ponieważ z całej szóstki tylko jeden przetrwał ale i tak jestem szczęśliwa!
I weryfikację mam w czwartek przyjmuję 3x1 estrofem dowcipnie i 3X1 lutinus no i acard na własną rękę Sylwia ile mam brać dziennie ? i tylko to zastanawiam się nad tym encortonem też na własną rękę i nad clexanem może dodatkowo ale to na recepte jest prawda ... Sylwia ratuj
transfer robił dr Zielińsk nawet nie otworzył ust powiedział do mnie dzień dobry eee tam nie ważne zresztą przede mną było chyba z 5 dziewczyn i po mnie też więc nie ma czasu na rozczulanie się ważne są efekty!
kiki gratuluję z całego serca i proszę o fluidki ciążowe dla nas!
hope w szoku jestem nie wyobrażam sobie zrobienia transferu na oślep nie ma przy dr pielęgniarki która trzyma Ci na brzuch usg i on patrzy jak ma wkładać???
kwiatuszek nasz kurko gratuluje świetny wynik zobaczysz raz dwa i będziesz po i komórki na pewno będą piękne
sham trzymam kciuki za jutro mam nadzieję że przyniesiesz same pozytywne informacje!
Jo.m. za jutrzejsza wizytę &&&
Ann84 mi zamrozili 7 komórek na rok i zapłaciłam 900 zł w Invikcie!
lawendowy wiedziałam wiedziałam że już usłyszysz ciesze się bardzo że wreszcie się doczekałaś
Kinga za Ciebie podwójnie trzymam kciuki mam nadzieję że komóreczki będą super i będą z nich piękne zarodki!!!
n.v.m &&& zaciśnięte żeby pęchole rosły duże
przepraszam ale zacznę od siebie a wiec mam podanego blastusia 2AA (pytanie czy to dobry zarodek?)jednego ponieważ z całej szóstki tylko jeden przetrwał ale i tak jestem szczęśliwa!
I weryfikację mam w czwartek przyjmuję 3x1 estrofem dowcipnie i 3X1 lutinus no i acard na własną rękę Sylwia ile mam brać dziennie ? i tylko to zastanawiam się nad tym encortonem też na własną rękę i nad clexanem może dodatkowo ale to na recepte jest prawda ... Sylwia ratuj
transfer robił dr Zielińsk nawet nie otworzył ust powiedział do mnie dzień dobry eee tam nie ważne zresztą przede mną było chyba z 5 dziewczyn i po mnie też więc nie ma czasu na rozczulanie się ważne są efekty!
kiki gratuluję z całego serca i proszę o fluidki ciążowe dla nas!
hope w szoku jestem nie wyobrażam sobie zrobienia transferu na oślep nie ma przy dr pielęgniarki która trzyma Ci na brzuch usg i on patrzy jak ma wkładać???
kwiatuszek nasz kurko gratuluje świetny wynik zobaczysz raz dwa i będziesz po i komórki na pewno będą piękne
sham trzymam kciuki za jutro mam nadzieję że przyniesiesz same pozytywne informacje!
Jo.m. za jutrzejsza wizytę &&&
Ann84 mi zamrozili 7 komórek na rok i zapłaciłam 900 zł w Invikcie!
lawendowy wiedziałam wiedziałam że już usłyszysz ciesze się bardzo że wreszcie się doczekałaś
Kinga za Ciebie podwójnie trzymam kciuki mam nadzieję że komóreczki będą super i będą z nich piękne zarodki!!!
n.v.m &&& zaciśnięte żeby pęchole rosły duże
reklama
Kinga_1
kikifish87 - gratulacje kochana... jesteś w ciąży Super przyrostu betki Ci życzę i spokojnej ciąży.
ona232 - trzymam kciuki, żeby maleństwo zadomowiło się u mamusi &&&&&&&
N.v.m. - a jakie masz AMH, że tak mało komórek? Nie myślałaś o adopcji komórek?
Ann84 - piękny Estradiol. Powinno być kilka dobry oocytów. Za co trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&& A jeżeli chodzi o mrożenie to często dziewczynom tutaj wychodziła ciąża właśnie z mrozaczków, a nie ze świeżynek.
Martaczi - to jesteś teraz już w ciąży kochana i tej wersji się trzymajmy. Mocno zaciskam za to kciuki &&&&&&&&&
Lawendowy_sen - usłyszeć serduszko bezcenne:-):-). Teraz maluszek musi ładnie rosnąć u mamusi Spokojnej ciąży kochana.
ona232 - trzymam kciuki, żeby maleństwo zadomowiło się u mamusi &&&&&&&
N.v.m. - a jakie masz AMH, że tak mało komórek? Nie myślałaś o adopcji komórek?
Ann84 - piękny Estradiol. Powinno być kilka dobry oocytów. Za co trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&& A jeżeli chodzi o mrożenie to często dziewczynom tutaj wychodziła ciąża właśnie z mrozaczków, a nie ze świeżynek.
Martaczi - to jesteś teraz już w ciąży kochana i tej wersji się trzymajmy. Mocno zaciskam za to kciuki &&&&&&&&&
Lawendowy_sen - usłyszeć serduszko bezcenne:-):-). Teraz maluszek musi ładnie rosnąć u mamusi Spokojnej ciąży kochana.
Podziel się: